- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 39
Evet belli belli.Canim zeynepe inanma derim, hem kendi tecrubelerime dayanarak hemde bircok gorustugum insanjn yasadikalrina dayanarak diyorumki.zeynep sadece tesaduf eseri gordugu goruntulerden sonuc cikartiyor. Eger dedikleri dogru olsaydi, askindan olen adamlar gelirdi. Diger sevgilileri ile tatile gitmezdi.
Bu baskasi ile nisanlaniyor umidini kes asla olmayacak diyen adamda, goruselim demezdi. Nisanlisi ile dugun hazirligi yapardi.
Bu arada gecen gunde sordum AMA kimse yazmadi. Zeynepin neden patlayan fallarini apacik yazmiyolar acaba Cok merak ettim.
Zeynep iş ve para konusunda asla bilemiyor söylim . Özel konularda gelmeyecek dediği zaten gelmedi orası ok, ama yeni iş flan diyorsa atıyordyr. ... hayat ona güzel be arkadaşlar, oturduğu yerden parasını alıyor... pna 5 yılda servet ödedim, sonuç elde var sıfır... hiç faydasını göremedim o kadının , uyardıkları car ama asıl uyarmadıkları beni bitirdi, çok büyük kayıplarım oldu hiç birin söyşemedi. Siz 5 kez baktırmışsınız ben 5 yılda 500 , neden göremedi çok nüyük kaybedeceğimi, gaftada iki baktırıyorfum, hiç mü göremez ... ama söylemez işte onu, paranın mudluğu kesilir diye söykemez , o jadar da paracı be kötü niyetliMerhaba kizlar,
Zeynep hakkında baya bir yazilmis söylenmiş herkesin görüşüne saygım var ancak sunu soyleyebilirimki burda adi gecen butun falcıların kalitesinin üstünde bir falcı zeynep. 2017 yılından beri baktirirm kendisine. Digerleri gibi anlık yada 2 /3 aylık degildir falları. Iste gorusuceksiniz, kavga ediceksiniz, gelicek, gidicek tarzında degildir onun falları. Karakterleri en net sekilde anlatır, kafasından gecenleri, yaşamları ve verilcek kararları. Diler falcılar gibi ilk falanda barisicaksiniz deyip diler falanda simdi öyle düşünmüyor hiçbir adim gelmeyecek demez. Nettir o, ilk sefer baktigi ile son kez baktigi fal hiçbir zaman çelişmez. Burda gecen isimlerden birde Elmira yi beğenirim oda iyidir yanılmaz ama o anki düşünceye ve gidişata gore yorum cikartir sonuçta yanılabilir. Ama fallarının %80 çıkar. Bu ikisi disinda gercekten onerebilcem kimse yok.
Zeynepe ilk falimi 2017 yılında baktırdım. burayada yazmisim hayır olmayacak yildiniziniz barismiyor ve dediği gibi oldu. Bunun disinda birçok konuda baktırdım. Olmayacak dediği ile hiçbir zaman olmadı. Bazı falları 5 ayda cikti, bazı falları 3 yılda. Son bir yıldır yine baktiriyrm ve halen daha israrla olucak diyor. Hayır dediğin gibi olmadı diyorum kader ve zaman diye diye yine dediği gibi oldu. Ama aradan 1.5 yıl gecti.
Yani zeynep olmayacak dediyse hiçbir sekilde zamanımı kaybetmedim.
kimsede yanlış anlamasın illaki baktırın demiyorum ama hakkında bu kadar dolandirici iddası yazılınca dayanamadım. Kafalarinizdaki soru işaretleri gitsin istedim.
Zeynepte çok tekrar cümleleri olur, bunların arasında söylediği olaylar, kisiler ve tarifleri olur. Onları çekip alin.
Bende ilk fallarında beğenmemiştim. zeynepi ilk 5 faldan sonra anlamaya başladım.
Zeynep ile ortak caliban veya onun reklamını yapan birisi degilim. Bende çok doladirildim, yalan yanlış seylere inandım ve bos beklentilere girdim zamanında. Ama artık akıllandım. Zeynep, Elmira ve Kuba cafe Esra ile devam ediyorum. Bu ucude isterseniz ağlayın caniniz yansın gercekleri tak tak söyler.
Tekrardan söylüyorum, bunlara baktırın demiyorum, bana en net fal bakan ve doğruları söyleyenler diyorum.
Onun tek önemsediği alacağı para, parasını verdik hiç eksik etmedik , sonuç ne elde var sıfır... ben daha dazla pata da veritdim , yeter ki bilseydi başıma felaket geleceğini, ama yok bikemedi çok büyük iki felaketi göreöefi ... sizi hiçbirşeyden koruduğu falan yok, kandırmayın kemdinizi , şuan onu savunanları 1-2 yıl öncesindeki jemdi halime bemzetiyorum... kadını ihya ettim , benim ihya eden çok da vardır, ama halkımı helal etmiyorum... çünkü kötüyü gördüğü hakde uyarmadığını düşünüyorum beni , çünkü umrunda değilizZeynep iş ve para konusunda asla bilemiyor söylim . Özel konularda gelmeyecek dediği zaten gelmedi orası ok, ama yeni iş flan diyorsa atıyordyr. ... hayat ona güzel be arkadaşlar, oturduğu yerden parasını alıyor... pna 5 yılda servet ödedim, sonuç elde var sıfır... hiç faydasını göremedim o kadının , uyardıkları car ama asıl uyarmadıkları beni bitirdi, çok büyük kayıplarım oldu hiç birin söyşemedi. Siz 5 kez baktırmışsınız ben 5 yılda 500 , neden göremedi çok nüyük kaybedeceğimi, gaftada iki baktırıyorfum, hiç mü göremez ... ama söylemez işte onu, paranın mudluğu kesilir diye söykemez , o jadar da paracı be kötü niyetli
Küba cafe esra berbat. Asla çıkması tam tersi şeyler oldu.Merhabalar ben de ara sıra Zeynep'e baktirip beğenenlerdenim. Ama Küba cafe esrayi merak ettim. Tarzları benziyor mu ve telefonda bakıyor mu acaba
gönderecem telini , bir de sen kazıklan, sana da polyanna hikayeler anlatsınZeynep kim nerde bakıyor bilgi verebilir misiniz
Ay yok kalsın o zamangönderecem telini , bir de sen kazıklan, sana da polyanna hikayeler anlatsın
Yani bir şeyin acı olması olumsuz şeyler sönmesi çıkacağı anlamına mı geliyor. Beni tanıyan bilir 2sene içerisinde hatta 2sene öncesinden bana öyle olumsuz şeyler söylediler ki o kadar ağladım üzüldüm ki hiçbiri olmadı. O yüzden şimdi biri olumsuz dediğinde etkilendiklerim oluyo tabi ama arka tarafa atıyorum korkular çekiliyor evet ama büyük olayları asla değiştiremiyor korku bile o yüzden bunu en net yaşayan benim.Merhaba kizlar,
Zeynep hakkında baya bir yazilmis söylenmiş herkesin görüşüne saygım var ancak sunu soyleyebilirimki burda adi gecen butun falcıların kalitesinin üstünde bir falcı zeynep. 2017 yılından beri baktirirm kendisine. Digerleri gibi anlık yada 2 /3 aylık degildir falları. Iste gorusuceksiniz, kavga ediceksiniz, gelicek, gidicek tarzında degildir onun falları. Karakterleri en net sekilde anlatır, kafasından gecenleri, yaşamları ve verilcek kararları. Diler falcılar gibi ilk falanda barisicaksiniz deyip diler falanda simdi öyle düşünmüyor hiçbir adim gelmeyecek demez. Nettir o, ilk sefer baktigi ile son kez baktigi fal hiçbir zaman çelişmez. Burda gecen isimlerden birde Elmira yi beğenirim oda iyidir yanılmaz ama o anki düşünceye ve gidişata gore yorum cikartir sonuçta yanılabilir. Ama fallarının %80 çıkar. Bu ikisi disinda gercekten onerebilcem kimse yok.
Zeynepe ilk falimi 2017 yılında baktırdım. burayada yazmisim hayır olmayacak yildiniziniz barismiyor ve dediği gibi oldu. Bunun disinda birçok konuda baktırdım. Olmayacak dediği ile hiçbir zaman olmadı. Bazı falları 5 ayda cikti, bazı falları 3 yılda. Son bir yıldır yine baktiriyrm ve halen daha israrla olucak diyor. Hayır dediğin gibi olmadı diyorum kader ve zaman diye diye yine dediği gibi oldu. Ama aradan 1.5 yıl gecti.
Yani zeynep olmayacak dediyse hiçbir sekilde zamanımı kaybetmedim.
kimsede yanlış anlamasın illaki baktırın demiyorum ama hakkında bu kadar dolandirici iddası yazılınca dayanamadım. Kafalarinizdaki soru işaretleri gitsin istedim.
Zeynepte çok tekrar cümleleri olur, bunların arasında söylediği olaylar, kisiler ve tarifleri olur. Onları çekip alin.
Bende ilk fallarında beğenmemiştim. zeynepi ilk 5 faldan sonra anlamaya başladım.
Zeynep ile ortak caliban veya onun reklamını yapan birisi degilim. Bende çok doladirildim, yalan yanlış seylere inandım ve bos beklentilere girdim zamanında. Ama artık akıllandım. Zeynep, Elmira ve Kuba cafe Esra ile devam ediyorum. Bu ucude isterseniz ağlayın caniniz yansın gercekleri tak tak söyler.
Tekrardan söylüyorum, bunlara baktırın demiyorum, bana en net fal bakan ve doğruları söyleyenler diyorum.
Yani bir şeyin acı olması olumsuz şeyler sönmesi çıkacağı anlamına mı geliyor. Beni tanıyan bilir 2sene içerisinde hatta 2sene öncesinden bana öyle olumsuz şeyler söylediler ki o kadar ağladım üzüldüm ki hiçbiri olmadı. O yüzden şimdi biri olumsuz dediğinde etkilendiklerim oluyo tabi ama arka tarafa atıyorum korkular çekiliyor evet ama büyük olayları asla değiştiremiyor korku bile o yüzden bunu en net yaşayan benim.
Zeynebede 10defadan fazla baktırmışımdır 2sene önce nedediyse aynı benzer şeyleri söylüyor hepte olumlu ama çıkmadı hemde hiç. Bu Zeynep birtek sizemi çıkıyo anlamadım.
Ya yok bununla ilgisi yok bence, karakter olarak algısı bozuk kadının, götdüklwrini bile baxen yanlış yorumladığını düşünüyorum...bir de asla sadece fala konsantre olmuyor, illa yanın ek bir iş yapıyorzeynep bence gunune gore bir falci. enerjisi, kafasi iyiyse sakinse ve sizinle uyuyorsa cikabiliyor. ben o "iyi falci herkese cikar" lafina inanmiyorum mesela... bana iki yil once bu adamdan nankorluk goreceksin defol git diyeceksin demisti, evlilige gidiyorduk o sirada :d ayrildik cok iyi arkadas kaldik. dedim ki ayrilsak bile nankorluk gormedim demek ki zeynep zamaninda sallamis. ama iki sene gecti ve gecenlerde beni delirtti hayatimda daha nankor birini tanimadim dedimama bu ilk faliydi. sonrakiler eh, oyle tutarli ya da ilk fal gibi cikan seyler degildi. bence devamli baktirilmamasi ama hakki da yenmemesi gereken birisi. kendisine illa baktiracak olanlar senede bir baktirsa yeter. cafe falcilari gibi ust uste degil.
olumlu dedikleri de bazen cikabiliyor. is konumu en net bilen o olmustu. verdigi isimde biriyle ise basladim sonra kendim ayrilmaya karar verip ayrildim o ayri konu.
zeynep disinda da ne bileyim burada bin tane isim geciyor ve cogu yazan kisi cok takilip beklentiye giriyor. ben aylardir kimseye baktirmadim ve daha rahatim. beklenti, takilip kalma gibi durumlar da zararli gercekten. baktirip o fali orada birakin
Millet oturup büzü kıdkanıyor ona göre... öyle birşey yok, herkes işinde gücünde, bir de bana ne o beni kıskanmış, sen asıl meseleye gel, yok çok güzel iş çıkacakmış yok para gelecekmiş , son 6 ayın tüm fallarında böyleydi... sonucu söylemeyecem, tahmin edersiniz.... 50 tane isim söylüyır , ben 3 aydır evden dışarı çıkmıyorım kümseyle görüştüğüm yok... gerçeklerdemn çok uzak , yani çok bozmuş bence, çok eskiden daha iyidi, ama şuan söyledikleri saçmalıktan öte değilYa yok bununla ilgisi yok bence, karakter olarak algısı bozuk kadının, götdüklwrini bile baxen yanlış yorumladığını düşünüyorum...bir de asla sadece fala konsantre olmuyor, illa yanın ek bir iş yapıyor.. daha önce yazdım ne yaptığını tekrar yazmamayım, müşteriye saygısı yok kısacası....bana kötüleri söylemedi çok net bir şekilde, başkalarona söylemiş olabilir de, don bir yol içünde haftada iki kez baktırmama rağnen üç tane felaketi göremedi, oysaki ıyarsaydı çncesinde ikisinden çok ney bir şekilde korunabilirdim.. kısacası falının hayrı yok, uyardığı şeyler gülünesi şeyler, şunu hiiç söylefi mi birinize” , insanlar öyke kalacak senin durumunu çok kıskanacak” ... hem de defalarca... sonuç ne biliyormusunuz ... anlamışsınızdır, kıskanılacak bir tarafım kalmadı anlatsam oturup ağlatsınız... ben bir hayrını görmedim...dediğim gibi bir hayrı olsaydı bana olurdu, o kadar çok baktırdım ki, saçma sapan şeyler çıktıkça devam ettim, ta ki gerçekte asıl şeyleri görmediğini görene kadar... hayatını etkikeyecek dönüm noktalarını asla görmüyor
Bana da olumlu dedikleri olumsuz oldu. Gerçi kadın olumsuz birşey dememişti banaBana sadece olumsuzları çok net çıktı. Berbat bir falcı değil kesinlikle. 6 ayda 1 baktırılabilir. Bir de bana bu zamana kadar bir kere bile isim söylemedi. Toprak benim için daha iyi bir falcı. Ama özellikle iş konularını asla tutturamaz bende. Seyhan da bazı konularında bence iyidir arada çok garip şeyler bilir fakat o da sonuçta iyi değildir. Yani sonuç olarak çok iyi kimse yok. Boş boş para harcıoruz.
İyi hatırlattın kız ona bi fal atiyim hahaFalaaddin bile falci Zeynep'ten daha iyi uyduruyo.
Cok paraci oldugunu dusunuyorum ben de. Telde baktirdigim diger falcilar oldu onun kadar para odaklisini gormedim, sevimsiz gelmisti bu tavri samimiyetsiz bir kadin ama cok asiri ovuldugu icin o zaman da sirf meraktan denemistim.Zeynep iş ve para konusunda asla bilemiyor söylim . Özel konularda gelmeyecek dediği zaten gelmedi orası ok, ama yeni iş flan diyorsa atıyordyr. ... hayat ona güzel be arkadaşlar, oturduğu yerden parasını alıyor... pna 5 yılda servet ödedim, sonuç elde var sıfır... hiç faydasını göremedim o kadının , uyardıkları car ama asıl uyarmadıkları beni bitirdi, çok büyük kayıplarım oldu hiç birin söyşemedi. Siz 5 kez baktırmışsınız ben 5 yılda 500 , neden göremedi çok nüyük kaybedeceğimi, gaftada iki baktırıyorfum, hiç mü göremez ... ama söylemez işte onu, paranın mudluğu kesilir diye söykemez , o jadar da paracı be kötü niyetli