İstanbul'da Fal - Falcılar

Aaa! Pardon! Bayanın adı Arzu'ydu değil mi?

Neyse yeni bir falcı daha bulmuş olduk.

offf yaaa biran sevınmıstımmm :KK43: kızlar nolduysa ben nıe bu kadar tutturdum bunu ::KK70: bulunması zor dıe tabıkııı :KK70::KK70::KK70:

Ya biri daha var tatlıses tv'ye çıkan. Anıldı adı sanırım. Kaç kişiyi ağlattım ben fal sonrası fln diyodu. İnternette telefonu varmış ordan ulaşabilirsiniz bana dedi. Ve kendine çookk güvenio. Amerika'yı bilmem ama Türkiye ve Avrupa'da 1 numarayım diyor. Ama baya para alır herhalde o. Ona baktırmayı çok isterdim. :/

Üsküdar'da ki falcıyı kimden öğrendiniz? En azından ona sorsanız Üsküdar merkez'de mi yoksa semtlerinden birinde mi?. Çünkü çok cami vardır. Cami sayısı azaltılırsa o kadar bulması kolay olur.

Ben bir kere aderse göre gittim ama elim boş döndüm, bayanı bulamamıştım.

Arkadaşlar ben geçen yıl ıstanbul'a gelmeden önce falla alakalı bir araştırma yapmıştım. Elimde bir liste var.kaydirigubbakcemile3 Şimdi buldum. Buraya da yazmak istiyorum. ıyi falcılar listesi.:lepi:
Symbol Cafe- Serkan, Levent, Alper
Majestic Cafe- Emre
Melekler Kahvesi -Selçuk
Nişantaşı Symbol'de ise Fulya diye biri tarot bakıyormuş ve her dediği çıkarmış.

Belki burdan da gözünüze çarpan olur.CADIARZU

valla aglamaya nıyetım yok delikafadulden olelerı cok var.. ben nedense cok para verdıgımde bana cıkmıo ama az para verıırsem nedense cıkıo :KK70: bıde taksım dısındakıler bana yaramıo mesela bakırkoy dejavu cafeler laf cafeler veya nısantası symbol veya cadde symbol.. ne zaaman gıtsem popomunustune oturdum :içelim: bırde su melekler kahvesı bana yaramıo cözmus dıılım ama bu uskudardakıarzu dedıklerıne kanım ısındı neden bılmem :dance: belkıde psıkolojık bır vaka benımkısı:sm_cool:

Ya biri daha var tatlıses tv'ye çıkan. Anıldı adı sanırım. Kaç kişiyi ağlattım ben fal sonrası fln diyodu. İnternette telefonu varmış ordan ulaşabilirsiniz bana dedi. Ve kendine çookk güvenio. Amerika'yı bilmem ama Türkiye ve Avrupa'da 1 numarayım diyor. Ama baya para alır herhalde o. Ona baktırmayı çok isterdim. :/

evt anıl çok iddialıdır. yanılmıyorsam bi bakımı ya 250 ya 300
ama değmez bnce yani okadar paraya..

Üsküdar Müftülüğü'nün sitesine girdim sadece Üsküdar'da 50 cami varmış. Adresleri de var.

Üsküdar'da ki falcıyı kimden öğrendiniz? En azından ona sorsanız Üsküdar merkez'de mi yoksa semtlerinden birinde mi?. Çünkü çok cami vardır. Cami sayısı azaltılırsa o kadar bulması kolay olur.

Ben bir kere aderse göre gittim ama elim boş döndüm, bayanı bulamamıştım.

Ya bu bir anlık bir duyuştu sadece. Laf arasında geçti. Giden kişi de başkası tarafından götürülmüş ve oraları bilen biri değil. Benim tanıdığım ve tekrar ulaşabileceğim biri de değil. Olsa öğrenmek için elimden geleni yaparım.
Ama zaten çok bilindiği söyleniyor. Eğer Üsküdar'da yaşayan tanıdıklarınız varsa çıkarabilirler belki.

Ya bu bir anlık bir duyuştu sadece. Laf arasında geçti. Giden kişi de başkası tarafından götürülmüş ve oraları bilen biri değil. Benim tanıdığım ve tekrar ulaşabileceğim biri de değil. Olsa öğrenmek için elimden geleni yaparım.
Ama zaten çok bilindiği söyleniyor. Eğer Üsküdar'da yaşayan tanıdıklarınız varsa çıkarabilirler belki.

Ben orayı pek merak etmiyorum şu anda. Sadece gitmek isteyen arkadaşlara yardım etmek istedim. Zaten o taraflarda oturmuyorum.

evet yaa 250 TL,300 TL çook:KK43:...hafta sonu bende Burcu ya gitmeyi düşünüyorum...paylaşırım:)

kızlar yaa adam akıllı saglam bir falcı önerin bana yaa lütfennn :KK43:(bu vıversuma uye oldum arellieee dıe bırıne tıkladım aradı çok fena seyler soledı moral sıfırrrr yaaaaaaaaaa :KK43:((

biliorlar mı peki ben de deneyecektim utandım:kedi:

smile 24
özel mesaj hakkım yok ama burcuyu sormussun bana söylediği iki şey çok önemli olduğu için hatırlıyorum birisi olacak gibi verdiği tarihe 1 ay daha var ama diğerinin de zamanı var ama şu an görünen birşey yok diğer iş hayatı ve kesin konuştuğu şeylerin de çok zamanı var birşey diyemeyeceğim ama nedense istanbulda 4 falcıya gittim zade armağan, bakırköy nilüfer, paradiso arzu idi sanırım bi de burcu bana en yakını burcu geldi açıkçası diğerlerine bir daha gitmem ama burcuya giderim mesela

off benım yınekadınlar kahvesıne yolum gosuktu .. gıden var mı son zamanlarda.. ben baya ara verdım oraya.. dılege gıdıodum.. 20 gun oldu sanıırm, baya ara olmus.. mirmirmirmir ıste dılek ıyı de ara vermek gerekıo..bakalım... yazarım buraya gıdınce..

X