İstanbul'da Fal - Falcılar

Cocuk oyuncagina dönmüs artik

Kesinlikle, bende bu durumdan caktim zaten. Cok amatorce yapilmis, hic inandirici degil ama benim gibi saflar boyle seylere baslarda inanirdi. Mesela dolandirici olan Falci Melahat ve Iranli Kubra, inanin internette cete kurulmus, herkes ovuyo herkes, bende sonradan ogrendimki ceteymis. Kac hesap acmislar. 1000 lira cope gitti 1 fal icin ve okadar kotuydu ki anlatamam. Aynen su cumleler yaziyordu: Ben falci melahat ablami tek gecerim, burdan tesekkur ederim ves. ves. (SAKIN BAKTIRMAYIN ARKADASLAR SU CUMLEYI GORUP cunku internette gorduklerimi yazdim oyle kandiriyorlar ama berbat otesi). Falci Melahat ve Iranli Kubra dolandiricilar ayni Zeynep gibi.

Arkadaslar en iyi falcilar, unlulerin falcilari bile gelecegi bilemiyor. Su videoyu izleyin, Bulent Ersoy'un falcisina gitmis bir sarkici, tam bu konuyu konustuklari kismin linkini ekliyorum, tikladiginizda o kisimdan baslayacak, 40.dk nin sonuna kadar izleyin ornek de veriyor, bariz bilememis ve yaniltmis falci. fala verlen yuksek paralar gercekten gereksiz, eglencesine uygun fiyatlilar olabilir tabi uygun fiyata bakan kaldiysa, iyice ticaret oldu falcilik .

Son düzenleme:
Bu arada şöyle bir olay olmuştu gmzckl bu kişi bana mesaj atmıştı hatta şikayet edecektim kendisini yazdım hesabını kapatmıştı korktu sanırım. Şöyle bir olay oldu tabi hala durumu çözemedim ama kendisi neden böyle bir cürette bulunduğunu söylerse çözebiliriz.
Ben Zeynebe fal baktırdım o ara işte benim ex ile ilgili şu kişiye arabamı almış, şunumu almış, bunumu almış vs sorular sordum ve bunu sadece Zeynep'e sordum baktırdığımda birde buradan bir arkadaşla paylaşmıştım buranın dışında konuşmada tek kişi. Sonra bu hadsiz geldi bana durduk yere ertesi gün işte "Bu adam o kıza araba almış, şu şu hediyeleride o almış, sanada asla dönmeyecek, aramayacak vs" gibi birşey yazdı ben şok oldum. Sonra bu kıza yazdım sen kimsin bu ne cüret konuşuyorsun ne ayaksın sen vs yazdım birden hesabını pasifleştirdi kayboldu. Şimdi düşünüyorum da bunu bu kıza kim söyledi bu kız falcı olmadığına göre kim söyleyebilir. Birde bana yazmış benimde hislerim kuvvetlidir diyip böyle bir yazı yazdı. Yani açıkcası bilemedim sonrada üstüne düşmedim ama şimdi burada Zeynep okuyo biliyo vs diyince yazmak istedim.

Ben yazdıklarınızı anlamadım açıkçası.

Arkadaşlar bütün özelimi buraya yazamam, öneride bulunsam suç bulunmasam suç. Çıkan/çıkmayan şeyleri yıllardır bu foruma yazarım ben, araştırabilirsiniz geçmiş yazılarımdan. Yani taşlar yerine oturunca yazmak, sizlerle paylaşmak istedim. Bir daha aceleci davranmayacağım. Ama Zeynep'in bana verdiği isimlerin çoğu ve bazı olacak dediği olaylar oldu, ister inanırsınız ister inanmazsınız. Herkese iyi, mutlu günler diliyorum...

sitede henüz genç olan 26-27 yaşında arkadaşlar var. ( yani en azından bana göre gençler :) )
onlar en ufak bir tesadüf veya zorla yaptıkları bir şeye geri dönüş bile alsalar fal çıktı diye heyecanlana biliyor.
aşk için baktırıyosanız unutmayın erkekler boşluğa düştüğünde aynı biz kadınlar gibi eski defterleri bi kurcalar kızlar

Ben de symbol cafe alp’e baktırmıştım. Ama kötü şeyler söyledi hiç aranızda baktıran var mı dedikleri oluyor mu?

Arkadaşlar kimmiş bu Zeynep ya? Yıllardır şu foruma bakarım yaklaşık 5 sene oldu bu kadının adı bile geçmiyordu. Şimdi sadece Zeynep de Zeynep başka birinden bahseden yok. Eskiden tek bir kişiden de bahsedilmezdi biri a kişisine baktırır anlatır biri b. Şimdi varsa yoksa zeynep. Bi de 200 lira alıyormuş ne ala memleket. Bi insan bu kadar zikrediliyorsa orda bi kandırmaca olabilir. Bir örneği de Bakırköy’de Okan diye biri. Google’da cafesinin 1000 tane yorumu var hepsi 5 yıldız ama gidip baktırın komşu teyze bile 10 katı iyi bakar.

Merhaba kizlar,
Zeynep hakkında baya bir yazilmis söylenmiş herkesin görüşüne saygım var ancak sunu soyleyebilirimki burda adi gecen butun falcıların kalitesinin üstünde bir falcı zeynep. 2017 yılından beri baktirirm kendisine. Digerleri gibi anlık yada 2 /3 aylık degildir falları. Iste gorusuceksiniz, kavga ediceksiniz, gelicek, gidicek tarzında degildir onun falları. Karakterleri en net sekilde anlatır, kafasından gecenleri, yaşamları ve verilcek kararları. Diler falcılar gibi ilk falanda barisicaksiniz deyip diler falanda simdi öyle düşünmüyor hiçbir adim gelmeyecek demez. Nettir o, ilk sefer baktigi ile son kez baktigi fal hiçbir zaman çelişmez. Burda gecen isimlerden birde Elmira yi beğenirim oda iyidir yanılmaz ama o anki düşünceye ve gidişata gore yorum cikartir sonuçta yanılabilir. Ama fallarının %80 çıkar. Bu ikisi disinda gercekten onerebilcem kimse yok.

Zeynepe ilk falimi 2017 yılında baktırdım. burayada yazmisim hayır olmayacak yildiniziniz barismiyor ve dediği gibi oldu. Bunun disinda birçok konuda baktırdım. Olmayacak dediği ile hiçbir zaman olmadı. Bazı falları 5 ayda cikti, bazı falları 3 yılda. Son bir yıldır yine baktiriyrm ve halen daha israrla olucak diyor. Hayır dediğin gibi olmadı diyorum kader ve zaman diye diye yine dediği gibi oldu. Ama aradan 1.5 yıl gecti.
Yani zeynep olmayacak dediyse hiçbir sekilde zamanımı kaybetmedim.
kimsede yanlış anlamasın illaki baktırın demiyorum ama hakkında bu kadar dolandirici iddası yazılınca dayanamadım. Kafalarinizdaki soru işaretleri gitsin istedim.

Zeynepte çok tekrar cümleleri olur, bunların arasında söylediği olaylar, kisiler ve tarifleri olur. Onları çekip alin.
Bende ilk fallarında beğenmemiştim. zeynepi ilk 5 faldan sonra anlamaya başladım.
Zeynep ile ortak caliban veya onun reklamını yapan birisi degilim. Bende çok doladirildim, yalan yanlış seylere inandım ve bos beklentilere girdim zamanında. Ama artık akıllandım. Zeynep, Elmira ve Kuba cafe Esra ile devam ediyorum. Bu ucude isterseniz ağlayın caniniz yansın gercekleri tak tak söyler.

Tekrardan söylüyorum, bunlara baktırın demiyorum, bana en net fal bakan ve doğruları söyleyenler diyorum.

Yorumunuz için teşekkürler. Peki ilk fallarında beğenmediyseniz eğer neden devam ettiniz ilk 5 fala kadar?

Merhabalar ben de ara sıra Zeynep'e baktirip beğenenlerdenim. Ama Küba cafe esrayi merak ettim. Tarzları benziyor mu ve telefonda bakıyor mu acaba

Merhabalar ben de ara sıra Zeynep'e baktirip beğenenlerdenim. Ama Küba cafe esrayi merak ettim. Tarzları benziyor mu ve telefonda bakıyor mu acaba
Esra abla telefonda degil cafe de bakiyor. Tarot bakar fakat diger cafe falcilarina benzemez. Ama Oda sonuc odaklidir. Sonucunu sana soyler. Ve pembe tablo cizmez. Bosuna umit etme olmayacak der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…