off benım yınekadınlar kahvesıne yolum gosuktu .. gıden var mı son zamanlarda.. ben baya ara verdım oraya.. dılege gıdıodum.. 20 gun oldu sanıırm, baya ara olmus.. mirmirmirmir ıste dılek ıyı de ara vermek gerekıo..bakalım... yazarım buraya gıdınce..
off benım yınekadınlar kahvesıne yolum gosuktu .. gıden var mı son zamanlarda.. ben baya ara verdım oraya.. dılege gıdıodum.. 20 gun oldu sanıırm, baya ara olmus.. mirmirmirmir ıste dılek ıyı de ara vermek gerekıo..bakalım... yazarım buraya gıdınce..
merhaba arkadaşlar ben de cafe angel'staki burcuya gitmeyi düşünüyorum.ücret ve hangi gün izinli olduğunu bilenler var mı?
Ekşi sözlükte kadınlar kahvesindeki pelinin söyledikleri 2 yıl rötarla çıktı diye yazmış biri.CADIARZU
20 gün mü? bu kadar sık mı gidiyorsun bende kendimi fal bağımlısı sanıyordum:1shok:
askolsun alevkooo:umursamaz: küstüm sana..
Ayyy ne dedi kii bu kadar moralini bozdu..bilmiyorumkismile
destin-a emine akkaya ya gittin mi diye sormuşsun canım.aradım görüşmek için ama tarot ücreti olarak 200 milyon istedi
Emine Akkaya 50 TL. değil miydi? 200 TL. nereden çıktı? Ömrümün otobiyografisini mi yazacakmış?
aman o ekşi sözlüke bakma ben de paradisodaki kadına oradaki yorumlar üzerine gittim o zamanlar burayı keşfetmemiştimboshayallersmile kendini aşmış falcı diyor gördük
pilav cafedeki falcı için yorum yapabilecek varmı bayanlar
76. Sayfada gayet konuştuk sanırım yorumları tam okumuyorsunlmaz:
dün kadıköy pilav cafe deki Biriz Hanıma gittim Batuya niyetim vardı ama yağmur bastırınca vazgeçtim. İzlenimlerim;
Kahve Falı biraz kısa sürdü ama genel anlamda olacağını bildiğim şeyler hakkında konuştu geçmişe pek girmiyor güncel ve geleceği değerlendiriyor söyledikleri hemen hemen doğru gibi ama verdiği tarihleri bekleyip göreceğim artık aşk, iş ve genel anlamda söyledikleri doğruydu foruma üye olduğumu görüşlerimi paylaşacağımı söyledim kendisine o da eğer baktırmak isteyen olursa bana tarota gelsin ben tarotta çok daha iyiyimdir tarotta daha çok şey görüyorum dedi
aman o ekşi sözlüke bakma ben de paradisodaki kadına oradaki yorumlar üzerine gittim o zamanlar burayı keşfetmemiştimboshayallersmile kendini aşmış falcı diyor gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?