o zman yarın hepberaberr bahardayızzz
evet ben bir kere gittim arkadaşımla beraber, çok unutkan olduğumdan falı da kaydettim.fal sonrası arkadaşım dinledi benim falımı bunların yarısnı bana da söledi dedi.
bi de örnek vermek gerekirse şu anda hoşlandığım çocuğu enfal bana geniş omuzlu yapılı bir çocuk dedi ama alakası yok. dar omuzlu sıska biri
merhaba arkadaşlar
bahar symbol beşiktaşta mı?
symbol nişantaşında
teşekkürler canım...
[/QUOTE][MERHABA TALİN KİMDİR NERDE FAL BAKIO İLETİŞİM BİLGİLERİNİ YOLLARMISINIZ ACABAQUOTE=biosciences;16608262]vallaa ben hep korkarak söylüyordum favorim talindir diye ama bugun pes artık dedim..bir arkadasımla bulustuk aklımda hıc yoktu gıtmek ee hadi bossa bır cay ıcer kalkarız dedık. gıttıgımızde 4 kişi sıra olunca ee hadi baktırızz ...ben o kadar cok baktırdımkı artık içimi dışımı bildiğinden artık yeni bir yerede gıtmek ıstıyorum şu yiğiti meselaa...ama neyse arkadasımaa baktıı...herşeyini süper bildi..artık birini beğendiğimi söylemekten çekinir oldum ..hakli olarak forumda eskiden beri takip eden insanlar yeni gelen insanların farklı bir amaç sergilediğini düşünüyor ama ..sonuc olarak bu topıc ıstanbuldakı fal ve falcılar amac zatenn kımı begenıp kımı begenmedıgınızı soylemek... ama söz aldım kadından normalde 30 tl yapmış falı oo olmaz tanıdıklara 25 olsun dedim..
cnm ben rita'ya gittim, o soğuk bodrum katında totomu dondurdum:)) ama hiçbir şey bilemedi, herkes bunamış olduğunu artık hiçbir şey bilemediğini söylüyor.
paranı zamanını umudunu rita'da ziyan etme. dilek'i tavsiye ederim sana gemi'de bakıyordu şimdi kendi yerinde bakıyor.
tatlım senin mesajını okumadan ritaya bugün gittim ben.önceki yaızlanlardan ve eskilerin söyeldiklerinden yola çıkarak gitmiştim.canımı yakan bikaç bişi söyledi.ama bilmesi gereken net olan hiçbirşeyi söyelemedi.evli olan biri için bekar gibi baktı örneğin.genede olumsuz şeylerin olma ihitimalini düşünmek istemiyorum.bazılarıda söylediği herşeyi yaşadığını yazmış anlamadım benritaya giden başka varmı acaba?
bize de aynısını yaptı. bizden önce baktıran kızlarla arkadaş olduk orda konuşurken, bizi normalde de arkadaş sandı galiba ordaki kızların isimleri bnm falımda çıktı :) 5 kişi karşılaştırınca söylediklerini çoka girdik yarısından fazlası aynı..
hatta biz randevu alırken bi isim uydurduk arkadaşımla, fal bakarken ikimize de o ismi söyledi dikkat et fln die ki hiç öle birini tanımıyorum
gülün söylediklerinin çıkmadığı iki kişiyle tanıştım bu haftasonu, hatta birine bu cocuk seni hayatta aldatmaz filan demiş ama tersi olmuş.
nuray sayarıya gidip - ben gittiğimde 200 liraydı şimdi daha da fazladır- hiç paranızı boşa harcamayın, açın burucnuzun özelliklerini okuyun, ne mevcut durum konusunda iyi, ne gelecek tahmini yapabiliyor.
kızlar size nihal beyin okuyor gibi gelmedi mi
ben iki kere baktırdım ikisinde de kafamda neye odaklanmıssam onu anlattı bana ve ikisi de tamamen birbirinden farklı senaryo idiler
sonuc olarak soylediği şey hakkında da bir gelişme olmadı bu yıl sonunu vermişti
güzel anlatıyor da bana öyle geldi farklı düşüncesi olan var mı yani kafasında hiç olmayan birşeyi soyleyip çıkmış olan
alevko ben de ordaki gökhana gtmiştim-biz nihale randevu almıştık gittiğimizde bakamıcam dedi rahatsızlanmıştı ama gökhanı tavsiye ederim demişti- onda aynı şeyi hissetmiştm beyin okuma yani benim olacağına inandığım şekilde sölüo gibi gelmişti olayları ama burda bi arkadaş vardı o da gtmişti aynı şeyi ona da sordum ama o öyle hissetmemiş
kızlar önceden gemi'de çalışan dilek'i kimse neden denemiyo?
o da süper bakar ve bilir, gelecek tahminleri bana çıktı hep.
ben ona gidicem ama çok gittim, şubat'ta dediği çıkınca ordayım.
bi deee gemi'deki senem'i bilen bulan var mı???
canım bana da hepsı donecek dıyorlar yanlız 2 asamalı hayatına yenı bırısı gırecek ve o dondugu zaman sen ıkısının arasında kalacaksın dıyorlardıı...Ya ıste ılk bolumu tutturdular bırı gırdı gıbı hayatımaa aslında ama vazgecmek dedın ya ıste ben vazgectım zaten beklemıyorum artık ıcımden gelmeyecegıne ınandırdım kendımı,boyle ezık ezık kımseyı beklemek ıstemıyorumm.hayatıma devam edıyorumm en acımasız yorumları kendım yapıyorum kendımee.....bırde bu falcılara sormuyorum kı ben donecekmı dıye onlar dıyor donecek bunlar komple mı atıyolar acaba ben anlamıyorum..
Ancak gül gül dedik sayfalarca cidden merak ettım var mı sevgılısı dönen diyee.....
gökhan'ı ben beğenmemiştim...nihal için gitmiştik..nihal olmayınca...gökhan iyi dediler..bizde baktırdık...çok sıradan bir fal...ve çok yönlendirme yapmıştık....o yüzden beyin okuyorsa bile....bizim beynimiz de ki en büyük yazılı olan cümlerleri bile okuyamamıştı:)
katre.... mazlumu bul bıze.. bursadayım ben burda da baktırabılırım
ama bulursan ve kızlarla toplanırsanız.. ıstanbulada gelebılırım tanısmıs oluruz dıye..
ama kafe mafee yalan cıdden ehil biri lazım bana