İstanbul'da Fal - Falcılar

internette varmışş teli ve adresi altıncıhis cafe talin abla...tanıdıklara hala 25 liraya bakıyor sanırım tam bilmiyorum ama 30 yapmış yeni:)) ismimi vermek ısterdım sıze hanı arkadasıyım derdınızde ..rumuz muzuz hakgetire olur..olmadı bana kısmet acmak ıcın gecen bişey yapmıstı yarın aksam 3.günüm uğra dedi onun ıcın gıttıgımde kadınlar kulubunden kım gelırse hala 25 yap derim olmamıı sankii... olur olurr:)))

yaww kızlar bu yiğitin pazarytesi izinli oldugunu niye demediniz bana:)) ama mekan cidden cok guzel he bugun cingene falı baktı elif tatlı bir kadındı..Şu seyhan ablayıda merak edıyorum..len maaşımın yarısı bu ıbık gıbık seylere gıdıyor..psikologa 100 lıra verecegıme boyle boyle rahatlatıyorum kendımı ıste:)

cok haklısın canım aslında belkide sorunumuz budur yıldız düşüklügü.. ben bir arastırayım bide bunu deneyeyim en azından param cebimde kalır:)

bence araştır hoş benimde düşük ama ben hep hayata pozitif bakıyorum yani bu yüzden dert tasa yapmıyorum herşeyi siz ne kadar bişeyi kafaya takarsanız olumlu yada olumsuz hayatınız ona göre devam eder.kendi kendize telapi kurmak rahatlatır sizi kendi derdinizi unutup başkalarının sizden daha kötü durumda olduğunu düşünürseniz kafanızdaki düşüncelerinizden azcıkta olsa sıyrılırsınız.Ben sözlükten bakıyorum öylesine ama çok nadir bakarım oda arkadaşlarla maksat muhabbet olsun diye onlarada diyorum dediklerime inanmayın diye.ben yada bi başkasının söylediklerine inanan kimi zaman hayatı konusunda yanlış kararlar alabilir allahtan başka kimse geleceği bilemez o çok iyi fal bakıyorum diyenlerinde ya 3 harflilerle diyaloğu vardır yada hisleri gerçekten kuvvetlidir.o 3 harfliler onlara bişey söylerler ama 4 tane bişey söylerlerse 3 yanlıştır çünkü onlar meleklerin konuştuklarının 4/1 ni anca duyabiliyorlarmış ona göre yorum yaparlarmış.Benim şöyle bir felsefem var hayat boş eğlen coş:))))

Serdem birsey sorabilirmiyim ?

Beni gorunce uzadi....

serdem, persia ve angelhearted bu 3 dolandirici da ayni kisidir. %99 size ovdukleri veya arastirdiklari falcilarin populer olmasi icin ortam hazirlamaya calismis.

Daha oncede soylemistim bu salak falcilar herseyi biliyorda benim onlari yakalayacagimi neden bilmiyorlar ?

Ben fal bakmaya mi baslasam bu beceriksizlerden daha cok sey biliyorum : ) Hayir salak modemini kapatip actiginda IP si degisiyor ve yakalayamayacagiz mi saniyor ?

Daha teknolojik falcilar istiyoruz .....

telefondna fal bakmayan bedavaya bakan falcilar....

tebrik ediyorum sizi bu şekilde insanların iyi niyetini kullanmasınlar bide az paraya bakmıyolar hani madem bu işi yapıyosunuz allah rızası için yapsınlar:) oh olsun

bende kalkmış onlara yıldız düşüklüğünden bahsediyorum bide bunu deneyelim derler hocalığa soyunur bunlar allah ıslah etsin:)

persianın mercancı oldugunu biliyorduk zaten yeni yöntemleri bu herkesi karala sonra mercan diye çık

demek istediğiniz şumu ..ılk once o kimiş neresıymıss bır gıdeyım dıyor..daha sonra ben gıttım hıc begenmedım demeye baslıyor ..daha sonrada kendı ıstedıgı birisini mi önermeye başlıyor..valla ben burda ınsanların samimi olduğunu dusundugumden kımısıne ısmımı bıle verdım boyle dersenız daha ıyı ılgılenır dıye..valla gerildim şimdi hee!

persia'dan ben de şüphelendim ama hem kendim yeni olduğumdan hem de ortamın huzurunu bozmamak için söylememiştim.

bir de forumdaki konuya yaz(a)mayıp direkt mesajla falcı önerenler türedi. iyi niyetlileri tenzih ediyorum yanlış anlaşılmasın ama madem çok süper falcı yaz konuya, 2-3 günlük üyeliğin mesajla tavsiyesi niye??

ben hala gülden'i denemedim bu arada:/ akşam spora gidince vaktim olmuyo

ben soyleyınce abarttı oluyorum,ıste altından da nedense hep mercan cıkıyor madem super falcı neden ugrasıyor buralarda....cok ıyı ama nedense hep kazene yakalanıyooo

elmira elmira konusunca suc oluyo alın size elmiraaa kadın gırmıs uyelık almıs 40 yıldır ona gıderım demıs,masallah gıdıldı 60 tl ler verıldı...begenılmeyınce de suc oldu ya kazen yakalamasa ne olcaktı merak edıyorum daha kac kısı gıdecektıı.........

dun usenmeyıp bahar,batu,toprak ve sengule baktırdım.
Symbol Bahar ı begenmedım sanırım kötü bir günündeydi bir daha denıycem ama kesınlıkle....
Toprak sıradan dı,
Batuyu begendım,sevımlı bır cocuk guzel ve detaylı baktı benı tatmın ettı anı guzel anlattı gelecege daır bılgıler verdı tekrar gıderım herhalde basarılıydı...

Ancak gunu kapanısı hıcbırsey ummadan gıttıgım melekler Şengül oldu.kadına helal olsun dıyım su an benım gozumde en ıyılerın arasında...

dakka 1 gol bır kartları 3 e boldu basak ıle boganın arasında kalmısın dedı kadın ben zaten şok..cok detaylı anlattı soru sormaya pek gerek kalmadı,sıkılmadan baktı,analızlerı cok cok ıyıydı.ben cok begendım...
Ha bu arada merak edenlere 3 falcıda esas oglan arıycak ama ılıskı olmayacak dedı
sengul aramayacak bıle dedı
ıstedıgım sonuc cıkmasa da sengul cok ama cok ıyıydıı...Şaşırdımmmm

ben şengüle 2009 da baktırmıştım, sanırım kasım filandı orda otururken bi kadın övmüştü ben ahmete gitmiştim tabi ikimizde yanlız olunca kadınla uzunca sohbet ettik.. o dediki biz şengüle geliriz hatta birazdan bi arkadasım gelecek onunla tanışcağımızı can yoldaşı olacğımızı sölemişti inanmamıştım dedi. arkadası geldi bi bey o da meth etti ama ben ahmete sıra aldığım için ona baktırmıştım. sonra bikaç gün sonra sengüle gittik. 3 arkadas. ikisi hiç beğenmedi o zaman bende beğenmemiştim. bana da dönecek bidaha arayacak ama bi cacık olmaz demişti. en çok buna üzülmüştüm ve falın geri kalanını hiç hatırlamıyorum. dediği oldu tabi.. ama en garibi suydu arkadasım hamileymiş ona gitiğimizde demişki :
sen: senin oğlun mu var
bizim kız: yoooo
sen: o zaman oğlun olcak hanede bi erkek çocuğu görüyorum
bizim kız: mümkün değil
sen: hamile olup olmadığını biliyormusun
bizim kız:değilim
sen: mayıs ayında bir hane değişikliği görüyorum ev alacaksınız
bizim kız:imkansız maddi durumumuz yeterli değil (kayınvalidesi ile oturuyor)
sen: ben öyle görüyorum mayıs ayında ya ev alıp taşıncaksın yada alacaksınız ama hane değişikliği görünüyor sana

bizim şaşkın hamileymiş 3 haftalık vebilmiyordu hamile oolduğunu sonra bi iki hafta sonra test yaptı ki hamile, oğlu oldu dünya tatlısı, ev aldı mayıs da ev bitecekti ve taşınacaktı fakat müteahhit yetiştiremedi temmuz sonunda taşındı..

ama bana ne dedi hatırlamıyorum çünkü çıkmaması için dua etmiştim sanırım e benimde istemediğim seyleri söylemişti:):)

ama ben bigün kadıköyde ppilav cafeymiş biriz hanımmış adını sanını bilmiyordum alevko söledi onu da doğrudur dedim. o zaman öylesine 3 fal manyğaı arakadas gittmiştik gene ben aranmayı bekliyodum:) x harfli birinden kısa zamanda bi haber alacaksın bi hanede oturmuş başını iki elinin arasına almış düşünüyor dedi fal bitti masaya geri döndüm ve msj geldi ve biyerlerde benim fotoğraflarımı görmüş köpürdü bağırdı çağırdı :)) ben bidaha oraya adım atmadım, muhtemelen gelecekle ilgilide bişeyler söylemiştir ama aklımda değil sadece su var aklımda suanki brlikte olduğumun baş harfini vermişti ama detay yok

amma çok yazmışım heee :))))

Son düzenleme:

Elmira ya çok niyetlenmiştim iyi ki gitmemişim.... saolun kızlar:)))))

canımmm sana detaylı anlatırım ben falı öyle böyle bilmedi yanı soracak sorum kalmadı kadına...zaten acılısta vurdu darbeyı banabirde mesela şüphelendiğim şeyler vardı süphelerımde dogruymus ben sormadan sak dıye ama aslında bu olaylar boyle boyle olmus dıye anlattı,hangısını seceyımdedımm sana sunu sec desem dınlemeyecen kı sen bu serseri p.ç i sececen secmessen ıcınde kalır zaten dedı anlatımı da cok tatlı kadının...ben bayıldım ablaya her ne kadar aramıycak ve donmıycek desede esas oglan ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…