Arkadaşlar isterseniz beni linçleyin isterseniz aniden yorum yapıyorum diye kızın ama ben anlık yorum yapıyorum, böyle bir karar verdim. Umarım yardımcı olabilirim. Çok detaya girmeden anlatmak istiyorum. Zeynep ve İstanbul Leyla bazı şeyleri bildi. Zeynep şu an tanıştığım kişinin 2 ismini, Leyla ise isminin içinde bulunan 3 harfi direk söyledi. Leyla arada kalma durumumu bildi ve yakın bir tanıdığımın ismini vererek bu kim şu şu sıkıntıları var dedi; ki söyledikleri doğruydu. Zeynep sana şu kişi "kuzucum kuzucum" diye hitap edecek dedi ve dün akşam aynen böyle oldu. Leyla ise bir kız arkadaşımı tamamen hayatımdan çıkaracağımı söyledi ve faldan birkaç hafta sonra aynen böyle oldu. Zeynep ayrıca sorduğum iki kişinin karakterini bildi, bunu onayladım. Hani ben bir ara Zeynep'e kızmıştım kızlar eski erkek arkadaşımla barışmadık diye, şu an hala aklındasın dedi; eski erkek arkadaşım yılbaşı gecesi paylaştığım bütün durumlara baktı uzun bir aradan sonra. Birkaç detay daha var ama onları paylaşmak istemiyorum şimdilik. Bunları anlık olarak paylaşıyorum dediğim gibi ve umarım fikir olur herkese. Tekrar fal baktırmayı düşünüyorum böyle çıkan detayları gördükçe. Herkese sevgiler, musmutlu yıllar...