Ya yok bununla ilgisi yok bence, karakter olarak algısı bozuk kadının, götdüklwrini bile baxen yanlış yorumladığını düşünüyorum...bir de asla sadece fala konsantre olmuyor, illa yanın ek bir iş yapıyor
.. daha önce yazdım ne yaptığını tekrar yazmamayım, müşteriye saygısı yok kısacası....bana kötüleri söylemedi çok net bir şekilde, başkalarona söylemiş olabilir de, don bir yol içünde haftada iki kez baktırmama rağnen üç tane felaketi göremedi, oysaki ıyarsaydı çncesinde ikisinden çok ney bir şekilde korunabilirdim.. kısacası falının hayrı yok, uyardığı şeyler gülünesi şeyler, şunu hiiç söylefi mi birinize” , insanlar öyke kalacak senin durumunu çok kıskanacak” ... hem de defalarca... sonuç ne biliyormusunuz ... anlamışsınızdır, kıskanılacak bir tarafım kalmadı anlatsam oturup ağlatsınız... ben bir hayrını görmedim...dediğim gibi bir hayrı olsaydı bana olurdu, o kadar çok baktırdım ki, saçma sapan şeyler çıktıkça devam ettim, ta ki gerçekte asıl şeyleri görmediğini görene kadar... hayatını etkikeyecek dönüm noktalarını asla görmüyor