İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep iki üç şey biliyor gerisi gelmiyor . Güneydoğu anadoluda duyup bildiğiniz birisi varsa yazın bana ben deneyip söylerim size .

Yıllardır şu siteye üyeyim yanlış anlaşılmasın Zeynep kadar abartılan birini görmedim. Aynı cümleyi 10 defa tekrar ediyor, bir sürü harf veriyor bende anda bile çıkmadı bilginiz olsun. Fal olayıyla alakalı şu kanıya vardım. Herkese her şey çıkmıyor enerji meselesi gerçekten. Ben de size birkaç deneyim paylasacam.
Laf cafe Çiğdem: enerjisi falan iyi hoş ama çıkmıyor bende. Çok yuvarlak cümleler kuruyor ve çok genel.
Fincan cafe senay: Eskiden iyiydi ama şimdi çok kısa tutuyor başından saviyor.
Taksim symbolde toprak: Bu da çok abartıldı tipi kıyafeti falan evet adamın bir falcı tipi var ama o kadar her cümleden sonra doğru mu diye onaylatiyor.
Meleklerde emre vardi birkac kez gittim sonra telefondan baktırdım tutmadı sonradan hiçbir dediği.
Zamanında o kadar çok para döktüm ki diyet gibi yavaş yavaş azalttım. Hepsi ezbere. Benim şuan sadece bir fal baktırdığım kişi var o da online bakıyor denemek isteyen deneyebilir. Instagram sayfasının adı Spirituelbirii
Enerjisi de güzel pembe tabloda çizmez denemek isterseniz deneyin yaklaşık iki yıldır ara ara baktırıyorum. Referans olmuyorum dediğim gibi size kalmış ama ben begeniyorum bakimlarini ve bana dedikleri cikiyor. Onun disinda artık gerçekten bazilarini ısıtıp ısıtıp foruma yazmayin gercekten şaşırıyorum bu kadar abartilmalarina.

Taksim symboldeki toprak için dediklerinize katılıyorum,2021 yazında gitmiştim adam tam falcı tipli ve bana doğrumu doğrumu diye onaylattı,ayrıca o an hastalıktan dolayı kilo aldığım içim başına ne geliyorsa kilo kompleksinden geliyor diyip aşağılamıştı ve bakımı 3 dakika falan sürmüştü. Tiktok vs sosyal medya yüzünden tam bir reklam/pr falcısı kendisi. Öyle aman aman bildiği birşeyde yok,bir iki karakter özelliklerini doğru bildi ve bu adam çapkın vs falan mı diye sorup ağzımdan laf alıp olmaz bununla diyip geçiştirdi. Baktıracak olanlara duyrulur
Melekler kahvesi emreye de 2014 yılındayken çok sık gidiyordum o sıralar tutuyordu ama sonradam tutmamaya ve çıkmamaya başladı,ha ama eğitim için söylediği birşey olmuştu hakkını yemiyim. Aşk konularında değilde iş vs konularda fena değil.

Spiritüelbiri dediğiniz kişiyi 5 senedir falan tanıyorum ara ara baktırıyorum da. Eskiden iyiydi ama popülerleştikçe artık iyice baştan savmaya döndü. Dedikleri de pek çıkmıyor malesef bende çok iyi bildi dediğim şey azdır ama kendisini severim yine. Çiğdem’e de baktırıyorum geçmişte bana söylediği şey olmadı.En son baktırdığımın da vadesi var ama anı çok iyi bilemedi ağzımdan almaya çalıştı.

Bu fal olayi dediğim gibi tamamen enerjiyle alakalı. Ben 2 yıldır tanıyorum astrolog Mine ölmez tavsiye etmişti kendisini. Bana dedikleri çıkıyor. Çiğdem konusunda Çiğdem ilk zamanlar gerçekten iyiydi hatta andactanda iyiydi bence sonra yok gitti o enerjiside o nokta atışları da

Sanırım az çok ucundan tutturan da yani kadersel sürecin meleklere bildirilen gayba çıkan kısmından da biraz bilen para derdine düşünce onu da kaybediyor. Bazı isimleri merak ediyordum hatta baktirmadiğıma çok üzülüyordum şimdi pek üzülmüyorum para kaybı olacakmış tesekkurler arkadaşlar

hangi çiğdem bu darıca olan mı

Gunaydin herkese,

Ben cok iyi birini buldum kizlar. 2 ay once baktirdim ama telefonu kapatasim gelmisti o an icin ama cikti iste cok tuhaf bi sekilde. Herkes sormasin ne dedi nasil oldu falan diye cunku ozel. Ciktiktan sonra paylasiyorum bilginize. Burdan 1 arkadasimla paylastim sadece. Numarasini isteyen yazabilir ama 1 sartla. Herkes paylassin forumda ki birbirimize yardimci olalim. Bu arada Zeynepciler yazmasin, onlarin yorumlarini tahmin ediyorum, cikmadi dicekler.

Bana özelden numarasını atabilir misiniz?

Ben de alabilir miyim deneyip yazarım buraya .

özelden yazdım bana da dönebilirseniz sevinirm

Selam arkadaşlar bakirkoy almira cafe enfal kapanmis telefonda kapalı bilen birisi varsa yazabilir mi başka yere mi taşındı yüzyüze falda enfali tek geçerim bizim enerjimiz çok farklıydı
Telefonda da instagramdan tarotnameofficial hoş tatli bir bayan o sadece tarot bakıyor sorulara sıkılmadan cevap veriyor

Banada verirmisiniz

Ben denedim kendisine her detayı anlatmak zorunda kaldım, biri de bana bu kadar detay verse emin olun daha iyi bakarım.
Tutarlı da değildi geçmiş an da tutmadı, iade edeyim dedi gerek yok dedim iade de yapmadı zaten
Yine siz bilirsiniz beğenmedim

Benden önce bakan arkadaşım da beğenmemiş bu arada kendi kendisini anlatmış
Bu fal değil insanları salak yerine koyuyorlar

Kadin parani yollamis, haksizlik etme ve buraya yaz yolladigina dair. Inan gunaha giriyosun. Kadinin gunahini aliyosun cikar senden. Soyledikleri isine gelmedi cunku, baska bisey duymak istedin ama kadin dogrulari soyler senin duymak istediklerini degil. Butun diger kisilerin bilgisine;

Eklentiler

• E8435350-EEFF-4D24-99B9-17657611DB8A.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…