İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle fal enerji meselesi değil bence, falcının iyi olup olmamasında mesele. Ve bence Zeynep bu işi biliyor. Şu an, 2 ay sonrası için değil ama aylar sonrası önemli. Yani Zeynep'te öyle bence. Ben eski fallarıma baktım ve Zeynep'e gerçekten haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Kendisini aradım, bana olgunluk gösterip tekrar fal baktı. Yaklaşık Aralık 2021'den Eylül 2022'ye kadar çok sık fal baktırmışım kendisine. Buraya yazmıştım geçen haftalarda biriyle sevgili olduğumu; onun ismini, başka birinin lakabını ve başka görüştüğüm kişinin ismini söylemiş. Güvenme dediği kişiye güvenmemem gerekiyormuş, bunu anladım. Bugün fal baktığında bir grup arkadaşımla küstüğümü bildi. gmzckl hanım sizden de özür diliyorum. Zeynep abla seni çok seviyorum, büyüklük gösterdiğin için teşekkür ederim. Zeynep ablanın dediği şeyler aylar sonra çıkıyor bence kızlar. Ve bir de bazen falda geçmiş gelecek olarak gözükebiliyor. Ben gönül rahatlığıyla kendisini tavsiye ediyorum. Bu arada bazı şeyleri hızlı yaşadım, tanıştım, flörtlerim oldu buraya hepsini tek tek yazamadım ama çoğunu Zeynep abla bilmiş. Herkese sevgiler...

Ya birşey demek istiyorum zeynebin sponsorluğunu felan mı yapıyosunuz ilk etapta kötüleyip sonra övmeye çalışmak ? Kadını artık gündem de tutmayın yeter baktırmak isteyen zaten baktırır Zeynep Zeynep bu nedir böyle

Ben kaç yıllık üyeyim, neden sponsorluk yapayım? İkincisi neden bu kadar zorunuza gitti, anlam veremedim. Ben zorla baktırın demedim, kendi fikrimi paylaştım.

Ben kaç yıllık üyeyim, neden sponsorluk yapayım? İkincisi neden bu kadar zorunuza gitti, anlam veremedim. Ben zorla baktırın demedim, kendi fikrimi paylaştım.
Zoruma giden birşey olsaydı sizin konuşmanızı alıntılayıp konuşurdum zaten ne dediğiniz belli değil o yüzden fikrinizde emin olun öyle yorum yapın bence tek kişi olarak size konuşmadım üstünüze alınmaya gerek yok

Sana ara seni seviyor dedigi kisi tamamen tersi davranmisti, o da donup dolasip soyledigi gibi mi oldu? Zeynep'e baktirali 2 sene olacak, 1 tek sey bile bilemedi, uzun vadede de ciktigini dusunmuyorum, denk geliyor olabilir.

Hayat bu, her an her şey değişebiliyor. Ben aceleci davranmışım, kusura bakmayın.

Sana ara seni seviyor dedigi kisi tamamen tersi davranmisti, o da donup dolasip soyledigi gibi mi oldu? Zeynep'e baktirali 2 sene olacak, 1 tek sey bile bilemedi, uzun vadede de ciktigini dusunmuyorum, denk geliyor olabilir.
O hala beklemede. Ama onun dışında söylediği, isim verdiği kişilerle flört ettim, biriyle sevgili oldum hatta. Adamın sakladığı şeyi bile söylemiş bana canım.

Ve burda Zeynep'in BU FORUM'U OKUDUGUNUN ispati tekrar. Cidden cok tuhaf oldu bu. Suan sen fikrini degistirdin ve seninle birlikte 2 kisi falini begendi simdiye kadar ve geri biiiiiir suru kisi begenmedi sonucta falci Zeynep'i. O yuzden insanlari heveslendirmeyelim, sonucta bir suru para gidiyo. Bende sponsor olduguna karar verdim sen birden boyle bi yaziyla geldigin icin, lutfen gucenme. Hic ama hic inandirici degil cunku. Daha gecen hafta neler soyledin, birden mi cikti ya. Daha gecen hafta bisey cikmamisti, bu hafta mi cikti, kim inanir ki buna.

Canım benim ben dobra, dürüst bir insanım. Emin ol sponsoru olsam falı çıkmadı diye yazmazdım. Her konuştuğum çocuğu buraya yazsam bana ne gözle bakarsınız? Ben kalbimden geçen ne varsa onu dile getirdim, hiç kimseyle bir bağlantım yok. Zeynep ablaya da forumda yazılanları müşterisi söylemiş, zaten detay vermedi. Ben hiç kimseyi heveslendirmiyorum, nacizane tavsiyemdir diye yazdım. İyi günler dilerim...

Bende mesela bir falcıya baktırdım özelden konuştuğum üyeler bilir,kendisini aşşşşırı iyi buldum,bu zamana kadar baktırdığım para verdiğim tüm falcılardan milyar kat iyiydi. Hatta özelde bu konu hakkında konuştuğum bazı üye arkadaşlarda var,arkadaşlarımın arasından baktıran birsürü kişilerde var ama FALI BANA ÇIKMADAN asla yazmam,çünkü iyice emin olmak istiyorum. Ben normalde de zeynep için olumsuz yazmayacaktım ama dediği ve emin konuştuğu şeyi çok kısa süre içinde yaşayınca ve hatta görünce yazmak zorunda kaldım.

Ya seni cok severim canim benim ama ne bileyim. Zeynep'e hic guvenmiyorum. Cunku insanlari kandiriyo gibi geliyo. Gunahini asla almak istemem canim o yuzden lutfen kusuruma bakma. Sanada iyi gunler.

O hala beklemede. Ama onun dışında söylediği, isim verdiği kişilerle flört ettim, biriyle sevgili oldum hatta. Adamın sakladığı şeyi bile söylemiş bana canım.
Benim anlamadığım 1 gündemi farkettin bunu muhtemelen uzun bir sürece yayılan bir durum bu yaşadıkların. Çıkmadı dediğinde de yani falını hatırlamadan mı çıkmadı dedin çünkü yanlış hatırlamıyorsam kısa süre önce çıkmadı demiştin. Bende bunu anlamadım tam süreç nasıl ilerledi. Zeynep'e gelince öyle kibarlık gösterecek biri değil algısı zayıf sadece paraya odaklı biri yani kimseye yardımcı destek olacak incelik gösterecek biri değil onada şaşırdım olgunluk gösterip baktı dedin ama o parasız bakmaz senin ona karşı burada yazdıklarını tutumunu nerden bilecek. Artık acaba bırada gerçekten Zeynep2in bağlı olduğu kişilermi var burada olanları anlatan yönlendiren birilerimi var anlamadım. Garip

Bu konuyu bende pek anlamadım…. Şimdi ben Zeynep’e fal baktırsam. Nerden bilecek benim Sarıgül olduğumu? Yani biraz tuhaf geliyor

Bundan eminim zaten. Dun bi arkadasla konustum bide, kim Zeynep kotu diyorsa, birden birisi yaziyo: Zeynep'in numarasini alabilirmiyim diye. Cidden bu isten bisey var. Zeynep'in bu forumu okudugu cok acik ve net ve beyin yikadigi da cok acik ve net. Ama herkes dikkat etsin, cunku insanlarin hakkina giriyoruz onu ovdukce. Zeynep ise yaramaz bir falci, uyduruyo da uyduruyo. Baska bisey bildigi yok zaten. Geceninkaralicesi arkadasi cok severim ve insallah Zeynep'e kanmaz. Zaten reklamlar her yerde, her sitede cok acik ve net olur. Sahtekarlar/ceteler genelde soyle yazarlar/yazdirirlar: Onun sayesinde oldu. Falan kisiye burdan cok tesekkur ediyorum, ben sonunda en iyisini buldum.

Ya biliyormusun ara sıra yazılıyordu işte Zeynep kesin burayı okuyordur diye. İnan pek ihtimal vermemiştim. Ama dün yazılınca ‘Zeynep abla seni çok seviyorum büyüklük gösterdiğin için teşekkür ediyorum’ artık bende Zeynep’in okuduğuna inanmaya başladım. Çok saçma değil mi? Neden böyle bişey yazılıyor? İnan kaç bin lira verdim fallara gözü kapalı, ama bu şekilde Zeynep’e baktırmak hiç içimden gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…