İstanbul'da Fal - Falcılar

Tabii ki öyle canım, bir de bazen duymak istediklerimizi duyamadığımız için kötü diyoruz bir fala. Ama işte zamanı beklemekte fayda var ve ben kesinlikle önce zamanı bekledim sonra yazdım kimsenin hakkına girmemek için.

Canım benim, özel bilgileri de paylaşmışlığım yok sadece konuşmayı paylaştım ben. Bir de dekont da hiçbir bilgi yok zaten, bunu falcı abla asla benimle paylaşmaz. Kadın çok profesyonel hatta ismini bile söylemedi bitanem. Onlar özel kimseyle paylaşamam dedi sadece ispat etmek için dekontunu hepsini sildi sadece 200 TL geri iade ettiğine rağmen ispat yollamak istedi. Onu da ben zorladım çünkü yatırmamışsın dedim o da yeminler etti yatırdım diye. Böyle bir kadının hakkını ben nasıl yerim.

canım benim sen de öylesin gercekten cok memnun kalmasan icine sinmese neden paylaşasın, hep iyi niyetle yaklastın ve insanlarla paylastın, ben bir suru kisiye baktırıp zarar ettim siz etmeyin dedin emin oldun öyle paylastın, simdi de sana yapılana cok sasırıyorum. hem sana hem de o hanıma, gercekten o da cok tatlı biri, ben de arkadaslarıma tavsiye ettim ve baktıracaklar onlar da. cok spesifik seyler bildi, ve aklımdaki seylere dair de dogru tespitler yaptı, ben de memnun kaldıgım birini hemen paylasıyorum burada, asla bir kötü niyet yok ki sende, cok uzuldum yani yapılan yakıstırmalara. eminim senin nasıl iyi niyetli temiz kalpli güzel bir insan oldugunu bilseler görse utanır herkes soylediklerinden

Bitanem benim, yemin ederim sen begenince ben daha cok seviniyorum. Cunku nolursa olsun parayi kolay kazanmiyosun. Insallah cikar insallah. Evet canim senin benimle paylastigin da inanilmaz iyiydi. Bunun icin sana minnettarim. Asil senin kalbin pirlanta, iyi ki varsin

Selammmm kızlar aranızda Tellwe’de Hisli27’ye baktıran oldu mı? Ben bi kaç ay önce baktırdım ve baya nokta atışı vardı an için. Vade vermediği için falı daha beklemekte :)

Uyumsuzun bir kaç dedigi bana da çıkmıştı ve bir arkadaşıma geçmişte ,o da çatır çatır söyleyenlerden ama girmiyor sanırım arada bir baktım tellweye yoktu .Ya da ben denk gelmedim.

Bende Mamaktaki bayana baktırdım yeşilcama da özelden sordum nasıl biri çıkıyormu diye ama cevap vermedi. Şimdi söylediğin şeyin tam tersi olan birşey gördüm. Yani ilk dakkadan tam bir hayal kırıklığı oldu. Gayet olumlu konuştu. Kibar biri o kısmı geçiyorum insanlık olarak birşey diyemem. Biraz böyle kahve falı bakan kadınlar modunda yani böcek var geyik var tarzı. Bildiği detay varmı diye düşünüyorum beni çok etkileyen bir söylemi olmadı. Zaten en hayal kırıklığı yaşadığım konu asıl sorduğum konuda yanılıp tam tersini kendi gözlerimle görmüş olmam. Yani neden böyle oluyo bilemiyorum kötüde olsa artık tutturan yok bence.
Birine baktırdım İzmir’de bir bayan burdan aldım numarasını vadeleri çok uzun bana verdiği vade 2-3yıl 2aylık bir verdiği vade vardı oda tam gelmedi. Onun falı detayları eh işteydi ama dediği şeyin aksini henüz yaşamadım ama yanıldığı yerlerde vardı . Adı Yeliz baktıran varsa yorum almak istiyorum

Merhaba kusura bakma. Demin ozelden yazdigim gibi saat farki bide mesajlar gelmiyo artik mailime. Ya cok uzuldum adina, sanirim dunyada iyi bi falci yok. Mardin'deki bile kotuymus, o kadar kuyruk varmis, insanlar saatlerce bekliyormus ama o bile kotuymus. Bilemedim artik. Bi kac hafta oncede bi arkadasimiz paylasmisti Bulent Ersoy'un falcisi bile cikmadi diye. Ebru Gundes'in falcisi da ayni, begenmeyenler cok. Ben anlamadim artik bu isi.

Bu arada kizlar sunu soylemek istiyorum; tarot bos bir fal, o an ki enerji sadece. Bunu falcilar kendileri soyler hep. Kahveyi zaten tamamen sacma bulurum, benim baktirdigim her zaman su falidir. Ayrica bayana baktiranlar nolur paylassin, birbirimize yardimci olalim.

Bu arada dediğim falcı Yeliz değil Şebnem miş :)) Şebnem hakkında bilgi almak istiyorum baktıran varsa

Bilmiyorum ama güzel olumlu bakmıştı olmasını isterdim tabiki ama maalesef gördüğüm şey hayal kırıklığına yol açtı.

kızlar selam. şu telefondan bakan 1yesilcam1 adlı arkadaşımıza ben ve arkadaşım bugün baktırdık pek beğenmedik komşu teyze falı gibiydi bide ihtimalleri söyledi yani olur olmaz gibi okadar. arkadaşımada öyleymiş 5 yıl sonrasını anlatmaya çalışmış o zamana kim öle kim kala

1yesilcam1 çok sağol önerin için yinede

Canım Allah hep güzellikler göstersin bize, hepimize, insallah

evet aynı fikirdeyim ben de kesinlikle, gerçek falcılar su falı bakar ve görür, tarot bence de fal diil enerji okuması, kahve de acıkcası ben de bakıyorum ve bakamayan da sekillere bakıp sallıyor yorum yapıyor o yuzden bana da cok anlamlı gelmiyor. su cok farklı bence, hissi olmayan bakamaz, hani bakıp bir yol cizebilecegi bir sey yok cunku suda. iyi falcı su falında belli olur

Canim cok uzuldum begenmemene. Ozaman yeni arayislara gecicez demektir. Bende uzuluyorum valla tavsiye edip begenilmeyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…