Burdaki yorumlari da dikkate alarak son.1 ayda Bakırköyde Dejavu Yiğit, laf cafe Cigdem ve evde bakan Yigit'e baktirdim.
Dejavu Yigit: Isimleri tutturuyor, kardesin annen baban eski sevgilin kim varsa bi iki harf sorup ismi buluyor.Fali kisa suruyor max 15 dk.Gelecekle ilgili bir iki ay sonrasına tarih verdi ve biriyle tanisacaksin baş harfi S dedi.Hayatinda olacak mutlu olacaksin vs.
Laf cafe Cigdem: Yaya yaya fal bakiyor.45 dklik falin 5 dksinda işe yarar net şeyler söyledi gerisi kuru kalabalik laf.O da bir kac ay sonrasina tarih verdi ve isminde -er -ar olan biriyle mutlu bi birlikteligin olacak dedi.
En son baktirdigim;
Evde bakan Yigit: Diger ikisine göre daha samimi, daha icten, daha inandirici bi bakış tarzi var.Ve asil bomba su ki bana iki kişiyle tanisacaksin birinin bas harfi S diğerinin adinda -er -ar var dedi.Bir iki aya kadar dedi.Yani ondan önce baktirdigim iki falcinin söylediklerini birlestirip söyledi. O sebeple en cok bu beni etkiledi.
Ucu arasinda siralama yapsam, evde bakan Yigit- Dejavu Yiğit- Laf cafe Çiğdem derim.
Simdi 4. bi falci arıyorum söyle iyi referanslari olan, o da -er - ar ve S harfi derse yok artik diycem :)
Bu arada 3u de yurt dışına çıkacaksın dedi üçü de i harfiyle başlayan bi ülke dedi ve üçü de 2015te evleneceksin dedi.
Simdilik ismi S harfiyle baslayan veya isminde -er -ar bulunan beyaz atli prensimi bekliyorum

Bakalim..