Bu eminenin numarasi ve adresine nasil ulasabilirim bn kendisine gitmeyi ck istiyorum yardim ederseniz ck sevinirimsoğanlık emineyi hiç önermiyorum.. ama yinede çok merak edersen siz bilirsiniz.
Ulasirsan bnde istiyorum bunlara gitmeyi banada yollarmisinMercan ile soganlik emine de forumda tavsiye edilmis onerir misiniz bi denesem mi kim bana tel no verebilir
Yigitle beraber bir burak vardi onceden nerde bakiyodu bilmiyorum ama yigite baktirdigim siralarda burakta cok popilerdi ? Hala bende numarasi var ama baktirmadim baktiran varmi acaba ?
Benim bildiğim kadıköyde şehriban hanım var çok iyi isterseniz numarasını verebilirim randevulu çalışıyor ama gerçekten değer numarasını verebilirim isterseniz kendisinin düzenli müşterisiyimKadıköyde gidebileceğim iyi bir falcı sormuştum amaaöneri sunun arkadaşlarr şuan sığınak niko denesem mi diye düşünüyorum başka öneriniz veya yorumunuz varsa paylaşın lütfenn
Bnde bu aralar iyi bi falci ariyorum gittiklerin arasinda tavsiye edebilicegin varmi birde soganliktaki emineye gittinmibilenler bilir eski üyeyim. 2013 te günde 5 falcı dolaşırken şimdi sadece 6 ayda bir baktırıyorum. fal kesinlikle o an ki enerjiler üzerine kurulu. 3 sene sonrayı kimse bilemiyor ya da burada adı geçenler bilemiyor diyeceğim. o dönemde burada adı geçen geçmeyen herkese baktırdım defalarca. ve geldiğim noktada sadece elmira ve olgu var benim için. dedikleri gecikmeli de olsa gerçekleşti. özellikle olgu zamana takılma derken haklıymış şimdi birebir yaşıyorum dediklerini. bir de her falcının her müşteriyle enerjisi kesinlikle tutmuyor. kimle evleneceğim, hangi işe gireceğimden ziyade o an ki sevgilim benim hakkımda ne düşünüyorsa konu evet fal baktırılabilinir...
Bakirkoydeki falcilar ne yazikki nabza gore serbet veriyo ve asagi yukari herese ayni seyi soyluyo sanirim orda cok fal kafe oldugu icin onlarda onlerine geleni falci diye oturtmuslar.Kizlar duramadim Bakirkoy Nadya'ya gittim, bosuna ovmusler bana tamamen fos cikti.Yalandan iskambil acti ve yarim saat nasihat verip 40 lira aldi.Dua oku, kursun doktur, nazar var diye postaladi.
Gitmeyin sakin, zamaniniza da paraniza da yazik.
Bnde istiyorum cnm numarasini verirmisin birde ne falina bakiyor kac paraBenim bildiğim kadıköyde şehriban hanım var çok iyi isterseniz numarasını verebilirim randevulu çalışıyor ama gerçekten değer numarasını verebilirim isterseniz kendisinin düzenli müşterisiyim
Baktirdigin bayanin adi neydi cnmkızlar ben geçen salı bi cafeye gittim genç bi kadın baktı,ama baktığı herşey çıktı.20tlye baktı bana ama 100 deseydide verecektim.geçmiş gelecek her söylediği çıktı. ama sadece akşamları ve haftasonları oradaymış.cafe ümraniye site mahallesinde cafe mary'S çok şirin bi yer. amaan fala inanma falsızda kalma demişler:) yarın akşamda arkadaşımı götürcem
Cansu nerde bakiyor kac paraya bnde gitmk istiyorum birde ne falina bakiyorcanim atasehir degil atakoy benim bildigim,yanlis yere gitme?
bilenler bilir eski üyeyim. 2013 te günde 5 falcı dolaşırken şimdi sadece 6 ayda bir baktırıyorum. fal kesinlikle o an ki enerjiler üzerine kurulu. 3 sene sonrayı kimse bilemiyor ya da burada adı geçenler bilemiyor diyeceğim. o dönemde burada adı geçen geçmeyen herkese baktırdım defalarca. ve geldiğim noktada sadece elmira ve olgu var benim için. dedikleri gecikmeli de olsa gerçekleşti. özellikle olgu zamana takılma derken haklıymış şimdi birebir yaşıyorum dediklerini. bir de her falcının her müşteriyle enerjisi kesinlikle tutmuyor. kimle evleneceğim, hangi işe gireceğimden ziyade o an ki sevgilim benim hakkımda ne düşünüyorsa konu evet fal baktırılabilinir...
Bu kişinin telefon numarası var mı ulaşabılşecegımız? yardımcı olursanız sevınırım evde bakıyorsa ben gıtmek ısterım..[/QUOT
Cnm ulasirsan bnada ver numara ve adresini lutfen bnmde iyi bi falciya ihtiyacim vr
Bebegim nerde bu falci bna adres ve numarasini verirmisinşimdi aklıma geldi bağcılarda oturuyorum bi tanıdık sayesinde bi kadına gitmiştim ev hanımı zaten 10 liraya bakıodu oda ısrarla olmicak boşuna heveslenme demişti olumsuz konuşunca falcıya gıcık gitmiştimçocuk 4 ay önce evlendi gerçi çocum umrum dışıda kadının söyledikleri çıktı bi daha gidecem
Bna tamda senin gbi falda deneyimli biri lazim cnm gittiklerinin adres ve tlf vrsa verirsen ck mutlu olurumdaha önce burdaki nickim hhh20hhh ydi hatırlayanlar hatırlar :d hatta arkilerim vardı msj da atarlarsa bana sevinirim burdan biç falcıya gitmiştim o araalar birinden hoşlanıodum nil vardı ona gitmiştim pembe tablo çizmişti yenibosnada karı koca ilginç tipler vardı onlarada gitmiştim minikdepresif ablamızın önerdiği burak adında bi falcı vardı onada gitmiştim avcılarda bi kadın vardı burdan gizem die bi ark. vardı onunla gitmiştik ya daha baya vardıda unuttum bide çok gariptirki beyenmediğim elmira vardı hatta burda gelip saçmalıyo bile demiştim ama diğerleri pembe tablo çizerken elmira bana bu çocukla olmicak boşuna ümitlenme demişti harbidende olmadıçocuk la olmadı zate çocuğu sevmiodumda bi boşlukdu ama onun bi dediği olmştu yani en son bu siteden yiğit ismini görüp bakırköye yiğite gitmiştim oda dejavu cafeye gitmişim yanlışlıkla ama adam isim verio o beni çok hayret ettirmişti sonrada evde bakana gitmiştim evde bakan isim vermiyor ama yaşadığın herşeyi tek tek söylüyor aralıkda konuşma olcak dedi bakalm olcak mı bekliorm haa bide geçen senelerde beylikdüzü serap demiştim hatta kk dan gidenler oldu beyenmişlerdide şimdi nabıyor bilmiorm oda iyiydi benim için.
Merhabalar,
Nette fal bakanları araştırırken buldum bu forumu ve siteye üye oldum hemen.
Bir kaç madde eklemek isterim;
*Bakırköy-Dejavu Cafe- Yiğit; ağzımı açık bırakmıştı, pozitif bir enerjisi var,hızlı konuşuyor ve hayatınızda ki önemli isimleri tek tek söylüyor.Verdiğiniz paradan tatmin oluyorsunuz ve kesinlikle tekrar gitmek istiyorsunuz. İş hayatımla ilgili tüm ayrıntıları bana vermişti ve nitekim dedikleri de çıktı,aynı şey ilişkime yaklaşımımla ve yaşayacaklarımla da alakalı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim. Ücret en son gittiğimde yanılmıyorsam 30 TL idi...
*Symbol Beşiktaş-bir defa gittim ve bir bayana baktırdım ismini anımsamıyorum ama hiç memnun kalmadım.
*Symbol Nişantaşı-Meryem, geçtiğimiz hafta gittim, bir daha asla gitmeyeceğim bir falcı olduğunu söyleyebilirim. 15 dakika kadar bakıyor ve tutturduğu %10 diyebilirim.
*Dün sevgilimin kuzeni vasıtasıyla baktırdım Falcı Osman adlı birine, normalde bağdat caddesinde bir cafede bakıyormuş. Biz foto çekip gönderdik, telefonda anlattı ve kesinlikle kendisine gidip birebir baktıracağım. İsim vs vermiyor ama yakın gelecek,şuan ki düşünceler gibi konuları size tek tek anlatıyor.[/QUOTE
Cnm hangi kafede bakiyor ve ne kadar aliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?