İstanbul'da Fal - Falcılar

Madem, sadece bizi bilgilendirmek istiyorsun, neden eteğin tutuşmuşcasına her başlığa girip aynı tavsiyeyi yazıyorsun?

burdaki üyeler en beğendikleri falcılarla ilgili yorum yaparken bile ''şu tür şeler dedi bakalım çıkacak mı,fiyatı pahalı,yeri uzak'' vb gibi yorumlar da yapıyorlar,yani kimse mükemmel süper harika demiyor.

hala şoktayım çok iyi fal cafe buldum<<< konusundan mesajların

1-bugün fal baktırdım çok iyidi hala etkisi altındayım valla.

falcılar geleceği söyler sen daha bugün baktırdığın falın çok iyi olduğuna nerden kanaat getiriyorsun...arkadaşlar çok iyi falcılar hakkında konuşurken bile şunu şunu bildi,gelecek için söylediklerini ilerde görcez diyor.

kahve falı adlı konudan mesajın..

2.ben baktrdım gecen fal çok ıyıdii

bu mesajı ve ilk mesajı aynı saat içinde yazıyorsun,birinde bugün baktırdım birinde geçen gün baktırdım diyorsun ve aynı cafeden söz ediyorsun.

burda yazılan yorumlar kullanıcılar için çok iyi bir rehber,kaç milyon kadının üye olduğu sitede böyle bişey yazmaktan iyi reklam mı olur..

zaten benim bişey dememe gerek yok profiline bakan arkadaşlarda anlamış..

Mydecember tespitlerin süperr..vereliniortak

Kimi kandırıyor bunlar yaaa..Saçmalığa bakk.

merhaba arkadaşlar ben de cafe angel'staki burcuya gitmeyi düşünüyorum.ücret ve hangi gün izinli olduğunu bilenler var mı?

ELıFCıKCıK yorumunu yazmışsın canım teşekkürler birde çok kalabalık oluyormu acaba gittigimde çok beklermiyim

bende pazartesi günü angels cafedeki ayfer hanıma baktırdım.falı uzun sürdü fakat genelde herşeyi bana sordu isimleri....... ama bildigi şeylerde oldu.gelecek hakkında da fazla birşey söylemedi

Helal kızlarrrrr bulun şu kendı reklamını yapanları.bende şüphelenmıstım zatennnnnnnnn. kızlar bu arada dejavudakı nesenın soledıkerının bırısını yasadım.bakalım diğerleri çıkacakmı.gerçi melekler kahvesındede baktırdım Şengüle neşeyle aynı söyledi.kadınlar kahvesındekı meryemde ayn ıseyı soledı.ya bi falcıda eski sevgilinle olmucak artık karsına yeni birisi çıkacak desin yaaaaa herkez eski sevgilinle evlencen diyo

destin-a emine akkaya ya gittin mi diye sormuşsun canım.aradım görüşmek için ama tarot ücreti olarak 200 milyon istedi

Emine Akkaya 50 TL. değil miydi? 200 TL. nereden çıktı? Ömrümün otobiyografisini mi yazacakmış?

Son düzenleme:

Hahahaha ayy kaç kişide bu problem var yauuu.kaydirigubbakcemile3
Bana da gittiğim her falcı tekrar beraber olcaksınız dedi ben de aynen senin gibi bi kişi de sevgilin gelmicek onunla olmaz desin diyordum ve en son gittiğim falcı asla olmaz dedi.
Neyysee nadideecim Meryem sana eski sevgilin geri mi gelcek dedi yoksa evleneceksin mi dedi?
Bana da arkadaşıma da eskiler sizi arıcak demişti de ondan merak ettim.bilmiyorumkismile

ELİFCİKCİK yorumunu yazmışsın canım teşekkürler birde çok kalabalık oluyormu acaba gittigimde çok beklermiyim
ben gıttıgım yarım saat kadar bekledım ama bellı olmuyor işte... en guzel 4 bucuk gıbı gıdıp kahvenı ıcıp beklemek... Ben hem kahve hem tarot baktırdım... Dediğim gibi bekleyip göruces:)

Üsküdar'da Arzu diye biri varmış. Adres olarak caminin ordan yukarı çıkarken denildi sadece ve ne yazık ki bunun dışında bir bilgim yok ama çok iyi olduğunu söylediler. Ve çok sıra oluyormuş. İsteyen araştırıp bulabilir.

bebeım yaaa bak sımd ben bu kadını ıstıorum yaa nasıl bulcam ben bunu:lepi: bırden elektrıgım tuttu bununla :teytey: nasıl gıtcem buna cafenın adı fılan damı yooookk ((

bebeım yaaa bak sımd ben bu kadını ıstıorum yaa nasıl bulcam ben bunu:lepi: bırden elektrıgım tuttu bununla :teytey: nasıl gıtcem buna cafenın adı fılan damı yooookk ((

Başka bilgim yok melesef. Sadece çok iyi dediler. Bir de zaten çok bilinen bir kadınmış. Üsküdar'a gidip rahat bulunur gibime geldi. Aam çok giden varmış ve baya bekleniyormuş bu yüzden.

Başka bilgim yok melesef. Sadece çok iyi dediler. Bir de zaten çok bilinen bir kadınmış. Üsküdar'a gidip rahat bulunur gibime geldi. Aam çok giden varmış ve baya bekleniyormuş bu yüzden.

tamam da bıtanem uskudarı zaten ben cok fazla bılmıorum gıdıpte saban gıbı meydan da kalakalmıyım :lepi: hemde orda kıme sorım arzu dıe bırını hihoyyyt cok mu cafe var ki coksa eger herbırıne gırıp sormak abesle ıştıgal sengözlerimebaksanab desene bu iş yattı :bbo: yıne de saol cnm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…