katre.... mazlumu bul bıze.. bursadayım ben burda da baktırabılırım
ama bulursan ve kızlarla toplanırsanız.. ıstanbulada gelebılırım tanısmıs oluruz dıye..
ama kafe mafee yalan cıdden ehil biri lazım bana
Kizlar katreye ozel mesaj attimda bu baharin tipini yasini bilen varsa anlatabilirmi?????
Ablam bi bahara baktirmisti kadikoyde 1.5 ay once sonra bulamadik bidaha
Kizlar katreye ozel mesaj attimda bu baharin tipini yasini bilen varsa anlatabilirmi?????
Ablam bi bahara baktirmisti kadikoyde 1.5 ay once sonra bulamadik bidaha
katre.... mazlumu bul bıze.. bursadayım ben burda da baktırabılırım
ama bulursan ve kızlarla toplanırsanız.. ıstanbulada gelebılırım tanısmıs oluruz dıye..
ama kafe mafee yalan cıdden ehil biri lazım bana
zaten aralık son hafta yeni tanışcağım kişi olcakmış ve baya tarif etti tipini,nerde tanışcağımı falan.
öle biriyle tanışmassam gökhan da yalan olcak
arkadaşlar herkes benden ritanın telefonunu istiyor artık yardımcı olamayacağım ..:93:çünkü numarasını sildim, beğenmediğim bir daha asla gitmeyeceğim biri olduğu için numarasını sildim..
gülün söylediklerinin çıkmadığı iki kişiyle tanıştım bu haftasonu, hatta birine bu cocuk seni hayatta aldatmaz filan demiş ama tersi olmuş.
nuray sayarıya gidip - ben gittiğimde 200 liraydı şimdi daha da fazladır- hiç paranızı boşa harcamayın, açın burucnuzun özelliklerini okuyun, ne mevcut durum konusunda iyi, ne gelecek tahmini yapabiliyor.
merhabalar bakıyorumda baya bi fal merakınız var arkadaşlar bazılarınızın yıldızı düşük olabilir ve bu yüzden işleriniz yoluna girmez bi türlü hani derler ya iki yakanız biraraya gelmez öyle oluyomuş.evlilik durumu geç olurmuş ayrıca iş durumunuzda kötü gidermiş onun için bol bol dua etmeniz gerekiyormuş.internetten araştırabilirsiniz bu yıldız düşüklüğü olayını.
bu talin hangi cafede ve nerde bakıyor acaba?
sana talinin bilgilerini mesajla yolladım gelmedi sanırım altıncıhis cafe
canım bana da atarmısn talin in telini bide onu deneyyim battı balık yan gider:)bayanmı erkekmi birde nerde yeri?
özelden mesaj yazın mail adreslerinizi yolluyayım telini yaww gittinizde.. sonra bir iki yorum yazın ...gelecek konusunu bilemem cunku cok gelecek odaklı sorular sormuyorum ama geçiş ve şu an için talin abladan kaçılmıyor vesselam:))
bugün yiğite gittim .. şansıma izin günüymüş..ama kahve ikramları gerçekten güzel:)elif diye tatlı bir bayan baktı
merhaba bana da talin'in bilgilerini gönderir misiniz?
teşekkürler...