dilek eskiden iyiydi. şu anı çok iyi bilir ama gelecekte şu ana kadar dediği tek satırın çıktığını bilmem..
Merhaba kızlar;
Uzun süredir bu sitedeyim,ama bu topiğe ilk kez giriyorum.Yaklaşık 2 yıl önce kız kardeşim bana geldi bir falcı bulduğunu (kendisi fal ve falcı meraklısı olur)kadının beni görmek istediğini söyledi.Bende ne alaka,beni ne yapacak diye karşı çıktımlmaz: fala inanmayan biri olarak.Kadın illa ablanı bana getir,onun çok sıkıntıları var,kafayı yemek üzere bunalımda demiş eyvahedigeldismile
Tabi kardeşim söylediklerini bana anlattı,bunları,bunları bildi falan diye.kafamçokkarıştı
Tabi ben şok,tamam dedim çünki kardeşim anlattıkça benim içim ürperdi.Gittim tabi baktı falan birçok şey tuttu.Sonra bir kaç arkadaşımı götürdüm,onlarda bayıldı kadına bende onlara baktıkça şok yaşıyorum.Ama iş kendime gelince kadına kızıyorum herkeze bakıyorsun çıkıyo,bana bakamıyorsun falan,nedeni ise söylediklerine inanmak istemiyorum.1 yıl boyunca kadına gitmedim çok kızmıştım alsanaalsanasmile sallıyor diye.Sonra bana haber gönderdi illa gelsin diye,o arada iyi değilim tabi tekrar gittim.Kısmen bildi,baya şeyler söyledi ben yine diyorum X abla sallıyon yine,kadın kızıyor bana.Yaklaşık bir hafta sonra hayatım çorap söküğü gibi oldu.Kadının 2 yıldır bana söyledikleri ihtimali bile mümkün olmayan herşey :gitme:
Sonra bu kadın benim hayat koçum gibi birşey oldu olumunekankayizsmile kadınla kanki olduk neredeyse.Benim enerjim,hislerim çok kuvvetlidir başıma gelecekleri rüyamda görürüm,ondan bana hep şey der sende boş değilsin.Yani kızlar buda benim falcı maceram.1 aydır görmüyorum kendisini artık tırsıyorum söylediklerinden,hayatımı onun söylediklerini bekleyerek geçirmek istemiyorum.Birde herşeyi bilmek pekte iyi birşey değil aslında :umursamaz:
Hepinize sevgiler.
şu enfali de beğenen çıktı ya!! pesss! adam şarlatan ayol!bana anamın babamın adını söylüyo, onları ben zaten biliorum!
enfalin durumu herhalde elektrikle ilgili benim ne geçmişi ne de bugünümü bindi, hayatımda önemli olan hiçbir olayı da sölemedi.
eskiden gemide çalışan dilek anı ve geçmişi iyi biliyor ama gelecek çıkmıyor, bana evlenceksin dediği eski sevgilim şu an başkasıyla evleniyor mesela
enfale bır kere mı baktrdnz? bız 3 kez gttık..3unde de aynı tutarlılıktaydı..
bir de bakırköy sahilde cafelli diye bi yer var, orda bi falcı var.
kadın muhteşem pazarlanıyor, harika dostça davranıp iyi moral veriyoo ama asla ve asla bir şey bilemiyor. hem de fiyatı çok pahalı. bir kez gittim dediklerin olmadı diye gittim yine aynı şeyleri söyledi beni hatırladı iddialı konuştu vs. gene olmadı, ablama ve iki arkadaşıma falan da bilemedi. atmasyondu tamamen. onu da tavsiye etmem.(
mazlum'a ulaşamıyoruz canım bir süredir. cep telefonu kullanmaz o. bu haftaiçi bilgi edinmeye çalışıcam. zaten istanbul'a bursa'dan geliyor. bir gelişme olursa haber ederim.
katre ben yıllar önce adapazarlı mazlum die birinin iyi baktıgını duymuştum tabiii hiç ulaşamadım( bahsettigin mazlum aynı mazlum mudur acaba??
merhabalar. Ben de Almira da Enfale gttım. Cok memnun kaldım. İsimleri direk soyluyor..Su an hayatında neler olup bıttıgını de..Arkdslarımı da goturdm gecen hfta- ve arkdsmın yuzune bakar bakmaz, sen falancanın kardesıyle evlı olan leyla, degıl mısn , dedı..Kiz şok oldu.. Baska bır arkadasmın da eskı sevgılısının tiklerine kdar, aralarındakı en ozel konusmalara kdar bıldı.. Genelde dua verıyor okumamanz ıcın. Duaları muntazam okursanz dilegınız olacak dıyr.. Biz cok memnun kaldık valla. Cafede de bekleyenlerle konustgmzda herkes cok memnun oldgnu soyluyr. Resme bakarak konusuyr bır de..
Melekler kahvesındekı ahmet alı de bugun ekdar herseyı bıldı bana. Verdgı tarıhler bıre bır cıktı.Ama askerde smdı.. Bı de bırakmıstı fal bakmayı.. donunce baslar mı gene bılmıyrm
Sembol Boranın bana dedıgı hıcbısey cıkmadı..2 yıl once gtmstım..Sevgılınle ocakta barısacksınz, ve ocak sonu evlenme lafı olacak demstı..Evet ocakta adam gıdıp baskasyla evlendı!! Ben de bı daha boraya gtmedım..
cafellidekinin adı neydi acaba?
merhaba. bakırköydekinin numarasını ve ne kadara baktığını özelden yazarmısın canım?arkadaşlar bu arada burada yazılan yorumlardan yola çıkarak gittiğim iki kişiden çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. biri bakırköydeki yiğit diğeri de cafezade armağan. yiğit direkt isim bilen biri çok enteresandı. armağana ise 2.kez gittim. bir insan aynı şeyleri söyler mi? kelimesi kelimesine önceki söylediklerini söyledi. niye 2.kez gittin derseniz, ilk gittiğimde yakın geleceğe dair olacak şeyler söylemişti, oldu. ben de ona söz vermiştim. bu iş olsun sendeyim diye. o söz üzerine gittim. bir de yeni gelişmelerim vardı gündemde. kadın yeni gelişmeleri de bildi. ayrıca önceki falında hayatımdaki kişi hakkında söylediklerini harfiyen yineledi. şaka gibi. armağanın pozitifliğini de ayrıca seviyorum. günler sonrasına randevu verse de diğer falcılar gb moralinizi bozmuyo. diyelim ki hiç bilemedi, en azından moral depolayıp gidiyorsunuz yanından.
unutmadan bakırköydeki gül ve angelsdaki burcuya da tavsiyeler üzerine gittim. evet fena değil ama yiğit ve armağan kadar etkilenmedim. burcu vasat, gül medyumluğa oynuyor.
sırada enfal var. telefonunu bilen var da özelden mesaj atarsa onu da denerim