İstanbul'da Fal - Falcılar

dilek eskiden iyiydi. şu anı çok iyi bilir ama gelecekte şu ana kadar dediği tek satırın çıktığını bilmem..

bana fala inanmayan ablama vs. her dediği çıktı. bendeyse tek çuvalladığı şey "mayıs 2010 evlilik" demesiydi ((((( çeyizimi bile düzdüm ehehe:) benim için çoooook büyük hayalkırıklığı oldu bu durum. yine gidicem ama geçen sene değil, bu şubatmış mayıs 2011 demesinden korkuyorum bu sefer de.

((

bu bayan hala bakıyor mu bende baktırmak isterim yardım olur musun calıştığı cafe ismi ve adresini yazarsanız sevinirim sağlıcaklan kalın

canım ben de fal delisiyim ve ablam hiç inanmaz. falcı ya annemi ya ablamı çağırır, bence keklemek ve daha çok para için.
böyle şeyler de olabiliyor.

bana hiç bilemeyene emir azad ablanı da al gel mutlaka dedi. oldu 200tl :)) ablam da inanmıyor ve hayatı da çok güzel. bnm ömrüm bekleyerek geçecek sanırım

Merhaba hanımlar,

Ben beylikdüzünde oturuyorum, söylediğiniz şu herşeyi bilen kadının, hani migrostan kocasının aldığı, telini bana da gönderir misiniz?

şu enfali de beğenen çıktı ya!! pesss! adam şarlatan ayol!bana anamın babamın adını söylüyo, onları ben zaten biliorum!

Enerjı meselesı belkı de.. Arkdslarıma da bana da gecmısı ve bugunu bıldı.. İsimlerle, olaylarla, detaylarla.. Hatta şoyle dıyeyım- arkdsım 15 yıl oncekı sevgılısıyle smdı tekrar gorusmeye basladı.. Enfale onun resmını gosterdı- bu yenı ılıskımle ılıgılı ne dıyecksın dıye; Enfalın cvbı; bu eynı bırı degılkı 10-15 yıl onceden hayatında olan bırı fakat su an yenı bır surece gırmssnz oldu.. Ve cocugun su ankı ıs stresınden su an yasadıkalrına kadr soyledı.. Ben de bgne kdar bu kdar tutturanını gormemıstım..
Ahmet Alı de ıyı ama o gelecekle ılgılı tahmınlerde tam tutturuyr.. Gecmsı pek degıl..

enfalin durumu herhalde elektrikle ilgili benim ne geçmişi ne de bugünümü bindi, hayatımda önemli olan hiçbir olayı da sölemedi.

eskiden gemide çalışan dilek anı ve geçmişi iyi biliyor ama gelecek çıkmıyor, bana evlenceksin dediği eski sevgilim şu an başkasıyla evleniyor mesela

enfalin durumu herhalde elektrikle ilgili benim ne geçmişi ne de bugünümü bildi, hayatımda önemli olan hiçbir olayı da sölemedi.

eskiden gemide çalışan dilek anı ve geçmişi iyi biliyor ama gelecek çıkmıyor, bana evlenceksin dediği eski sevgilim şu an başkasıyla evleniyor mesela

enfale bır kere mı baktrdnz? bız 3 kez gttık..3unde de aynı tutarlılıktaydı..

enfale bır kere mı baktrdnz? bız 3 kez gttık..3unde de aynı tutarlılıktaydı..

evet ben bir kere gittim arkadaşımla beraber, çok unutkan olduğumdan falı da kaydettim.fal sonrası arkadaşım dinledi benim falımı bunların yarısnı bana da söledi dedi.

bi de örnek vermek gerekirse şu anda hoşlandığım çocuğu enfal bana geniş omuzlu yapılı bir çocuk dedi ama alakası yok. dar omuzlu sıska biri

cafellidekinin adı neydi acaba?

mazlum'a ulaşamıyoruz canım bir süredir. cep telefonu kullanmaz o. bu haftaiçi bilgi edinmeye çalışıcam. zaten istanbul'a bursa'dan geliyor. bir gelişme olursa haber ederim.

katre ben yıllar önce adapazarlı mazlum die birinin iyi baktıgını duymuştum tabiii hiç ulaşamadım( bahsettigin mazlum aynı mazlum mudur acaba??

kızlar gecen hafta beylıkduzunde su falı baktıracak bır arkadas vardı,ses cıkmadı ondan okuyorsa merak ettım nasıldı dıyee

almira cafenin telini biliyorsanız ms atabilir misiniz özelden xşimdiden teşekkürler

arkadaşlar bu arada burada yazılan yorumlardan yola çıkarak gittiğim iki kişiden çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. biri bakırköydeki yiğit diğeri de cafezade armağan. yiğit direkt isim bilen biri çok enteresandı. armağana ise 2.kez gittim. bir insan aynı şeyleri söyler mi? kelimesi kelimesine önceki söylediklerini söyledi. niye 2.kez gittin derseniz, ilk gittiğimde yakın geleceğe dair olacak şeyler söylemişti, oldu. ben de ona söz vermiştim. bu iş olsun sendeyim diye. o söz üzerine gittim. bir de yeni gelişmelerim vardı gündemde. kadın yeni gelişmeleri de bildi. ayrıca önceki falında hayatımdaki kişi hakkında söylediklerini harfiyen yineledi. şaka gibi. armağanın pozitifliğini de ayrıca seviyorum. günler sonrasına randevu verse de diğer falcılar gb moralinizi bozmuyo. diyelim ki hiç bilemedi, en azından moral depolayıp gidiyorsunuz yanından.
unutmadan bakırköydeki gül ve angelsdaki burcuya da tavsiyeler üzerine gittim. evet fena değil ama yiğit ve armağan kadar etkilenmedim. burcu vasat, gül medyumluğa oynuyor.
sırada enfal var. telefonunu bilen var da özelden mesaj atarsa onu da denerim

merhaba. bakırköydekinin numarasını ve ne kadara baktığını özelden yazarmısın canım?

vallaa ben hep korkarak söylüyordum favorim talindir diye ama bugun pes artık dedim..bir arkadasımla bulustuk aklımda hıc yoktu gıtmek ee hadi bossa bır cay ıcer kalkarız dedık. gıttıgımızde 4 kişi sıra olunca ee hadi baktırızz ...ben o kadar cok baktırdımkı artık içimi dışımı bildiğinden artık yeni bir yerede gıtmek ıstıyorum şu yiğiti meselaa...ama neyse arkadasımaa baktıı...herşeyini süper bildi..artık birini beğendiğimi söylemekten çekinir oldum ..hakli olarak forumda eskiden beri takip eden insanlar yeni gelen insanların farklı bir amaç sergilediğini düşünüyor ama ..sonuc olarak bu topıc ıstanbuldakı fal ve falcılar amac zatenn kımı begenıp kımı begenmedıgınızı soylemek... ama söz aldım kadından normalde 30 tl yapmış falı oo olmaz tanıdıklara 25 olsun dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…