İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep kadar berbat ve bos bir falci yok dunyada. Isminin cok gecmeside reklam yapanlar oldugu icin. Birden yine birisi yaziyo yok "Zeynep her zaman oldugu gibi iyi bende" ves. ves. Kaptirmayin paralarinizi ona.
ay gercekten öyle kesinlikle dogru soyluyorsun canım, %100 katılıyorum. bu kadar palavracı ve bos olup da bu kadar isminin cok dönmesinin tek sebebi reklamcılar yani. ben asla inanmıyorum iyi bir falcı olduguna, abuk sabuk konusan herkes cinli imajı verip inandırıcı oldugunu dusunuyor, inanmasın kimse bu tur dolandırıcılara, kadın okuyup okuyup gülüyordur yine ağıma dusuyorlar diye

yalniz su sevenlere reklamci demenize hakikaten bozuluyorum benim de kendisini ovdugum zaman cok oldu ama ben de forumdan bulmustum zamaninda.

Aynen bitanem, valla oyle. Enayiler yine bana geldi diyordur kendi kendine. Onlardan biriside bendim. Bundan sonra bana ve hepimize uzak insallah. Palavraci Zeynep iste bildigimiz.

victorialucas isimli üye ile bağlantısı olan var mı? dilek'i o tavsiye etmişti yanlış hatırlamıyorsam ama artık dilek'e ulaşmak mümkün değil. buradan birkaç kişi yüzünden hattını değiştirmiş sanırım

Bahsettiğiniz andaç atabey mi acaba?

Bahsettiğiniz andaç atabey mi acaba?

Andaç bende asla tek birsey bilemedi. En son Çiğdem birkaç şey bildi evet hakkını yiyemem. Çünkü sakindi cafe kafası rahattı. Bence tamamıyle enerji işi yüzde yüz hemde. Ve onlarında enerjisinin iyi olduğu günlere çok yorulmadığı günlere denk gelmek lazım kesinlikle. Bi de bazı falcılar bazı konularda iyi kimisi iş,kimisi aşk, kimisi sağlık konusunda. Zaten kimse çok iyi fln değil süper değil dörtte ikilerle devam edicem. O da 3 ayda bir ya da 6 ayda bir

Arkadaşlar isterseniz beni linçleyin isterseniz aniden yorum yapıyorum diye kızın ama ben anlık yorum yapıyorum, böyle bir karar verdim. Umarım yardımcı olabilirim. Çok detaya girmeden anlatmak istiyorum. Zeynep ve İstanbul Leyla bazı şeyleri bildi. Zeynep şu an tanıştığım kişinin 2 ismini, Leyla ise isminin içinde bulunan 3 harfi direk söyledi. Leyla arada kalma durumumu bildi ve yakın bir tanıdığımın ismini vererek bu kim şu şu sıkıntıları var dedi; ki söyledikleri doğruydu. Zeynep sana şu kişi "kuzucum kuzucum" diye hitap edecek dedi ve dün akşam aynen böyle oldu. Leyla ise bir kız arkadaşımı tamamen hayatımdan çıkaracağımı söyledi ve faldan birkaç hafta sonra aynen böyle oldu. Zeynep ayrıca sorduğum iki kişinin karakterini bildi, bunu onayladım. Hani ben bir ara Zeynep'e kızmıştım kızlar eski erkek arkadaşımla barışmadık diye, şu an hala aklındasın dedi; eski erkek arkadaşım yılbaşı gecesi paylaştığım bütün durumlara baktı uzun bir aradan sonra. Birkaç detay daha var ama onları paylaşmak istemiyorum şimdilik. Bunları anlık olarak paylaşıyorum dediğim gibi ve umarım fikir olur herkese. Tekrar fal baktırmayı düşünüyorum böyle çıkan detayları gördükçe. Herkese sevgiler, musmutlu yıllar...

Leyla içinde yorum yapayım Leyla bana x bir kişi için seni aramaz asla dedikten 5dkka sonra aylarca aramayan x kişisi aradı açmadığım halde üstü üstüne defalarca mesaj ve arama ve 30dk sonra tekrar baktırdım arama gözükmüyor vs demişti. Bu benim için fiyasko. 2. fiyaskosu bu kişi asla ayrılmaz evlilik görüyorum dediği kişiler 2ay sonra tamamen ayrılmıştı 1senede geçmiştir üstünden okadar iyi falcı yani. Üstelik Leylayıda sürekli burda yazarlardı bende acaba banamı bakamıyo diyip tekrar baktırırdım doğrumu söylüyo diye.
Birde sürekli gelip daha çıkmadan şu çıktı bu çıktı yazıyosun sonra özür diliyosun. Benden bir sürü numara istedin nerseyse tüm hattımdaki kişileri verdim muhtemelen hepsini tek tek deniyosun. Eğer çıkmış olsaydı zaten söylerdim burdada herkes söylerdi emin ol. Ankara Leyla içinde şunu söyleyeyim şuanki halini hiç bilmiyorum 1yıl olmuştur baktırmadım okadına 2 senede 1 giderim dediklerinin çoğunu yaşadım ama hep uzun zaman sonra. Yani denediğim okadar falcı var seneler geçti üstünden çıktı demiyoruz emin olmadan üstünden zaman geçmeden. Sen her denedikçe yazıyosun neden para kazandırıyosunki saçma sapan falcılara. Gerçekten numara verdiğime pişman oldum keşke hepsini silseydim hayırlı bir iş yapmış olurdum. Bunuda gereksiz falcıların para kazanmaması açısından söylüyorum tabiki seninle ilgili değil. Sen çok heyecanlısın bu konuda

Cok haklisin. Ve yine Zeynep konusu kapanmisken tekrar Zeynep konusunu acti. Arkadaslar Leyla hakkinda bisey diyemicem, bu arkadasimiz zaten yazmis ama Allah askina Zeynep'e para yedirmeyin ya.

Yaa bu bilmek mi Allah aşkına o zaman Necmiye abla bana kardeşime çok önceden tüm durumu adına kadar nerdeyse bildi ki ben ona bile süper diyemiyorum. Zeynep bana bunu bırak hayır gelmez dedi gerisini bilemedi. Dedi ki sen bu çocukla tesadüf kalabalık bir yerde karşılaşacaksın dedi Toprak tekrar görğşme var dedi. Toprak daha iyi o zaman o da değil çünkü işle ilgili şeyler demişti tam tersi oldu. Ondan kimse iyi değil

Süper önemli şeyler bilmiş...

Bahsettiğiniz andaç atabey mi?

Cok haklisin. Ve yine Zeynep konusu kapanmisken tekrar Zeynep konusunu acti. Arkadaslar Leyla hakkinda bisey diyemicem, bu arkadasimiz zaten yazmis ama Allah askina Zeynep'e para yedirmeyin ya.
evet gercekten ne zaman butun forum zeynep in bos bir falcı oldugu ve para kaptırılmaması konusunda mutabık olsa bir arkadas zeynep i övüp tekrar onu gündeme oturtuyor, sinir bozucu, millet bosuna para kaptırıyor sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…