İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba bahsettiğiniz cafe tam olarak nerde?bilgi verebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, geçenlerde Kadıköy' deki Burcu' ya gideceğimi söylemiştim. Beni bilgilerndirdiğiniz üzere orda yoktu bunun üzerine Zodyak Cafe' ye gidip kahve falı baktırdım. Orada sarışın bi hanım baktı iyi baktı sayılır ama çok geneldi ayrıca su falı da bakıyormuş baktıran var mı memnun kaldınız mı?

keşke burcuya gitseydin ben de burcuya gittim çok memnun kaldım verdiği tarihler de sanki tutacak gibi bakalım hayırlısı:hulya:

ühüüüüü aglamak istiorummmm..bugün oturdugum sehirde bir iranli kiza tarot baktirdim.
az ve öz bakti.cogu seyi bildi gelecekle ilgili bi kac sey söyledi ama bilmiorum...ne derece dogru....ama moralim 0 koca bir SIFIR !
:çok üzgünüm:

Canım orda kime baktırdın bi kişimi bakıyor yoksa bakan bi kaç kişi var mı ? fiyatı ne kadar ?

Ayyy ne dedi kii bu kadar moralini bozdu..bilmiyorumkismile

bayanlar pazar günü pilav cafedeki bayana baktırmayı düşünüyorum çok kalabalık oluyormu.Sıra oluyormu pilav cafedeki bayana baktıranlar bilgi verebilirmi.Birde fal bakarken sorulara cevap veriyormu ve falı ne kadar sürüyora.s.

arkadaşın bütün mesajları bu cafeyle ilgili.

reklam arkadaşlar..kanmayın..

evet canım haklı olabılırsın. ayrıca benim bir arkadasım fal baktırdıktan sonra falcıyla normal muhabbete gırmıs falcı ona aynı cafede calısan falcıların boyle forumlara gırerek kendılerıne musterı cekmeye calıstıklarından bahsetmıs.bırbırlerını kotuleyıp kendılerını ovup musterı cekmeye calıstıklarını soylemıs.dıkkatlı olmak lazım.

kızlar yaa adam akıllı saglam bir falcı önerin bana yaa lütfennn (bu vıversuma uye oldum arellieee dıe bırıne tıkladım aradı çok fena seyler soledı moral sıfırrrr yaaaaaaaaaa ((

Arkadaşlar bu arada eski bir moral bozukluğumu anlatim dedim. Kadıköy' de siyah duvarlı sanırım kırmızı kadife koltuklu, yokuş üzerinde bulunan bir cafeye bundan 4 ay önce falan gitmiştim. Oradaki fal bakan kadın orta yaş üzstünde sanırım sarı ya da kumral saçlı bi bayandı o kadar moral bozucu şeyler söylemişti ki bana hiç ona baktıran ve çıkan var mı?
Acayip sinirim bozulmuştu çıkınca bir tane iyi bir şey söylemediğinden kendime gelememiştim. Soledikleri de çıkmadı zaten.

selam kızlar, ya ben de viversum a üye oldum dün aradılar, ecemhatun diye bi kadınla konuştum. kadın bikaç bişi bildi ve çok olumlu şeyler söyledi, dedikleri çıkar mı bilmem ama inş çıkar :)

benim sürekli gidip baktrdıgım bi yer bende tawsıe userıne gıtmştım tawsıe ederım..arzu cok ıyı bakıo bıde mustafa var......15e bakıolardı ama 18 olmuşş..

arkadaşın bütün mesajları bu cafeyle ilgili.

reklam arkadaşlar..kanmayın..

arkadaşım sorunlumusun sen ben paylaştım bunu sadece doğru adres burası diilmii??solemeyelımmı bole seler paylaşmayalımıı??sen ilgilenmıosan okuma cvp yazma....benım mekanım diilki reklam yapım gttım bende tawsıe uzerıne baktrdım begendım paylaşıorum..ne ilginçsin sen ya:):)

kusura bakma adasuri ama burda yazanlar yorum da yapsa samiimi geliyo insanlara.. senin ısrarla cafeyi övmen ve yeni üye olmandan kaynaklı pek samimi gelmedin sanırım ki ben de kızlara katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…