arkadaşım sorunlumusun sen ben paylaştım bunu sadece doğru adres burası diilmii??solemeyelımmı bole seler paylaşmayalımıı??sen ilgilenmıosan okuma cvp yazma....benım mekanım diilki reklam yapım gttım bende tawsıe uzerıne baktrdım begendım paylaşıorum..ne ilginçsin sen ya:):)
pilav cafedeki falcı için yorum yapabilecek varmı bayanlar
merhaba arkadaşlar ben de cafe angel'staki burcuya gitmeyi düşünüyorum.ücret ve hangi gün izinli olduğunu bilenler var mı?
Helal kızlarrrrr bulun şu kendı reklamını yapanları.bende şüphelenmıstım zatennnnnnnnn. kızlar bu arada dejavudakı nesenın soledıkerının bırısını yasadım.bakalım diğerleri çıkacakmı.gerçi melekler kahvesındede baktırdım Şengüle neşeyle aynı söyledi.kadınlar kahvesındekı meryemde ayn ıseyı soledı.ya bi falcıda eski sevgilinle olmucak artık karsına yeni birisi çıkacak desin yaaaaa herkez eski sevgilinle evlencen diyo
Kahve de tarotta 17,5 sadece haftasonu 17:00'den sonra orada oluyor...
ben gıttıgım yarım saat kadar bekledım ama bellı olmuyor işte... en guzel 4 bucuk gıbı gıdıp kahvenı ıcıp beklemek... Ben hem kahve hem tarot baktırdım... Dediğim gibi bekleyip göruces:)ELİFCİKCİK yorumunu yazmışsın canım teşekkürler birde çok kalabalık oluyormu acaba gittigimde çok beklermiyim
elifcikcik birde falı uzun sürüyormu sorularımı cevaplarsan sevinirim
bilmiyorumkismile
Üsküdar'da Arzu diye biri varmış. Adres olarak caminin ordan yukarı çıkarken denildi sadece ve ne yazık ki bunun dışında bir bilgim yok ama çok iyi olduğunu söylediler. Ve çok sıra oluyormuş. İsteyen araştırıp bulabilir.
bebeım yaaa bak sımd ben bu kadını ıstıorum yaanasıl bulcam ben bunu:lepi: bırden elektrıgım tuttu bununla :teytey: nasıl gıtcem buna cafenın adı fılan damı yooookk ((
Başka bilgim yok melesef. Sadece çok iyi dediler. Bir de zaten çok bilinen bir kadınmış. Üsküdar'a gidip rahat bulunur gibime geldi. Aam çok giden varmış ve baya bekleniyormuş bu yüzden.