- 26 Ocak 2010
- 1.375
- 17
Merhaba, size msj attım, alabildinizmi aceba?
Gulun hakkında da neler yazmıştın ac eskileri oku güle gitmeye devam et ama baskalarını da karalama ben güle gitmem artık on dakika bakarak yolluyor mercan ve Elmira profesyonel öyle olmasa Kafe'de bakarlar yıllardır fal baktiririm Nuray sayaridan Yılmaz'a kadar tatlisesteki disardakilerde zaten sıradan olsa mercan 100 liraya bakmaz herkesi yanlış yönlendiriyorsunuz ben ve hande fikrimizi söyledik sen kendini çok onemseme alevko ben falcinin iyimi kötümü olduğunu tecrubeyle iki kelimeden anlarım artık keendini guru zannetme
yeşilkö tilbe cafe'de gülden diye biri varmış. pazartesi hariç her gün oradaymış, akşam beşte geliyor 10-11'e dek kalıyormuş.
yakın diye onu deneyeceğim ben de. ama beşten sonra geldiğine göre oranın sahibinin yakını falandır, azıcık fal biliyo uyduruyo diye oturtmuşlar da para kazanıyordur( ama bilemiyorum, deniycem yine de :)) o zmn yorumlarımı yazarım eheh :)
merhabalar. Ben de Almira da Enfale gttım. Cok memnun kaldım. İsimleri direk soyluyor..Su an hayatında neler olup bıttıgını de..Arkdslarımı da goturdm gecen hfta- ve arkdsmın yuzune bakar bakmaz, sen falancanın kardesıyle evlı olan leyla, degıl mısn , dedı..Kiz şok oldu.. Baska bır arkadasmın da eskı sevgılısının tiklerine kdar, aralarındakı en ozel konusmalara kdar bıldı.. Genelde dua verıyor okumamanz ıcın. Duaları muntazam okursanz dilegınız olacak dıyr.. Biz cok memnun kaldık valla. Cafede de bekleyenlerle konustgmzda herkes cok memnun oldgnu soyluyr. Resme bakarak konusuyr bır de..
Melekler kahvesındekı ahmet alı de bugun ekdar herseyı bıldı bana. Verdgı tarıhler bıre bır cıktı.Ama askerde smdı.. Bı de bırakmıstı fal bakmayı.. donunce baslar mı gene bılmıyrm
Sembol Boranın bana dedıgı hıcbısey cıkmadı..2 yıl once gtmstım..Sevgılınle ocakta barısacksınz, ve ocak sonu evlenme lafı olacak demstı..Evet ocakta adam gıdıp baskasyla evlendı!! Ben de bı daha boraya gtmedım..
yeşilkö tilbe cafe'de gülden diye biri varmış. pazartesi hariç her gün oradaymış, akşam beşte geliyor 10-11'e dek kalıyormuş.
yakın diye onu deneyeceğim ben de. ama beşten sonra geldiğine göre oranın sahibinin yakını falandır, azıcık fal biliyo uyduruyo diye oturtmuşlar da para kazanıyordur( ama bilemiyorum, deniycem yine de :)) o zmn yorumlarımı yazarım eheh :)
Ve ayrıcaaaa, bugün benim için önemli bir gündü, sonuç olarak hiiiç ama hiç kimse bilemedi, ne gül, ne nihal, ne bahar, ne yiğit, ne serkan, ne fatoş, ne birnur, ne elif, ne enfal, ne neşe, ne şengül, ne selda, ne pelin, ne bülent..........
Kimse bilemedi, değil bugünkü olayı genel anlamda... Ve bu fal sayfası burada biter
bunları hangisi söyledi merak ettim doğrusu?
Yazz12 Nuray Sayarı'nın dedikleri çıkmış mıydı?
hypatia merhaba;
ben gülden'e gittim..ve bir kaç kere baktırdım:)...gülden iyidir...hep memnun kalmışımdır....sıradan fal bakmaz...analizleri yerinde,şaşırtıcı yorumları olur ve geleck de tutar..ama isim bilme gibi çabası yoktur...yani...3 kere gidersin...vavvv...dersin....4. gidişinde...aaa diyerek belki performansını beğenmesin...yani onun morali de önemli tabii....
pişman olmasın....ancak bunu diyebilirim...amaa benim beğendimi tabii belki de sen beğenmesin....fal işi ne de olsa:)
İyi okumadz galıba..
almira ve enfal olarak okumuşum. son zamanlarda bir elmira olayıdır gidiyor, serbest çağırışım yapmış. ok enfal.
mazlum'a ulaşamıyoruz canım bir süredir. cep telefonu kullanmaz o. bu haftaiçi bilgi edinmeye çalışıcam. zaten istanbul'a bursa'dan geliyor. bir gelişme olursa haber ederim.
kızlar önceden gemi'de çalışan dilek'i kimse neden denemiyo?
o da süper bakar ve bilir, gelecek tahminleri bana çıktı hep.
ben ona gidicem ama çok gittim, şubat'ta dediği çıkınca ordayım.
bi deee gemi'deki senem'i bilen bulan var mı???