Evde bakan yigitin numarasina nasil ulasabilirimDejavu yigit, cigdem ve evde bakan yigit hemen hemen ayni seyleri söylediler.
Sirayla baktirdiklarim;
Dejavu Yigit ocak gibi bas harfi S olan biriyle tanisacaksin ve mutlu bi birliktelik olacak dedi.
Cigdem ocakta isminde -er -ar olan biriyle tanisacaksin mutlu bi ilişkin olacak dedi.
Evde bakan Yigit ise ocakta iki kisiyle tanisacaksin birinin bas harfi S digerinin adinda -er -ar var dedi ve ben sok oldum.
Evde bakan yigit birleştirdi yani onceki iki fali.
Sonra Senaya gittim ama Senay cok kisa bakti ve biraz acelesi de vardi savsakladi falimi.isminde e ve m harfleri olan biriyle 3 haftaya kadar tanisip bisiler basliycak dedi.Diger 3 falla alakasiz seyler de soyledi.Oysaki diger 3 fal hemen hemen ayniydi.
2015 evlilik, yurtdisi vs vs.
Evdr bakan Yigit beni en sasirtandi.
Hangi kafede bakiyor ve kadarMerhaba kızlar, falla ilgili baya konuşmalar geçmiş görünce dayanamadım bende yazmak istedim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ve ısrarı üzerine Bakırköy'de bir falcıya gittik adı Tutku, bakıköyde bir cafede bakım yapıyor baya tanınmış orda neyse ben pek inanmazdım böyle fal işlerine filan ama daha ilk açtığı gibi sevgilimi anlatmaya başladı, annesının ısmıne varıncaya kadar söyledi, sevgilimde ayrılmıştık o dönemde ve fal baktırdığım gün tam iki buçuk ay olmuştu ayrıldığımız bana en geç 3 Kasımda seni arayacak ya da dnüp gelecek şeklinde söylemlerde bulunmustu ben ıse ıhtımal vermıyordum dönmesıne fılan çünkü baya bıtmıstı ılıskımız sevgilim tam 30 ekimde benı aradı ve barıştık Tutku herşeyin yola gireceğini hatta yüzük takacağımı filan sylemişti aşk hayatımda dediği gibi oldu bir hafta önce sevgilim bana evlenme teklıfı etti, İş hayatımdaki bütün sıkıntılarımı bana tek tek söyledi falda hem bir falcı gibi hem de yaşam koçuymuş gibi yorumladı her şeyi ve açık ve net İşini kaybediceksin dedi evet aynen öyle oldu Faldan on gün sonra işten çıkarıldım bilmiyorum açıkcası şimdi düzenli olarak gidiyorum ve eğer gerçekten ilgileniyorsanız fal ile kesinlikle tasiye ediyorum kızlar muhakkak gidin Bakırky'de olanlar zaten biliyordur diye tahmin ediyorum . İyi günler.
Kumru kafe nerde cnm bide ne kadar odedinKevser bana sordugum kisiyle kasimda iliski gordu,kasimda ayrildik
Bnde alabilirmiyim numarasini bide kiziltepe nerde tarif edermisinnumarası var bende ama kargo falan zor iş:)
resini tarif edermisinIlk baktirdigim yil yani bundan yaklasik 4 yil kadar once 20 liraydi. Sonra 30 oldu en son gecen yil 40 liraydi.
Cok kalabalik, 2 de ordaysam aksam 8e kadar sürüyordu beklemek.Mersin Diyarbakir gibi yerlerden baktirmaya gelenler vardı. Kisa bakiyor maksimum 15 dakika ama birebir tuttu her dedigi.Onca falciya gittim o kadin bi efsane benim icin.
Cansu nerde bakiyor kac paraya bnde gitmk istiyorum birde ne falina bakiyor
soğanlık emineye gittim hiç beğenmedim. ben artık çok baktırmasam da sadece olgu'ya baktırıyorumBnde bu aralar iyi bi falci ariyorum gittiklerin arasinda tavsiye edebilicegin varmi birde soganliktaki emineye gittinmi
A
Adssini tarif edermisin
Evde bakan yigitin adresini tarif edermisin ck duydum ismini gidemedim bi trluBurdaki yorumlari da dikkate alarak son.1 ayda Bakırköyde Dejavu Yiğit, laf cafe Cigdem ve evde bakan Yigit'e baktirdim.
Dejavu Yigit: Isimleri tutturuyor, kardesin annen baban eski sevgilin kim varsa bi iki harf sorup ismi buluyor.Fali kisa suruyor max 15 dk.Gelecekle ilgili bir iki ay sonrasına tarih verdi ve biriyle tanisacaksin baş harfi S dedi.Hayatinda olacak mutlu olacaksin vs.
Laf cafe Cigdem: Yaya yaya fal bakiyor.45 dklik falin 5 dksinda işe yarar net şeyler söyledi gerisi kuru kalabalik laf.O da bir kac ay sonrasina tarih verdi ve isminde -er -ar olan biriyle mutlu bi birlikteligin olacak dedi.
En son baktirdigim;
Evde bakan Yigit: Diger ikisine göre daha samimi, daha icten, daha inandirici bi bakış tarzi var.Ve asil bomba su ki bana iki kişiyle tanisacaksin birinin bas harfi S diğerinin adinda -er -ar var dedi.Bir iki aya kadar dedi.Yani ondan önce baktirdigim iki falcinin söylediklerini birlestirip söyledi. O sebeple en cok bu beni etkiledi.
Ucu arasinda siralama yapsam, evde bakan Yigit- Dejavu Yiğit- Laf cafe Çiğdem derim.
Simdi 4. bi falci arıyorum söyle iyi referanslari olan, o da -er - ar ve S harfi derse yok artik diycem :)
Bu arada 3u de yurt dışına çıkacaksın dedi üçü de i harfiyle başlayan bi ülke dedi ve üçü de 2015te evleneceksin dedi.
Simdilik ismi S harfiyle baslayan veya isminde -er -ar bulunan beyaz atli prensimi bekliyorum
Bakalim..
Soganliktaki eminenin asresini yada telefonunu verirmisin ck makbule gecer eger mesaj atamiyosnda adresima masil atabilirsin twety2525@hot lutfen bekliyorum tattlimsoğanlık emineye gittim hiç beğenmedim. ben artık çok baktırmasam da sadece olgu'ya baktırıyorum
Bnde evde bakan yigitin numarasini alabilirmiyimSenay fincan cafede canım,lafın hemen yanundaki,Yigit ozelden atıcam
Bnde evde bakan yigitin numarasini alabilirmiyim
Adrssini tarif edermisin sen gittiginde ne kadar aldiOnceden taksim imam adnan sokakta yildizname bakan simdiyse kurtulustaki evinde bakan selma hanima yakin zamanda fal baktiran varmi acaba sarisin bir bayan ?
Senay hep oyle zaten,hem az parada almiyor,ama basindan atarcasina sorulara verdigi cevaplar..Zaten kisa bakiyor cok,birde hemen gidesin cabasinda..yigiti bende begendim ama gelecegi gorecegiz
Cnm bana o memnun ladigin hocanin numara yada adresini atarmisin twety2525@hother hocaya gıdılmez herkeze ıslem yaptırılmaz bızım bır hocamız vardı o ne verırsendı ve aılemızı duzelttı burda yasak konusmah hoca muhabbetı ama paranızı kaptırmayın bırde sıze buyu yaparlar para cekmek ıcın oyle hocalar var aman derım
im bu gokhan hoca nasil ulasabilirim adresi tlf u varmi snde birde ne kadar aliyorarkadaşlar gökhan hocaya gitmeden karar vermeyin adam ilginc sesinde huzur var ben eşimle ilgili sorunum vardı şu an için güzel gidiyor korkuyorum her an bozulacak diye ama bozulmadı ibranice üzerindeki bütün yazıları bozuyor ve sevgi yolunda olan kişinin sana gelmesini sağlıyor kısa sureli değil uzun sureli konusmadan karar vermeyin burdaki falcıların da kendini övmesine aldanmayın aradıgınızda bana hak veereceksınız ben kayın vademe kızdım bana yaptıklarını geri ona gitmesini istedim bana kızdı sakın kötülük için bişe yapmasını istemeyin işinizi hiç yapmaz değişik bir adam:)
Senin bahsettigin sevgi hanimla ilgili bi gazetede yazi gormustum giden bayan cok memnun kaldigini falan yazmisti hatta bi ara bnde dusundum gitmeyi ama snin bu yorumlarindan sonra gitmem :)Ben mesela Kadıkoyde Sevgi Cafe'de, Sevgi Terziye gittim. Ilk gittigimde dediği şey, 1 hafta 10 güne kadar o insanla karsılacaksın ve güzel bir baslangıc olacak dedi, ve bunu üstüne basa basa 3-5 kere söyledi ve ben de inandım. Ama aradan bir yıldan fazla zaman gecti hala tık yok. Ayrıca, bu 1 sene icin 1 kere daha gittim, bu sefer de hayatına bambaşka biri girecek dedi, eskisi ile de karsılasacaksın dedi, ve bu sefer kesinlikle başkası olacak dedi!? E şimdi hangisine inanayım ben? Belki her ikisi de olacak bilmiyorum, ama üstüne basa basa eskisi ile beraber olacaksın demişsken şimdi de tamamen baska biri olacak diyor! Ayrıca o yeni birisi güya haziranda cıkacaktı, ekim bitti hala ortada yok. Ama dogru hissetikleri de oldu, o da geçmişe dair, yalnış hissetikleri de. mesela "birinin hamilelik haberine sevineceksin" dedi, halbuki boyle biri yoktu, hamile biri vardı tanıdıgım, o da ne acıdır ki falın ertesi günü bebeğini kaybetti! benim için gelecek önemli olmuş bitmişi ben ne yapayım ki! Ayrıca işlerin cok iyi gidecek dedi, ama işler 1 senedir iyi degil, üstelik bunu 2.bakışında da soyledi işler cok iyi gidecek diye. Ama işler hala iyi degil, cok durgun ve işyeri kapanabilir! Buyrun inanın. Yani icinde olan durumu bile yalnış hisseden birinin gelecekle ilgili soylediğine ne kadar güvenebilirsiniz ki??..
İstediğim insanla karsılasacagımı bana 2 falcı daha soyledi (bunlardan biri de Melekler kahvesi Eren, ki o da bazı şeyleri dogru hissetmedi), bir tanesi de yeni birinden bahsetti, digeri hic bahsetmedi. Velhasıl biraz da sizin içinizden geçenleri, arzu ettiklerinizi söylüyorlar, bu falcılar. Tekrar ediyorum kendinizi kaptırmayın ve özellikle verilen zamanlara hiç güvenmeyin. Hayatınıza siz yön verin başka şeylerle uğraşarak. O zaman daha saglıklı bir hayat sürersiniz ve inanın bana daha mutlu olursunuz beklenti içine girmeden Insanın kafası karışıyor. Onun için fazla gitmeyin derim ben. Ben mesela artık gitmeyecegim. Zaten topu topu 5/6 kere fal baktırmısımdır para ile. Bir de arkadas arasında laf olsun diye, parasız baktırmışlığım da vardır.
Falsız mutlu günler sizin olsun!
Cnm kime gittin bu herseyi bilen falci kim bnada adres ve tlf verirmisin ne kadar aliyorbu biraz özel ama neyse, ne zaman aldatilacagimi ve ne zaman nasıl yakalayacagimi söyleyecek kadar iyi bir falcı. .
Bnde alabilirmiyim adres tlfkızlar burda goptaki bırsene baktıran ve numarasını soran vardı?? ama gecmısteki ıletilerimi goremıyorum :S yenıden gıdıcem ve yanlıslıkla baska bırıne soyledım galıba numarayı hahaha kendmı reklamcı gıbı hıssedıyorum =))
Bnde ulasmak istiyorum biliyosan adres v tlf unu verirmisin emineninCanım bence hiç ulaşma çok çok çok kötü bir faldı benim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?