İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu olgunun numarasi var mi telde bakiyo mu kaca bakiyo

Dejavu yiğit haksız un yapmışlar dan.
Dejavu yiğit e gitmek ten se ewinde bakan yigit kat kat daha iyi dir ondan.

Yiğit dejavu kafedeyken gitmisstm ağzım acik kalmıştı bütün isimleri söyledi saolsun ama hepsi tirt .. Arkadasi arzu var o ondan cok daha iyi kendi kafesinde bakiyo ..Bakırköy'de caruselin oralardaydi

Yiğit dejavu kafedeyken gitmisstm ağzım acik kalmıştı bütün isimleri söyledi saolsun ama hepsi tirt .. Arkadasi arzu var o ondan cok daha iyi kendi kafesinde bakiyo ..Bakırköy'de caruselin oralardaydi
Birde dejavuda nesli var onada arkadasim gitti sna evlilik var dedi kiz hic beklemedigi anda evlilik teklifi aldi :) bn denemedim ama :)

Birde dejavuda nesli var onada arkadasim gitti sna evlilik var dedi kiz hic beklemedigi anda evlilik teklifi aldi :) bn denemedim ama :)

Nesliyi bilmem ama orada yiğit dahil bir kaç kişiyi daha baktırdım Neşe falan hepsi fos. Dedikleri hep zaten süper yuvarlak ve çok ileriye dönük ama dedikleri hiç çıkmadı ben de

Kizlar kizlar.. Herkesin yüreğinde bi Yigit yatar derler ama .. bende taktim yiğite.. gecen sene ilk defa Bakırköy de kafede baktirmistim.. akabinde bugun 3. Kez tlf da baktirdim.. gecen ay baktirdigimda yakin gelecek ile soylediklerini yaşadım. . Iliskimde bazi inis cikislar olacagini o zaman da soylemisti ama biz kadinlar her iniste fala saldiririz.. bn yine oyle yaptim.. bi insan sadece adini yasini ve burcunu bilerek nasil bu kadar nokta atis yapar anlamiyorum.. yakin geçmişi oldugu gibi soyledi.. daha once de yakin gelecegi bilmisti.. yarin icin bisey soyledi.. oldu yada olmadi diye hbr veririm.. ama tavsiyem.. soguk kış günlerinde kafede sira bekleyeceginize.. bi kahve koyun yigite tlf da baktirin derim.. yalniz once yigit musait olsun yoksa kahve sogur :))) biraz yogun oldugu icin tam verdigi saatt olmasa da mutlaka bakiyo.. oohh simdi rahatca uyuyabilirm

Bende yigiti cok begenmistim aralikta tarihlerini bekliyorum dedikleri beklemediginiz seyler miydi peki umarım banada çıkar falı

kızlar merhaba telefonu değiştirdim yiğit numarası da gitti , numarayı mesaj atabilecek var mı bir yılı geçtim bi yeni fal baktırayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…