İstanbul'da Fal - Falcılar

Aldım, gönderdim de. Ancak bu saate kaldım. Eh çocuk, eş, ev..vs..olunca...kendine ayıracak vaktin olmaz........evlenemeyen bin kahr oluyor, evlenen de bin pişman......

Bir yazı okudum, hoşuma gitti yaklaşımı paylaşmak istedim. koyu renkli kısımlar sanırım arada bir düşündüğümüz şeylere yanıt oluyor.

"tarotlarda başta geleceğe odaklanmak pek olası değildir. zira önce kartların anlattıklarını anlamak gerekir. kartlar hayatta ki hangi olayları temsil ediyor, mesela yıkılan kule, bir iş adamının işinin iflas etmesinde mi çıktı, bir babanın çocuklarına dair hayal kırıklarıyla ilgili mi çıktı... hangi konularda çıktığını ve kartın hayatın hangi yönünü (yıkım, sevgi, ermişlik, dua, bilgelik, karanlık, dünyevilik...) temsil ettiğini çözmelisin. Bunu fark ettiğinde o sonuç kartının genel anlatımını veya gelecekte ki muhtelemel gelişmeler çözebilirsin.

Geçmiş ve anı bilmek çok kolaydır ama geleceğe dair öngürülere geçildiğinde artık farklı bir konumda olduğunu bilmen gerekir. Öncelikle şu kuralı kesinlikle ama kesinlikle unutma; Mutlak geleceği ancak ama ancak Allah c.c. bilir. Senin görebileceğin sadece "olası" geleceklerdir ve hepsi bir "olasılıktan" ibarettir. Haliyle çıkma olasılığı olduğu gibi çıkmama olasılığı vardır. O yüzden kesinlikle kesin yargılar kullanmıyoruz; "ileride büyük bir aşk yaşayacaksın!" diyemezsin, bunu bilemezsin. Doğru cümle şu olmalıdır "ileride büyük bir aşk yaşayabilirsin" veya "ileride büyük bir aşk yaşama olasılığın var" Bu çok önemlidir, çünkü kesin yargılar o olasılğın gerçekleşmesini güçlendirir.

Misal siz şöyle dediniz "bir kaza geçireceksin" o kişi bunu kafaya taktığında; 1.psikolojik olarak 2. bilinçaltı olarak 3. çekim yasası gereği 4.olasılığın olma ihtimalini güçlendirdiği için o kazayı geçirebilir. Halbu ki "bir kaza geçirme olasılığın var, biraz temkinli olsan iyi edersin." dediğin o kişi bu olasılığı güçlendirmez. veyahut bir kart daha seçtin ve adak çıktı şöyle yorumlayabilirsin; "bir kaza geçirme olasılığın var ama Allah'a bir adak ada, bir hayır işle." Böylelikle o kişi o olasılığı değiştirebilir. (Dipnot: Kader planında dahil olan şeyleri değiştirmek mümkün değildir. Değişebilen olasılklar ALlah c.c.'nin bize sunduğu iradenin getirdiği yollarda ki küçük çatallardır. Yoksa ana yol bellidir, ölüm doğum, ana, baba hatta eş ve tekamül sürecinde ki hayırlı sınavlar gibi şeyler bizim irademizin dışında olan olgulardır.)

kısaca bütün fallar aslında hava civadır

Çekim yasasına inanmiyorum, çünkü bu konuda özelliklede (yurt dışında da bunun pazarlığını yapanlar çok) burada ise Nilgün Öz diye biri var. Hayal et çok iste evin değişsin. Eğer ayda sadece 600,- Tl alıyorsan ve bir de ailen varsa istersen sabahtan akşama kadar hayal et asla evin değişmez, hayal et çocuğun olur, eğer 6-10 doktorda sana aynı raporu verdiyse o çocuk doğurma ihtimalin milyonda bir bile olamaz. Ancak yanıldılarsalar, ama şuna inaniyorum. Kalbi çok temiz insanların öngörüleri inanılmaz olabiliyor. Yoksa geri kalanların çoğu sadece para tuzağı. Ve ben hem Sembol' de Serkan ile hemde nostradamus kafedeki bayanla (çok geçmişte bir kaç kişi ile daha)sohbet etmiştim, onlar kendileride söylüyor, biz çok kitap okuyup, çok tecrübeli insan zarafı haline geldik. Serkan sadece isim okuyabildiğini kendisi söylemişti. ve biz sadece ön görüde bulunuruz, çok inanırsanız belki olur demişti. Yoksa allahtan başkası asla geleceği bilemez cümlesi ile konuyu bitirmişti. Ancak çok nadir gerçekten bilen çıkıyor ....nasıl oluyorsa artık. Paradoxlarla dolu bir konu.......Onun için fala inanma ama falsız da kalma.Bazen gerçekten çok eğlenceli oluyor..........

kısaca bütün fallar aslında hava civadır

evvvet, çıkıyorsa da olasılıkların tutması %50 tek bir konu için zaten. neyse yaklaşık 1,5 saattir zen tarot destesini araştırıyorum. türkçe sitelerde bulamadım yabancıları çevirmeye başladım derken bu saate geldim normal tarotu az çok bildiğim için biri baktığında (bahar hariç, zira aşmış kendisi) atıyor mu atmıyor mu anlayabiliyorum. ancak şu elmira'nın baktığı zen tarotuna taktım. bir kart için bana işte evlilik kartın da çıktı demişti. o kartın anlamına baktım ama sağolsun evlilikle ilgili bir manaya gelmediğini de öğrendim uzun araştırmalar sonucu. zen tarotu kehanetten daha ziyade şu anı ve bilinç altı duyguları açığa çıkarmak için kullanılırmış. gelecekten haber vermesi pek muhtemel değilmiş. bari evlilik kartın çıktı yerine ben kartlara öylesine bakıyorum hissettiğim şeyi sana söylüyorum deseydi daha hoş olurdu. kartlarda gördüklerimi söylüyorum cümlesiyle çelişmezdi.

neyse bahar ve levent'den başkasına tarot baktırmak istemiyorum bu durumda.

çekim yasası kısmına gelirsek ben de inanmıyorum, zengin olmak isteyen herkes zengin olurdu. yalnız bir farkla, çekim yasasının temeli olmaya inanmak ve ona adanmaktır. bir şeyin olmasını istemek ona odaklanmak bize o şeye yaklaşmak için adımlar attırır farkında olmadan. işte bu noktada işe yarar. bir nevi motivasyon. sadece durup düşünerek olacak bir şey değil yani.

günün mottosu fal yere batsın kehanet yere batsın

[MERHABA TALİN KİMDİR NERDE FAL BAKIO İLETİŞİM BİLGİLERİNİ YOLLARMISINIZ ACABAQUOTE=biosciences;16608262]vallaa ben hep korkarak söylüyordum favorim talindir diye ama bugun pes artık dedim..bir arkadasımla bulustuk aklımda hıc yoktu gıtmek ee hadi bossa bır cay ıcer kalkarız dedık. gıttıgımızde 4 kişi sıra olunca ee hadi baktırızz ...ben o kadar cok baktırdımkı artık içimi dışımı bildiğinden artık yeni bir yerede gıtmek ıstıyorum şu yiğiti meselaa...ama neyse arkadasımaa baktıı...herşeyini süper bildi..artık birini beğendiğimi söylemekten çekinir oldum ..hakli olarak forumda eskiden beri takip eden insanlar yeni gelen insanların farklı bir amaç sergilediğini düşünüyor ama ..sonuc olarak bu topıc ıstanbuldakı fal ve falcılar amac zatenn kımı begenıp kımı begenmedıgınızı soylemek... ama söz aldım kadından normalde 30 tl yapmış falı oo olmaz tanıdıklara 25 olsun dedim..[/QUOTE]

katre82, kesinlikle katılıyorum bu yoruma ama fal baktırmadanda edemiyorum her nedense...
geleceği sadece Allah c.c. bilir ve bazen bize rüya yolu ile gaib'den bilgiler verilir. ama maalesef çok nadir görüyorum haberci rüyalar. bazen görmüş olduğum rüyaların yorumunuda maalesef yapamıyorum...

evet mesela ilginç olan şu yıllar önce baktırdıgınız bir fal bakıosunuz tamamıyla çıkmış ve çok imkansız olan şeyler dahil nasıl oluyor bende anlamıyorum arastırmak lazım
katre bence sen tarota meraklısın katinanın destesini al gercekten basarılı bir fal tipi özellikle aşkta

kızlar size nihal beyin okuyor gibi gelmedi mi
ben iki kere baktırdım ikisinde de kafamda neye odaklanmıssam onu anlattı bana ve ikisi de tamamen birbirinden farklı senaryo idiler
sonuc olarak soylediği şey hakkında da bir gelişme olmadı bu yıl sonunu vermişti
güzel anlatıyor da bana öyle geldi farklı düşüncesi olan var mı yani kafasında hiç olmayan birşeyi soyleyip çıkmış olan

yok cnm bendekileri yırtıp attım, hergün bakar olmuştum, o da yapılmaması gereken bir şey. sonunda kurtuldum yeniden bulaşmam:)

katinamı almıştın bende alıcam

yok cnm normal tarottu. ben pek almamanı tavsiye ederim. birincisi insan kendine objektif yorumlarda bulunamıyor bu çok zor oluyor. tarotu başkalarına yorumlaman daha doğru olur. 2. si sürekli elinin altında olunca kartlar sürekli bakıyorsun ve bu da yanıltıcı sonuçlar veriyor. her fırsatta kendine bakmaya engel olamıyorsun. bir de bir şey çıkmadan aslında başka açılım yapmamak gerekir. kısaca zor zanaat. beni olumsuz etkilemişti ve bende attım, kafam rahat en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…