ben şengüle 2009 da baktırmıştım, sanırım kasım filandı orda otururken bi kadın övmüştü ben ahmete gitmiştim tabi ikimizde yanlız olunca kadınla uzunca sohbet ettik.. o dediki biz şengüle geliriz hatta birazdan bi arkadasım gelecek onunla tanışcağımızı can yoldaşı olacğımızı sölemişti inanmamıştım dedi. arkadası geldi bi bey o da meth etti ama ben ahmete sıra aldığım için ona baktırmıştım. sonra bikaç gün sonra sengüle gittik. 3 arkadas. ikisi hiç beğenmedi o zaman bende beğenmemiştim. bana da dönecek bidaha arayacak ama bi cacık olmaz demişti. en çok buna üzülmüştüm ve falın geri kalanını hiç hatırlamıyorum. dediği oldu tabi.. ama en garibi suydu arkadasım hamileymiş ona gitiğimizde demişki :
sen: senin oğlun mu var
bizim kız: yoooo
sen: o zaman oğlun olcak hanede bi erkek çocuğu görüyorum
bizim kız: mümkün değil
sen: hamile olup olmadığını biliyormusun
bizim kız:değilim
sen: mayıs ayında bir hane değişikliği görüyorum ev alacaksınız
bizim kız:imkansız maddi durumumuz yeterli değil (kayınvalidesi ile oturuyor)
sen: ben öyle görüyorum mayıs ayında ya ev alıp taşıncaksın yada alacaksınız ama hane değişikliği görünüyor sana
bizim şaşkın hamileymiş 3 haftalık vebilmiyordu hamile oolduğunu sonra bi iki hafta sonra test yaptı ki hamile, oğlu oldu dünya tatlısı, ev aldı mayıs da ev bitecekti ve taşınacaktı fakat müteahhit yetiştiremedi temmuz sonunda taşındı..
ama bana ne dedi hatırlamıyorum çünkü çıkmaması için dua etmiştim sanırım e benimde istemediğim seyleri söylemişti:):)
ama ben bigün kadıköyde ppilav cafeymiş biriz hanımmış adını sanını bilmiyordum alevko söledi onu da doğrudur dedim. o zaman öylesine 3 fal manyğaı arakadas gittmiştik gene ben aranmayı bekliyodum:) x harfli birinden kısa zamanda bi haber alacaksın bi hanede oturmuş başını iki elinin arasına almış düşünüyor dedi fal bitti masaya geri döndüm ve msj geldi ve biyerlerde benim fotoğraflarımı görmüş köpürdü bağırdı çağırdı :)) ben bidaha oraya adım atmadım, muhtemelen gelecekle ilgilide bişeyler söylemiştir ama aklımda değil sadece su var aklımda suanki brlikte olduğumun baş harfini vermişti ama detay yok
amma çok yazmışım heee :))))