Merhaba kizlar,
Zeynep hakkında baya bir yazilmis söylenmiş herkesin görüşüne saygım var ancak sunu soyleyebilirimki burda adi gecen butun falcıların kalitesinin üstünde bir falcı zeynep. 2017 yılından beri baktirirm kendisine. Digerleri gibi anlık yada 2 /3 aylık degildir falları. Iste gorusuceksiniz, kavga ediceksiniz, gelicek, gidicek tarzında degildir onun falları. Karakterleri en net sekilde anlatır, kafasından gecenleri, yaşamları ve verilcek kararları. Diler falcılar gibi ilk falanda barisicaksiniz deyip diler falanda simdi öyle düşünmüyor hiçbir adim gelmeyecek demez. Nettir o, ilk sefer baktigi ile son kez baktigi fal hiçbir zaman çelişmez. Burda gecen isimlerden birde Elmira yi beğenirim oda iyidir yanılmaz ama o anki düşünceye ve gidişata gore yorum cikartir sonuçta yanılabilir. Ama fallarının %80 çıkar. Bu ikisi disinda gercekten onerebilcem kimse yok.
Zeynepe ilk falimi 2017 yılında baktırdım. burayada yazmisim hayır olmayacak yildiniziniz barismiyor ve dediği gibi oldu. Bunun disinda birçok konuda baktırdım. Olmayacak dediği ile hiçbir zaman olmadı. Bazı falları 5 ayda cikti, bazı falları 3 yılda. Son bir yıldır yine baktiriyrm ve halen daha israrla olucak diyor. Hayır dediğin gibi olmadı diyorum kader ve zaman diye diye yine dediği gibi oldu. Ama aradan 1.5 yıl gecti.
Yani zeynep olmayacak dediyse hiçbir sekilde zamanımı kaybetmedim.
kimsede yanlış anlamasın illaki baktırın demiyorum ama hakkında bu kadar dolandirici iddası yazılınca dayanamadım. Kafalarinizdaki soru işaretleri gitsin istedim.
Zeynepte çok tekrar cümleleri olur, bunların arasında söylediği olaylar, kisiler ve tarifleri olur. Onları çekip alin.
Bende ilk fallarında beğenmemiştim. zeynepi ilk 5 faldan sonra anlamaya başladım.
Zeynep ile ortak caliban veya onun reklamını yapan birisi degilim. Bende çok doladirildim, yalan yanlış seylere inandım ve bos beklentilere girdim zamanında. Ama artık akıllandım. Zeynep, Elmira ve Kuba cafe Esra ile devam ediyorum. Bu ucude isterseniz ağlayın caniniz yansın gercekleri tak tak söyler.
Tekrardan söylüyorum, bunlara baktırın demiyorum, bana en net fal bakan ve doğruları söyleyenler diyorum.