İstanbul'da Fal - Falcılar

İstemeyen Zeynep'e baktırmaz, bu kadar basit. Ben kimseye zorla Zeynep'e fal baktır demiyorum. Zeynep'in kendi müşterileri var zaten, ne zaman ararsanız telefonunun meşgul olmasından bunu anlayabilirsiniz. Bu zamana kadar binlerce fal baktırmış birisi olarak en iyisi Zeynep. Daha iyisi varsa buyrun söyleyin. Kimseyle polemiğe girmiyorum, herkesin fikrine saygı duyulması gerekir.

Yaa bu bilmek mi Allah aşkına o zaman Necmiye abla bana kardeşime çok önceden tüm durumu adına kadar nerdeyse bildi ki ben ona bile süper diyemiyorum. Zeynep bana bunu bırak hayır gelmez dedi gerisini bilemedi. Dedi ki sen bu çocukla tesadüf kalabalık bir yerde karşılaşacaksın dedi Toprak tekrar görğşme var dedi. Toprak daha iyi o zaman o da değil çünkü işle ilgili şeyler demişti tam tersi oldu. Ondan kimse iyi değil
Sizde anlık bilenleri yazın o zaman, bize fikir olur. 😉

Leyla içinde yorum yapayım Leyla bana x bir kişi için seni aramaz asla dedikten 5dkka sonra aylarca aramayan x kişisi aradı açmadığım halde üstü üstüne defalarca mesaj ve arama ve 30dk sonra tekrar baktırdım arama gözükmüyor vs demişti. Bu benim için fiyasko. 2. fiyaskosu bu kişi asla ayrılmaz evlilik görüyorum dediği kişiler 2ay sonra tamamen ayrılmıştı 1senede geçmiştir üstünden okadar iyi falcı yani. Üstelik Leylayıda sürekli burda yazarlardı bende acaba banamı bakamıyo diyip tekrar baktırırdım doğrumu söylüyo diye.
Birde sürekli gelip daha çıkmadan şu çıktı bu çıktı yazıyosun sonra özür diliyosun. Benden bir sürü numara istedin nerseyse tüm hattımdaki kişileri verdim muhtemelen hepsini tek tek deniyosun. Eğer çıkmış olsaydı zaten söylerdim burdada herkes söylerdi emin ol. Ankara Leyla içinde şunu söyleyeyim şuanki halini hiç bilmiyorum 1yıl olmuştur baktırmadım okadına 2 senede 1 giderim dediklerinin çoğunu yaşadım ama hep uzun zaman sonra. Yani denediğim okadar falcı var seneler geçti üstünden çıktı demiyoruz emin olmadan üstünden zaman geçmeden. Sen her denedikçe yazıyosun neden para kazandırıyosunki saçma sapan falcılara. Gerçekten numara verdiğime pişman oldum keşke hepsini silseydim hayırlı bir iş yapmış olurdum. Bunuda gereksiz falcıların para kazanmaması açısından söylüyorum tabiki seninle ilgili değil. Sen çok heyecanlısın bu konuda
Binlerce fal baktırmış birisi olarak şu zamana kadar en çok çıkan ve bilen kişi bana Zeynep oldu. Herkesin fikri, falı kendine. Ben iyilik yapmak istiyorum herkese fikir olması açısından. İsteyen baktırır, istemeyen baktırmaz. Ben "anlık" ve "yakın gelecek" kısımlarında yorum yaptığımı zaten söyledim. Aslanlar gibi Zeynep'ten özrümü diledim, evet. Çünkü kendisine haksızlık yapmışım. Karakteri biliyor, yakın geleceği biliyor ve bana verdiği isimler doğru çıktı. Artı beyin de okuyor bence. Verdiğin numaralar için ayrıca teşekkür ederim, çoğunu denedim güzel olsalardı onları da yorum yapardım emin ol. İyi akşamlar.

İstemeyen Zeynep'e baktırmaz, bu kadar basit. Ben kimseye zorla Zeynep'e fal baktır demiyorum. Zeynep'in kendi müşterileri var zaten, ne zaman ararsanız telefonunun meşgul olmasından bunu anlayabilirsiniz. Bu zamana kadar binlerce fal baktırmış birisi olarak en iyisi Zeynep. Daha iyisi varsa buyrun söyleyin. Kimseyle polemiğe girmiyorum, herkesin fikrine saygı duyulması gerekir.
canım sakın yanlış anlama…. Geçen sefer de Zeynep’in dedikleri çıktı diye yazdın. Bazı insanlar sana katıldı bazıleri tepki gösterdi. Gündem tam kapanınca sen tekrar Zeynep’i övmeye başladın. Zaten geçen sefer dedikleri çıktı diye yazmıştı, neden tekrar gündemi açıyorsun? Bence insanlar buna pek anlam veremiyorlar haliyle

canım sakın yanlış anlama…. Geçen sefer de Zeynep’in dedikleri çıktı diye yazdın. Bazı insanlar sana katıldı bazıleri tepki gösterdi. Gündem tam kapanınca sen tekrar Zeynep’i övmeye başladın. Zaten geçen sefer dedikleri çıktı diye yazmıştı, neden tekrar gündemi açıyorsun? Bence insanlar buna pek anlam veremiyorlar haliyle
Aslında övmüyorum, olan durumu sizlerle paylaşıyorum. Keşke herkes çıkan/çıkmayan fallarını paylaşsa. İnsanlara iyilik yaranmıyor cidden.

Aslında problem birini övmek de değil,zeyneple ilgili kesinlikle çıkmıyor diyip üzerine başka bir üyeyi(hatırlamıyorum ismini şimdi yanlış isimden bahsetmiyim) Zeynep'in falı çıkıyor dedi diye ,sen zeynep'sin diyip imayla değil doğrudan hedef göstererek eleştirmeniz ve bunun bir süre uzaması.Hatta ben dahil bu duruma tepki gösteren arkadaşlara da tepki vermeniz.simdi de Zeynep süper Zeynep çok iyi demeniz.Burdan iki sonuç çıkıyor evet insanları suçlamak hem çok kolay hem de bir o kadar da yanlışmış ki şuan aynı duruma maalesef siz düştünüz(bir kaç gün önce gomdugunuz falciyi bugün överek iyi niyetiniz yanlış anlaşılıyor tavsiye ettiğiniz için ki bunda ben art niyet görmüyorum muhakkak yardımcı olmak istiyorsunuz .çünkü herkes birbirine soruyor kim çıktı kim çıkmadı diye burası da böyle bir platform),bir diğer sonuç da birinin beğendiğini diğeri beğenecek diye bir durum yok burda hepimizin ağız birliğiyle 'bu da anda mükemmeldi ' dedigi biri olmadı ,ya beyin okuyorlar ya da o kadar ustalar ki beklentilerimizi tahmin ediyorlar .
Ben de sayısız fal baktirmis biri olarak söylüyorum anı bilemem adamla uzun zamandır gorusmuyorum ancak uzak gelecekten yakın geleceğe farketmez şunu da yaşadım dediğim tek bir şey olmadı,kötüsünü de yaşamadım iyisini de giden sadece param oldu o kadar

Bende bisey yazayim o halde madem YINE Zeynep konusu acildi. Zeynep 26 tane isim sayiyo, alakasiz isimler ve elbette 1 isim her zaman tutar. Yani herkes bi Ahmet veya bi Mehmet, Mustafa tanir. Bir kisi var isminde ya A ya da E var, evet nerdeyse herkesin isminde E ya da A vardir!!!! Agresif sekilde telefonu suratina kapatan, sorulan soruya cevap vermeyen agresif bi falci. O yuzden basta kotuleyip kotuleyip simdi birden kimse ovmesin. Eminim herkes olgun bu forumda ve kimse enayi degil. O yuzden tekrar soyluyorum: FALCI ZEYNEP DENEN KISIYE BAKTIRIP PARANIZI COPE ATMAYIN YENI ÜYELER!!!! Hadi Zeynep, simdi benide ara ve foruma seni ovmemi soyle, tabi biliyosan kim oldugumu. Falcisin ya hani, herseyi biliyosun ya hadi goreyim seni!!!!!!

Senelerdir bu baslığa ara ara bakar tavsiye alır ve veririm. Hatta falı bıraktığım zamanlarda bile yorumları okumuşumdur. Hiç bu kadar saçma şekilde bir falcıya saldırıldığını görmedim. Çıkmayana baktırmayın, övmeyin, eleştirin ama çıktı diyene ya da beğenene de devamlı saldırmayın. Falcı tavsiyesinden çıktı falcıya saldırma, kötüleme başlığına döndü. Bir aydır ne yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum, anlamadığım için de yazamıyorum. Zeynep, Ayşe, Fatma fark etmez birine baktırıyorsanız o paranızı riske attığınızı bilerek baktırıyorsunuz. Sana o çıkmaz, bana başkası çıkmaz, en uyduruk gördüğünüz kişi şaşırtıcı şekilde çıkabilir, ki başıma gelmişliği var. Fal garantisi olan bir şey değil artık bırakın tartışmayı bence

Senelerdir bu baslığa ara ara bakar tavsiye alır ve veririm. Hatta falı bıraktığım zamanlarda bile yorumları okumuşumdur. Hiç bu kadar saçma şekilde bir falcıya saldırıldığını görmedim. Çıkmayana baktırmayın, övmeyin, eleştirin ama çıktı diyene ya da beğenene de devamlı saldırmayın. Falcı tavsiyesinden çıktı falcıya saldırma, kötüleme başlığına döndü. Bir aydır ne yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum, anlamadığım için de yazamıyorum. Zeynep, Ayşe, Fatma fark etmez birine baktırıyorsanız o paranızı riske attığınızı bilerek baktırıyorsunuz. Sana o çıkmaz, bana başkası çıkmaz, en uyduruk gördüğünüz kişi şaşırtıcı şekilde çıkabilir, ki başıma gelmişliği var. Fal garantisi olan bir şey değil artık bırakın tartışmayı bence
Aslında sorun bence o değil geceninkraliçesi sürekli baktırıyo bu çok iyi süper çıktı diyip arkasında birkaçgün geçmeden çıkmadı diyo. Sonra beğenmiyo çıkmadı diyo dönüp hayır çok iyi çıktı diyo ama bunu her seferinde yaptığı için bence muhabbet böyle uzadı. Zeyneple alakası yok bence

Amaaan fal işte. Tövbe haşa Allah mı ki bunlar tam bilsinler. Kiminin varlıkları var arada yalan doğru üç beş bisey atıyorlar ya tutuyor ya tutmuyor. Kiminin duru gorusu var Allah c.c. biseyleri onlara bildirse de onlar piyasada yok. Para aldıklarını da düşünmüyorum bunu para için yapanların hem enerji alanı kötüleşiyor hem başlarına kötü şeyler geliyor. Biz artık kafa dağıtıyoruz. Dertleşecek güvenilir biri de kalmadı ki. Allah bizi bu saçma bataktan kurtarsın amin. Geleceği yaratılan kim bilmiş ki bunlar bilsin. Yalnızlıktan şaşırdık iyice. Hepsi bu.

Amaaan fal işte. Tövbe haşa Allah mı ki bunlar tam bilsinler. Kiminin varlıkları var arada yalan doğru üç beş bisey atıyorlar ya tutuyor ya tutmuyor. Kiminin duru gorusu var Allah c.c. biseyleri onlara bildirse de onlar piyasada yok. Para aldıklarını da düşünmüyorum bunu para için yapanların hem enerji alanı kötüleşiyor hem başlarına kötü şeyler geliyor. Biz artık kafa dağıtıyoruz. Dertleşecek güvenilir biri de kalmadı ki. Allah bizi bu saçma bataktan kurtarsın amin. Geleceği yaratılan kim bilmiş ki bunlar bilsin. Yalnızlıktan şaşırdık iyice. Hepsi bu.
Kesinlikle buna katiliyorum. Gercekten hisleri olan insan yani gercekten falcilik yetenegi olanlar genelde para alarak fal bakmiyor cunku o paranin hayir getirmeyecegini biliyorlar ve hicbir para da uzerlerine gelen enerjiye degecek meblagda olmuyor bence. Herkes ayni degil cunku, ruhu cok kirlemis, enerjisi cok agir insanlar da fal baktiriyor sonucta. Boyle falcilar da ya fal bakmiyorlar ya da cok yuksek paralar aliyorlar ki ancak degsin bu agir enerjiye. Cok iyi falcilar en az 3-5 bin civari aliyordur tahminim tabi yer bulunabilirse veya ulasilirsa.

Aslında sorun bence o değil geceninkraliçesi sürekli baktırıyo bu çok iyi süper çıktı diyip arkasında birkaçgün geçmeden çıkmadı diyo. Sonra beğenmiyo çıkmadı diyo dönüp hayır çok iyi çıktı diyo ama bunu her seferinde yaptığı için bence muhabbet böyle uzadı. Zeyneple alakası yok bence

sorun o değil evet anladım ama sayfa zeynepten hesap sorma sayfasına döndü. Benim kendisinden memnun kaldığım oldu zamanında, iyice saçmaladı daha baktırmam dediğim de oldu.
Kaldı ki geceninkraliçesi buradaki herkesten çok kişiye baktırmıştır bu uzun zamandır biliniyor, tek sorun çok heyecanlı birisi. Günü gününe çıksın, hepsi doğru olsun istiyor ve buraya yansıtıyor. Bunu uzatıp konuyu falcılardan hesap sormaya çevirmek abartı oldu. Aralarda başka soru soranlar falan çıktı kimse görmüyor, ben de sordum hatta 😅 Herkes onunla yüzleşelim, bu dolandırıcı, şu herkesi arıyor iyi şeyler yazdırıyor derdinde. birine baktırdınız çıkmadıysa salın gitsin

Epeydir foruma bakmıyordum,,
Hani ben Zeynep in akrabasıydım ya da tanıdığı
Bunu meşhur söylemle:emin olup,ıspatlayamayacağını söyleyenler vardı
Ben hiçbir falcının yakını değilim,sadece durum analizi yapıyorum
Baktırmayın çıkmıyorsa,zorla mı baktırıyorlar size
Bu kadar garip bir platform yoktur sanırım ayrıca
Fevri davranıp garip cümleler kuranlar var azıcık muhakeme yapın
Ayrıca Zeynep baktırdığım ve memnun kaldığım tek falcıdır
Karalamayın,düzgünce ifade edin bu kadar zor mu
Zeynep bende iyidir net…

Aslında övmüyorum, olan durumu sizlerle paylaşıyorum. Keşke herkes çıkan/çıkmayan fallarını paylaşsa. İnsanlara iyilik yaranmıyor cidden.
Ben burada birşey demiyorum kötü. Bana Zeynep in olumluları çıkmadı olumsuzları çıktı. Sen heyecanlı birisin anladığım kadarıyla bense sakin biriyim o yüzden uzun uzun bekledim çıkmasının olumluları ama çıkmadı. Belki birgün çıkar yinede Zeynep i dinledim her seferinde. Toprak bende iyi derdim ama o da sadece anı bilio o da arada tutturuo. Ben daha iyi birine rastlamadım ondan dolayı zaten altı ayda bir baktırmaya karar verdim.

X