Ben bir de sana ozelden msj attim cnm onu cvplayabilir misin?Cnm bnm bildigim arap melahat öldu hmde baya oluyo acaba ayni melahatmi diye arkadas sordum cevap verirse bnde sna soylerim :)
Bu olgunun numarasi var mi telde bakiyo mu kaca bakiyobilenler bilir eski üyeyim. 2013 te günde 5 falcı dolaşırken şimdi sadece 6 ayda bir baktırıyorum. fal kesinlikle o an ki enerjiler üzerine kurulu. 3 sene sonrayı kimse bilemiyor ya da burada adı geçenler bilemiyor diyeceğim. o dönemde burada adı geçen geçmeyen herkese baktırdım defalarca. ve geldiğim noktada sadece elmira ve olgu var benim için. dedikleri gecikmeli de olsa gerçekleşti. özellikle olgu zamana takılma derken haklıymış şimdi birebir yaşıyorum dediklerini. bir de her falcının her müşteriyle enerjisi kesinlikle tutmuyor. kimle evleneceğim, hangi işe gireceğimden ziyade o an ki sevgilim benim hakkımda ne düşünüyorsa konu evet fal baktırılabilinir...
Orda misin cnm?Cnm bnm bildigim arap melahat öldu hmde baya oluyo acaba ayni melahatmi diye arkadas sordum cevap verirse bnde sna soylerim :)
Melahat geçen sene sağ di arap Melahat la kurtuluş taki Melahat aynı kişi.Arap melahat oldu diye duymustum sen ne zaman gittin acaba ayni melahattanmi bahsediyoruz senin gittigin edirnedeki melahatmi
Dejavu yiğit haksız un yapmışlar dan.Ne yazikki dejavu yigit bnmde bgenmedigim bi falci oysa oneren ve tavsiyesi uzerine gittigim arkadasim ove ove bitirememisti yigit resmen harf sorarak insanin agzini yokluyo adam asmaca oynuyobide ismi bilemedi diye resmen agrasiflesti ismi sumu bumu diye saydi bnde yok diyince ee ne pekidedi :) verdigi tarihler ve gelecekle ilgili yorumlarida tutmadi kisaca bnde bi daha yigite gitmem
Tlfnunu alabilir miyim?Melahat geçen sene sağ di arap Melahat la kurtuluş taki Melahat aynı kişi.
Edirne li Melahat farkli biri
Birde dejavuda nesli var onada arkadasim gitti sna evlilik var dedi kiz hic beklemedigi anda evlilik teklifi aldi :) bn denemedim ama :)Yiğit dejavu kafedeyken gitmisstm ağzım acik kalmıştı bütün isimleri söyledi saolsun ama hepsi tirt .. Arkadasi arzu var o ondan cok daha iyi kendi kafesinde bakiyo ..Bakırköy'de caruselin oralardaydi
Cnm adres varmi sende yada tlf u gitmek isterim bndeMelahat geçen sene sağ di arap Melahat la kurtuluş taki Melahat aynı kişi.
Edirne li Melahat farkli biri
Cnm bTlfnunu alabilir miyim?
Soganligin neresinde tam olarak numasi varmi sndesoğanlık emineyi hiç önermiyorum.. ama yinede çok merak edersen siz bilirsiniz.
Birde dejavuda nesli var onada arkadasim gitti sna evlilik var dedi kiz hic beklemedigi anda evlilik teklifi aldi :) bn denemedim ama :)
Bende yigiti cok begenmistim aralikta tarihlerini bekliyorum dedikleri beklemediginiz seyler miydi peki umarım banada çıkar falıKizlar kizlar.. Herkesin yüreğinde bi Yigit yatar derler ama .. bende taktim yiğite.. gecen sene ilk defa Bakırköy de kafede baktirmistim.. akabinde bugun 3. Kez tlf da baktirdim.. gecen ay baktirdigimda yakin gelecek ile soylediklerini yaşadım. . Iliskimde bazi inis cikislar olacagini o zaman da soylemisti ama biz kadinlar her iniste fala saldiririz.. bn yine oyle yaptim.. bi insan sadece adini yasini ve burcunu bilerek nasil bu kadar nokta atis yapar anlamiyorum.. yakin geçmişi oldugu gibi soyledi.. daha once de yakin gelecegi bilmisti.. yarin icin bisey soyledi.. oldu yada olmadi diye hbr veririm.. ama tavsiyem.. soguk kış günlerinde kafede sira bekleyeceginize.. bi kahve koyun yigite tlf da baktirin derim.. yalniz once yigit musait olsun yoksa kahve sogur :))) biraz yogun oldugu icin tam verdigi saatt olmasa da mutlaka bakiyo..oohh simdi rahatca uyuyabilirm
Bu olgunun numarasi var mi telde bakiyo mu kaca bakiyo
Beklediğim ve beklemediklerimde vardi tabiki.. bugun icin bisey bekliyorum.. ve bu hafta icinde de bisey bekliyorum :)Bende yigiti cok begenmistim aralikta tarihlerini bekliyorum dedikleri beklemediginiz seyler miydi peki umarım banada çıkar falı
Umarım çıkarda yazarsın forumaBeklediğim ve beklemediklerimde vardi tabiki.. bugun icin bisey bekliyorum.. ve bu hafta icinde de bisey bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?