İstanbul'da Fal - Falcılar

ben Levente de baktırmıştım...Levent de iyi:)...gelecek ile ilgili çok detay veriyor...ve çok güzel bir dil ile anlatıyor.Levent Sembol Şaşakınbakkalda artık.Boynerin biraz ilersinde.Hafta sonu gidecekseniz,çok erken gidin...yoksa sıra çok oluyor.

canm bu bayan kadiköyde hangi ara sokakta?daha dogrusu nerede bakiyor??birde fiyati ne kadar?bilmiyorumkismile

saol şekerim tüm yorumların için bu kknın kızlarını seviyorum yahhopuyorumnanaktan tarotada pek inanmam ama mecbur tarot baktırcaz öyle dediyse hadi bakalım gidicem en yakın zamanda müsait olunca öptüm seni :ecrin_bebek:

Arkadaslar bakırkoyde kılısenın arka sokaĞında dejavudakı nese hakında bısı bılmıyormusnuz kafasını arkadan baĞlıyor kapalı beyaz tenlı 40 yaslarda baktıran yokmu

nadide arkadaşım bu soruyu defalarca sormuşsun.bilen tanıyan olsaydı eminim cevaplarlardı.

dejavu kılısenın arkasında beyaz tenli çok suratı kapalı basını arkadan bağlıyor.zatn bı tane kapalı var galıba adı neşe.40 lı yaslarda

Ten rengini tam hatırlamıyorum ama kilisenin oradaki Dejavu'ydu. Diğer özellikleri uyuyor.

Diğer özellikleri uyuyor yazdım ya. Yani evet, kapalı.
ala ala çingene cafe olabilirmi o dejavunun yanında .neşe hakkında kotu hıc bısı duymadım ılk kez duyuyorum cunku.herkezın dılınde çok ünlü mılletın rahımındekı hastalıga kadar bılıyomus ben memnun kaldım ama merak ettım sız ne dusunuyosunuz

Yok canım, Dejavu'ydu. Zaten tavsiye üzerine gittik ama memnun kalmadık.

Son düzenleme:
kadaslar bi zamanlar yani ben en son 2005 te gittim kadikoy altiyolda fal bilim merkezi vardi daha dogrusu 2 tane vardi yanyana binalarda benim gittigim tek bi kadindi ve 2005te baktigi fal hala cikiyor ama gecenlerde gittim polis basmis kapanali epey oldu dediler kadinin nerede oldugunu bilen varsa lutfen yazsin.

batuya giden yok mu yakın zamanda...
bu arada pelin batu ve tarık sizce hangisi daha iyi ben 3 ünede gittim karra veremedimakannehir

merhaba arkadaşlar geçen cuma günü melekler kahvesine zeynep'e gittim ve gerçekten şimdiye kadar baktırdığım en iyi faldı. çok inandığım söylenemez ama zeynep beni bayağı şaşırttı geçmişime dair her şeyi bildi diyebilirim ağzım açık kaldı şuanki durumum hakkında söyledikleri de tamamen doğru. geleceğe dair söyledikleri de tatmin ediciydi umarım söylediği her şey çıkar:) benle birlikte 2 arkadaşım daha baktırdı ve onlarda çok etkilendiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…