Merhaba kızlar;
Uzun süredir bu sitedeyim,ama bu topiğe ilk kez giriyorum.Yaklaşık 2 yıl önce kız kardeşim bana geldi bir falcı bulduğunu (kendisi fal ve falcı meraklısı olur)kadının beni görmek istediğini söyledi.Bende ne alaka,beni ne yapacak diye karşı çıktım
lmaz: fala inanmayan biri olarak.Kadın illa ablanı bana getir,onun çok sıkıntıları var,kafayı yemek üzere bunalımda demiş eyvahedigeldismile
Tabi kardeşim söylediklerini bana anlattı,bunları,bunları bildi falan diye.kafamçokkarıştı
Tabi ben şok,tamam dedim çünki kardeşim anlattıkça benim içim ürperdi.Gittim tabi baktı falan birçok şey tuttu.Sonra bir kaç arkadaşımı götürdüm,onlarda bayıldı kadına bende onlara baktıkça şok yaşıyorum.Ama iş kendime gelince kadına kızıyorum herkeze bakıyorsun çıkıyo,bana bakamıyorsun falan,nedeni ise söylediklerine inanmak istemiyorum.1 yıl boyunca kadına gitmedim çok kızmıştım alsanaalsanasmile sallıyor diye.Sonra bana haber gönderdi illa gelsin diye,o arada iyi değilim tabi tekrar gittim.Kısmen bildi,baya şeyler söyledi ben yine diyorum X abla sallıyon yine,kadın kızıyor bana.Yaklaşık bir hafta sonra hayatım çorap söküğü gibi oldu.Kadının 2 yıldır bana söyledikleri ihtimali bile mümkün olmayan herşey :gitme:
Sonra bu kadın benim hayat koçum gibi birşey oldu olumunekankayizsmile kadınla kanki olduk neredeyse.Benim enerjim,hislerim çok kuvvetlidir başıma gelecekleri rüyamda görürüm,ondan bana hep şey der sende boş değilsin.Yani kızlar buda benim falcı maceram.1 aydır görmüyorum kendisini artık tırsıyorum söylediklerinden,hayatımı onun söylediklerini bekleyerek geçirmek istemiyorum.Birde herşeyi bilmek pekte iyi birşey değil aslında :umursamaz:
Hepinize sevgiler.