kadıköyde bi sokağın arasında falcı bi kadın hem tarot hem fal bakmıştı olmaz böle bişey hayatımı masaya serdi resmen...ablamın falı 10 benim falım 1.5 saat sürmüştü özel olarak ilgilendi kadın benle...biraz problemliyimde:))herneyse tarotta sormak istediğim tüm sorularımı doğru yanıtladı...çıktı çıktı çıktı
Selam Canım tüm sorularını içtenlikle cevaplayacağım sorun yok :hulya:
Pilav Kafe : Rex Sinemasının Karşı Sokağında Sağda Küçük Bir Kafe Forumdan Yönlendirildiğini Söyle Gaza Gelip Daha İyi Bakar :lepi:
Bana Kahve 20 TL baktı Tarot da Aynıdır Sanırsam şeker
Ben memnun kaldım kadın günceli doğru bildi gelecekle ilgili de tahmin ettiğim şeyleri söyledi ve cevaplarını verdi çok yakın tarihlerde gelişme olacağını söyledi olursa tekrar yazacağım zaten
çok soru sormadın sorun değil canım iyi eğlenceler sana şimdiden sende yorumlarını yaz olumunekankayizsmile
dejavu kılısenın arkasında beyaz tenli çok suratı kapalı basını arkadan bağlıyor.zatn bı tane kapalı var galıba adı neşe.40 lı yaslarda
canım uye olduktan ne kadar zaman sonra aradılar15 dk baktı falıma ve bir ücret ödemedim
kapalımıydı pekiTen rengini tam hatırlamıyorum ama kilisenin oradaki Dejavu'ydu. Diğer özellikleri uyuyor.
canım uye olduktan ne kadar zaman sonra aradılar
kapalımıydı peki
ala ala çingene cafe olabilirmi o dejavunun yanında .neşe hakkında kotu hıc bısı duymadım ılk kez duyuyorum cunku.herkezın dılınde çok ünlü mılletın rahımındekı hastalıga kadar bılıyomus ben memnun kaldım ama merak ettım sız ne dusunuyosunuzDiğer özellikleri uyuyor yazdım ya. Yani evet, kapalı.
ala ala çingene cafe olabilirmi o dejavunun yanında .neşe hakkında kotu hıc bısı duymadım ılk kez duyuyorum cunku.herkezın dılınde çok ünlü mılletın rahımındekı hastalıga kadar bılıyomus ben memnun kaldım ama merak ettım sız ne dusunuyosunuz
yani o numra iptal kullanılmıyor o yüzden de açamazlarben cafeyi aramıştım cep filan değil. ne alaka telefon açmaması ilginç