İstanbul'da Fal - Falcılar

Yazz12 Nuray Sayarı'nın dedikleri çıkmış mıydı?

merhabalar. Ben de Almira da Enfale gttım. Cok memnun kaldım. İsimleri direk soyluyor..Su an hayatında neler olup bıttıgını de..Arkdslarımı da goturdm gecen hfta- ve arkdsmın yuzune bakar bakmaz, sen falancanın kardesıyle evlı olan leyla, degıl mısn , dedı..Kiz şok oldu.. Baska bır arkadasmın da eskı sevgılısının tiklerine kdar, aralarındakı en ozel konusmalara kdar bıldı.. Genelde dua verıyor okumamanz ıcın. Duaları muntazam okursanz dilegınız olacak dıyr.. Biz cok memnun kaldık valla. Cafede de bekleyenlerle konustgmzda herkes cok memnun oldgnu soyluyr. Resme bakarak konusuyr bır de..
Melekler kahvesındekı ahmet alı de bugun ekdar herseyı bıldı bana. Verdgı tarıhler bıre bır cıktı.Ama askerde smdı.. Bı de bırakmıstı fal bakmayı.. donunce baslar mı gene bılmıyrm
Sembol Boranın bana dedıgı hıcbısey cıkmadı..2 yıl once gtmstım..Sevgılınle ocakta barısacksınz, ve ocak sonu evlenme lafı olacak demstı..Evet ocakta adam gıdıp baskasyla evlendı!! Ben de bı daha boraya gtmedım..

benim bi arkadaşım gitmiş geçen ay bana da önerdi. baya bişeyler bildi dedi memnun kalmışlar ama ben de gitmedim.

gerçekten çok iyi bi falcı biliyorum bu gittiklerimizn hepsi hikaye su falına bakıyo ama 50 liraya bakıyo bi saat bakıyo yatak yorgan kalmıyo en son arkadaşıma erkek arkadaşının onu kaç kişiyle aldattıgını yataktaki pozisyonuna kadar anlattı o kadar diyim ve hepsi çıkyo banada söylediği herşey çıktı ümraniyede oturuyo kadriye abla ama evine alamıyo musait biyere çagırıyoruz o da musaitse geliyo

bunları hangisi söyledi merak ettim doğrusu?

hypatia merhaba;

ben gülden'e gittim..ve bir kaç kere baktırdım:)...gülden iyidir...hep memnun kalmışımdır....sıradan fal bakmaz...analizleri yerinde,şaşırtıcı yorumları olur ve geleck de tutar..ama isim bilme gibi çabası yoktur...yani...3 kere gidersin...vavvv...dersin....4. gidişinde...aaa diyerek belki performansını beğenmesin...yani onun morali de önemli tabii....
pişman olmasın....ancak bunu diyebilirim...amaa benim beğendimi tabii belki de sen beğenmesin....fal işi ne de olsa:)

zaten başka da kimse kalmadı
bütün hayallerim yıkıldı

Yazz12 Nuray Sayarı'nın dedikleri çıkmış mıydı?

canım ona ben değil ama annem gitti. ve belgin kostan 2 gibi astroloji burcunun özelliklerini anlatıyor karakter analizi diye ve hiçbir şeyi de bilemedi. kadın o kadar iddialıydı ki annem tekrar gitti, safım benim, gene hiçbir şey bilemedi (

evet canım haklısın biz arkadaşlar ablamla gidiyoruz hepimiz ayrı fikirlerde çıkıyoruz:)) ama deniycem gülden'i o zaman yazıcam yorumlarımı umarım bilir:))

şu enfali de beğenen çıktı ya!! pesss! adam şarlatan ayol!bana anamın babamın adını söylüyo, onları ben zaten biliorum!

mazlum'a ulaşamıyoruz canım bir süredir. cep telefonu kullanmaz o. bu haftaiçi bilgi edinmeye çalışıcam. zaten istanbul'a bursa'dan geliyor. bir gelişme olursa haber ederim.

kızlar önceden gemi'de çalışan dilek'i kimse neden denemiyo?
o da süper bakar ve bilir, gelecek tahminleri bana çıktı hep.

ben ona gidicem ama çok gittim, şubat'ta dediği çıkınca ordayım.

bi deee gemi'deki senem'i bilen bulan var mı???

dilek eskiden iyiydi. şu anı çok iyi bilir ama gelecekte şu ana kadar dediği tek satırın çıktığını bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…