İstanbul'da Fal - Falcılar

bize de aynısını yaptı. bizden önce baktıran kızlarla arkadaş olduk orda konuşurken, bizi normalde de arkadaş sandı galiba ordaki kızların isimleri bnm falımda çıktı :) 5 kişi karşılaştırınca söylediklerini çoka girdik yarısından fazlası aynı..
hatta biz randevu alırken bi isim uydurduk arkadaşımla, fal bakarken ikimize de o ismi söyledi dikkat et fln die ki hiç öle birini tanımıyorum

[/QUOTE]

sana talinin bilgilerini mesajla yolladım gelmedi sanırım altıncıhis cafe

tatlım senin mesajını okumadan ritaya bugün gittim ben.önceki yaızlanlardan ve eskilerin söyeldiklerinden yola çıkarak gitmiştim.canımı yakan bikaç bişi söyledi.ama bilmesi gereken net olan hiçbirşeyi söyelemedi.evli olan biri için bekar gibi baktı örneğin.genede olumsuz şeylerin olma ihitimalini düşünmek istemiyorum.bazılarıda söylediği herşeyi yaşadığını yazmış anlamadım ben ritaya giden başka varmı acaba?

canım en az 4 sene öncesine kadar her şeyi biliyordu ama şimdi bilmiyor. hep felaket tellalciliği yapıyo. sıkma canını.

gülün söylediklerinin çıkmadığı iki kişiyle tanıştım bu haftasonu, hatta birine bu cocuk seni hayatta aldatmaz filan demiş ama tersi olmuş.

nuray sayarıya gidip - ben gittiğimde 200 liraydı şimdi daha da fazladır- hiç paranızı boşa harcamayın, açın burucnuzun özelliklerini okuyun, ne mevcut durum konusunda iyi, ne gelecek tahmini yapabiliyor.

demek size de elektriği tutmamış, bi daha gitmeyeceğim bi falcı kendisi

Ben de anlatmıstım eskı yerınde bakarken bekleyenlerle konustum dedıklerının tam tersı cıktı dıye hesap sormaya gelenler vardı dıye ama ısrarla savunuldu o zmanlar... daha yenı yazdım var mı gelecek ıle ilgili donecek deyıp de donen.... cıkmadı....anı bılıyor gecmısı de bılıyor karekter analızlerı de guzel ama gelecekkve bır cok fal cafede ozellıkle donecek dıyorlar bence ınsanlar mutsuz olmasın dıye en son sembolde bunu hıssettım belkı gul de oledır

Son düzenleme:

alevko ben de ordaki gökhana gtmiştim-biz nihale randevu almıştık gittiğimizde bakamıcam dedi rahatsızlanmıştı ama gökhanı tavsiye ederim demişti- onda aynı şeyi hissetmiştm beyin okuma yani benim olacağına inandığım şekilde sölüo gibi gelmişti olayları ama burda bi arkadaş vardı o da gtmişti aynı şeyi ona da sordum ama o öyle hissetmemiş

gökhan'ı ben beğenmemiştim...nihal için gitmiştik..nihal olmayınca...gökhan iyi dediler..bizde baktırdık...çok sıradan bir fal...ve çok yönlendirme yapmıştık....o yüzden beyin okuyorsa bile....bizim beynimiz de ki en büyük yazılı olan cümlerleri bile okuyamamıştı:)

gemideki dilek ikna kabiliyeti cok yuksektir anlatirken aaa herseyi biliyo dersin sonra oturup dusununce hicbisey soylemedigini anlarsin bana gelecekle ilgili hicbisey dedigi tutmadigi gibi mevcut durumumu bile bilememisti

angel_edalim bu mesajını görünce şu fal işinden hepten soğudum. Moralim de bozuldu. Bana da aynı senaryodan bahsediliyor. :84::84: Ne kadar yalancı bunlar böyle. Önce eski sevgilin gelecek dendi, gelmedi. Şimdilerde de, daha doğrusu epeyce zamandır gittiğim tüm falcılar, hayatına yeni biri girecek ve o esnada eski sevgilin geri dönecek sana; iki kişi arasında kalacaksın, kafan karışacak vs. demeye başladılar. Artık o kadar cılkı çıktı bu işin yazmakta sakınca görmüyorum. Önceden gizli tutardım belki başkalarına söyleyince olmaz diye düşünürdüm ama yok artık umrumda değil.
Ayy bir de iki kişi arasında kalmak mevzusunun sadece bana denildiğini düşünüyordum ama anladım ki pek çok kıza söylüyorlar bunu.

zaten aralık son hafta yeni tanışcağım kişi olcakmış ve baya tarif etti tipini,nerde tanışcağımı falan.
öle biriyle tanışmassam gökhan da yalan olcak

katre.... mazlumu bul bıze.. bursadayım ben burda da baktırabılırım
ama bulursan ve kızlarla toplanırsanız.. ıstanbulada gelebılırım tanısmıs oluruz dıye..

ama kafe mafee yalan cıdden ehil biri lazım bana

Arkadaslar taksim Rumeli Cafe'de deha vardı ayrılmış ordan bileniniz var mı yeni yerini?ayrıca Bostancida hatice Hanim vardı daha önce De sordum bilen varmi telefonunu? Mari diye evlerde bakan şişman bir bayan var onu bilen varmi ? Bilgi paylasirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…