İstanbul'da Fal - Falcılar

katre.... mazlumu bul bıze.. bursadayım ben burda da baktırabılırım
ama bulursan ve kızlarla toplanırsanız.. ıstanbulada gelebılırım tanısmıs oluruz dıye..

ama kafe mafee yalan cıdden ehil biri lazım bana

katree, hakkaten mazlumu bul bize sevabına, ben de bursada baktırabilirim, nasılolsa gidiyorum sürekli, hadi bul bak çok dua alcan bulunca :)))

Kizlar katreye ozel mesaj attimda bu baharin tipini yasini bilen varsa anlatabilirmi?????
Ablam bi bahara baktirmisti kadikoyde 1.5 ay once sonra bulamadik bidaha

bu falcıların dedikleri hep aynı, ayrıldığın sevgilin eşin dönecek. dönmedi diyelim ( kaldı ki çoğu zaman dönmez :KK43: ) bu sefer yeni biriyle tanışacaksın o ara eskisizndne haber çıkacak kafan karışacak iki kişi arasında kalacaksın derler. ama kimse yoktur ki iki kişi arasında kalasın. bana da 1.5 yıldır döndürüyorlar. bu ara fal baktırdıklarımdan bir tarık dedi olmaması daha hayırlı diye. diğerleri hep aynı terane.

Kizlar katreye ozel mesaj attimda bu baharin tipini yasini bilen varsa anlatabilirmi?????

saçları omzunda, 1.60 boylarında, bal rengi gibi bakır gibi son 2 aydır saçları. ağız yapısı belirgin, robot resim çizdirecekmişim gibi oldu ama böyle yani daha da bir şey diyemiyorum.:)

saçları omzunda, 1.60 boylarında, bal rengi gibi bakır gibi son 2 aydır saçları. ağız yapısı belirgin, robot resim çizdirecekmişim gibi oldu ama böyle yani daha da bir şey diyemiyorum.:) ayrıca bahar kadıköyde değil 1 yıldan fazla bir süredir nişantaşında ama...

katre.... mazlumu bul bıze.. bursadayım ben burda da baktırabılırım
ama bulursan ve kızlarla toplanırsanız.. ıstanbulada gelebılırım tanısmıs oluruz dıye..

ama kafe mafee yalan cıdden ehil biri lazım bana

aklımdasın cnm merak etme bir de denizden vardı sanırım bursa'da. bakın yine diyorum bana iyi bildi geçmişi şu anı, ve gelecek 2-3 tane çıktı. bazı kısımlar var mesela sallıyor, anlıyorsunuz zaten salladığını, arada bir koptuğunda yapıyor, geçiştiriyormuş gibi. iyi olacak iyi diyor mesela sorduğun şeye. bir ara tam konsantre oluyor o zmn döktürüyor.

her ne kdr bana çıkmış olsa da, başka bir arkadaşıma hiçbir şey bilemediği gibi gelecek de çıkmadı. söyleyim de ona göre. yani her falcıgibi herkese iyi gelmiyor mazlum'da. ama tutarsa da tutuyor istisnasız.

adam yok ortada henüz.

Kızlar geçen gün Kadıköydeki Nostra Damus kafede Mineye baktırdım..Acaba aranızda ona daha önce baktıran var mı?? ben ilk kez gittimde..merak ediyorum söyledikleri çıkıyomu çıkmıyomu..:44:

arkadaşlar herkes benden ritanın telefonunu istiyor artık yardımcı olamayacağım ..:93:çünkü numarasını sildim, beğenmediğim bir daha asla gitmeyeceğim biri olduğu için numarasını sildim..:KK53:

zaten aralık son hafta yeni tanışcağım kişi olcakmış ve baya tarif etti tipini,nerde tanışcağımı falan.
öle biriyle tanışmassam gökhan da yalan olcak

ah canım ah!!!! ben de gökhan a inanarak ne umutlar besledim:) benden sana tavsiye sakın umutlanma ben o gelcek kişiyi bekleyecegim dye kac kişiyi reddettim ve şimdi yapayalnızım , mutsuzum!!!! şimdi gercekten iyi bilen bir falcı arıyorum. bu topikte adı gecen cogu falcıya gittim ve hepsi fossss:KK43: üye oldum belki sayenizde bulurum diye ama pek de umutlu deilim acıkcası:!!!!!

ne kadar acımasız oluyor bazı falcılar bizim zayıf anımızdan yararlanıyorlar......onların da sucu değil aslında biz kendimize engel olup gitmemeliyiz işte bir umut diyoruz ve umut tacirlerine gidyoruz..tabiiki bu sözüm hepsine değil belkide bana denk gelmedi bilemiyorum ama günlerdir okuyorum kimseyede cıkmamış tek değilim yani...

arkadaşlar herkes benden ritanın telefonunu istiyor artık yardımcı olamayacağım ..:93:çünkü numarasını sildim, beğenmediğim bir daha asla gitmeyeceğim biri olduğu için numarasını sildim..:KK53:

evet canım ritanın banada 3 arkadasımada söylediği hiç birsey cıkmadıgı gibi söylediklerinin tam tersini yasadık bu kadar da atılmazki ya:KK43:

sana talinin bilgilerini mesajla yolladım gelmedi sanırım altıncıhis cafe[/QUOTE]

canım bana da atarmısn talin in telini bide onu deneyyim battı balık yan gider:)bayanmı erkekmi birde nerde yeri?

merhabalar bakıyorumda baya bi fal merakınız var arkadaşlar bazılarınızın yıldızı düşük olabilir ve bu yüzden işleriniz yoluna girmez bi türlü hani derler ya iki yakanız biraraya gelmez öyle oluyomuş.evlilik durumu geç olurmuş ayrıca iş durumunuzda kötü gidermiş onun için bol bol dua etmeniz gerekiyormuş.internetten araştırabilirsiniz bu yıldız düşüklüğü olayını.

gülün söylediklerinin çıkmadığı iki kişiyle tanıştım bu haftasonu, hatta birine bu cocuk seni hayatta aldatmaz filan demiş ama tersi olmuş.

nuray sayarıya gidip - ben gittiğimde 200 liraydı şimdi daha da fazladır- hiç paranızı boşa harcamayın, açın burucnuzun özelliklerini okuyun, ne mevcut durum konusunda iyi, ne gelecek tahmini yapabiliyor.

ya GÜL demeyin bana!!!!! resmen kandıryor insanları tek bildigi sey isim oda ne işe yarar ki ben zaten biliyorum isimleri!!!!! onun dışında inanın hiç ama hiç birsey cıkmad..ı ne diyimki onlaramı kızsam kendime mi gidiyorum diye ama bir umut işte kahretsin:KK43:

merhabalar bakıyorumda baya bi fal merakınız var arkadaşlar bazılarınızın yıldızı düşük olabilir ve bu yüzden işleriniz yoluna girmez bi türlü hani derler ya iki yakanız biraraya gelmez öyle oluyomuş.evlilik durumu geç olurmuş ayrıca iş durumunuzda kötü gidermiş onun için bol bol dua etmeniz gerekiyormuş.internetten araştırabilirsiniz bu yıldız düşüklüğü olayını.

cok haklısın canım aslında belkide sorunumuz budur yıldız düşüklügü.. ben bir arastırayım bide bunu deneyeyim en azından param cebimde kalır:)

bu talin hangi cafede ve nerde bakıyor acaba?

sana talinin bilgilerini mesajla yolladım gelmedi sanırım altıncıhis cafe

canım bana da atarmısn talin in telini bide onu deneyyim battı balık yan gider:)bayanmı erkekmi birde nerde yeri?[/QUOTE]

özelden mesaj yazın mail adreslerinizi yolluyayım telini yaww gittinizde.. sonra bir iki yorum yazın ...gelecek konusunu bilemem cunku cok gelecek odaklı sorular sormuyorum ama geçiş ve şu an için talin abladan kaçılmıyor vesselam:))

bugün yiğite gittim .. şansıma izin günüymüş..ama kahve ikramları gerçekten güzel:)elif diye tatlı bir bayan baktı:p

canım bana da atarmısn talin in telini bide onu deneyyim battı balık yan gider:)bayanmı erkekmi birde nerde yeri?

özelden mesaj yazın mail adreslerinizi yolluyayım telini yaww gittinizde.. sonra bir iki yorum yazın ...gelecek konusunu bilemem cunku cok gelecek odaklı sorular sormuyorum ama geçiş ve şu an için talin abladan kaçılmıyor vesselam:))

bugün yiğite gittim .. şansıma izin günüymüş..ama kahve ikramları gerçekten güzel:)elif diye tatlı bir bayan baktı:p[/QUOTE]

merhaba bana da talin'in bilgilerini gönderir misiniz?
teşekkürler...

Son düzenleme:

bugün yiğite gittim .. şansıma izin günüymüş..ama kahve ikramları gerçekten güzel:)elif diye tatlı bir bayan baktı:p

merhaba bana da talin'in bilgilerini gönderir misiniz?
teşekkürler...[/QUOTE]

canım ben msj yollayamıyorum neden acaba ?

X