İstanbul'da Fal - Falcılar

Benı daha oncekı evlendıren falcılar sımdıde yenı bırınle evlendırdıler yahu daha oncekıne ıyı dıyordunuz ne oldu sımdı daha baktırmıyorum fal aptal yerıne koyduramam kendımı

bilenler bilir eski üyeyim. 2013 te günde 5 falcı dolaşırken şimdi sadece 6 ayda bir baktırıyorum. fal kesinlikle o an ki enerjiler üzerine kurulu. 3 sene sonrayı kimse bilemiyor ya da burada adı geçenler bilemiyor diyeceğim. o dönemde burada adı geçen geçmeyen herkese baktırdım defalarca. ve geldiğim noktada sadece elmira ve olgu var benim için. dedikleri gecikmeli de olsa gerçekleşti. özellikle olgu zamana takılma derken haklıymış şimdi birebir yaşıyorum dediklerini. bir de her falcının her müşteriyle enerjisi kesinlikle tutmuyor. kimle evleneceğim, hangi işe gireceğimden ziyade o an ki sevgilim benim hakkımda ne düşünüyorsa konu evet fal baktırılabilinir...

Kızlarrr kurtulusa baktıranınız yokmu hiç ya bana önceki söledikleri cıktı bugün yine baktırdım ümidim olmamakla beraber yine güzel seyler söledi baktıranlar yorum yapsın plsss://

Kadıköyde gidebileceğim iyi bir falcı sormuştum amaa öneri sunun arkadaşlarr şuan sığınak niko denesem mi diye düşünüyorum başka öneriniz veya yorumunuz varsa paylaşın lütfenn
Benim bildiğim kadıköyde şehriban hanım var çok iyi isterseniz numarasını verebilirim randevulu çalışıyor ama gerçekten değer numarasını verebilirim isterseniz kendisinin düzenli müşterisiyim

Kizlar duramadim Bakirkoy Nadya'ya gittim, bosuna ovmusler bana tamamen fos cikti.Yalandan iskambil acti ve yarim saat nasihat verip 40 lira aldi.Dua oku, kursun doktur, nazar var diye postaladi.
Gitmeyin sakin, zamaniniza da paraniza da yazik.

Bnde bu aralar iyi bi falci ariyorum gittiklerin arasinda tavsiye edebilicegin varmi birde soganliktaki emineye gittinmi

Kizlar duramadim Bakirkoy Nadya'ya gittim, bosuna ovmusler bana tamamen fos cikti.Yalandan iskambil acti ve yarim saat nasihat verip 40 lira aldi.Dua oku, kursun doktur, nazar var diye postaladi.
Gitmeyin sakin, zamaniniza da paraniza da yazik.
Bakirkoydeki falcilar ne yazikki nabza gore serbet veriyo ve asagi yukari herese ayni seyi soyluyo sanirim orda cok fal kafe oldugu icin onlarda onlerine geleni falci diye oturtmuslar.

Baktirdigin bayanin adi neydi cnm

elmira da gelecegi bilemiyor. belki sadece cok cok yakin gelecegi, 1 haftalik donemi falan, o da eger olacak cok kesin olaylar varsa.
ama ben hep diyorum, kimsenin gelecegi bilmesi mumkun degil zaten. hatta gelecegi soylemeye dahi kalkmamalari ve kendi enerjileriyle manipule etmemeleri lazim.

misal elmira... ben cok sıkıntılı bir donemimde aglaya zirlaya elmira'yi bulup ona baktirmistim telde. cok yakin zamana dair olacak bir seyi, tarihini tam tutturamasa da bildi ama azicik uzak gelecege dair soyledigu her sey yanlisti. tek bir dediginin benzeri gibi bile gitmedi olaylar.
ben ona konuyu anlatmistim, gelecekle ilgili yaptigi yorumlar daha ziyade kendi dusunceleriydi, o belli. ve tabi ki tutmadi. benim hayatimin en kilit noktalari allah'in uydurukcu falcisinin agzindan cikanlara mi kalacakti zaten? =D

sadece mesela bana kuran vasitasiyla yildizname bakan bir kadin olmustu. o, hayatima dair bazi kadersel seyleri soylemisti. yine detaylari degil ama sadece bazi donum noktalarini.

Son düzenleme:
B
Bebegim nerde bu falci bna adres ve numarasini verirmisin

Bna tamda senin gbi falda deneyimli biri lazim cnm gittiklerinin adres ve tlf vrsa verirsen ck mutlu olurum

C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…