Ya biri daha var tatlıses tv'ye çıkan. Anıldı adı sanırım. Kaç kişiyi ağlattım ben fal sonrası fln diyodu. İnternette telefonu varmış ordan ulaşabilirsiniz bana dedi. Ve kendine çookk güvenio. Amerika'yı bilmem ama Türkiye ve Avrupa'da 1 numarayım diyor. Ama baya para alır herhalde o. Ona baktırmayı çok isterdim. :/
Üsküdar'da ki falcıyı kimden öğrendiniz? En azından ona sorsanız Üsküdar merkez'de mi yoksa semtlerinden birinde mi?. Çünkü çok cami vardır. Cami sayısı azaltılırsa o kadar bulması kolay olur.
Ben bir kere aderse göre gittim ama elim boş döndüm, bayanı bulamamıştım.
evt anıl çok iddialıdır. yanılmıyorsam bi bakımı ya 250 ya 300
ama değmez bnce yani okadar paraya..
Ya bu bir anlık bir duyuştu sadece. Laf arasında geçti. Giden kişi de başkası tarafından götürülmüş ve oraları bilen biri değil. Benim tanıdığım ve tekrar ulaşabileceğim biri de değil. Olsa öğrenmek için elimden geleni yaparım.
Ama zaten çok bilindiği söyleniyor. Eğer Üsküdar'da yaşayan tanıdıklarınız varsa çıkarabilirler belki.
Ben orayı pek merak etmiyorum şu anda. Sadece gitmek isteyen arkadaşlara yardım etmek istedim. Zaten o taraflarda oturmuyorum.
kızlar yaa adam akıllı saglam bir falcı önerin bana yaa lütfennn(bu vıversuma uye oldum arellieee dıe bırıne tıkladım aradı çok fena seyler soledı moral sıfırrrr yaaaaaaaaaa ((
biliorlar mı peki ben de deneyecektim utandım:kedi:
sırnaşık şey
Neden güldüğünü anlamadım. Yalan borcum mu var?
O zaman problem yok.Alakası yok canım yaa. Yanlış anlamışsın. Arkadaşlara yardım olsun diyince gülmüştüm sadece. Kötü niyet yoktu.bilmiyorumkismile