Biz 3 kişi bu akşam Merter'de bir tanıdığıma gideceğiz fal baktırmaya...
Aliye abla ismi, ilk okuldan beri ailece görüştüğümüz annemin çok yakın bir arkadaşı...
İnanılmaz fal bakıyor, kahveyi kendi yapar fincanı da sadece kendi kapatır. Sen kahveni içerken sana anlatmaya başlar bazı şeyleri...
2007 yılında eski eşime boşanma davası açtığımda, ''şuan boşandın boşandın eğer geri adım atarsan 2 sene sonra başka bir kadından dolayı boşanma davası açacaksın'' demişti.Ve bir kaç şey daha...Ben bir şekilde açtığım davayı çektim ve 2009 yılında başka bir kadından dolayı boşanma davası açtım. Kısaca küçüklüğümden beri tanıdığım ve güvendiğim bir falcı ama fiyatı uçuk olduğundan çok sık gittiğim söylenemez.
Dışarıya bakıp bakmadığını inanın bilmiyorum, yaklaşık 1 seneden beri ilk defa gideceğim...O nedenle tavsiye ederim vs tarzında bir şey yazamıyorum.
Laf cafe Andaç'ı merak ettim bu arada, Bakırköy' e yolum düştüğünde Yiğit yerine kendisine uğrayacağım sanırım...
Yigitle beraber bir burak vardi onceden nerde bakiyodu bilmiyorum ama yigite baktirdigim siralarda burakta cok popilerdi ? Hala bende numarasi var ama baktirmadim baktiran varmi acaba ?
Evet kizlar sonunda Andaca baktirdim, oldukca basariliydi, inanilmaz ilgilendi enerjisi cok yuksek ve hemen hemen ayni seyleri söyledi diger 3 falciyla.
Soyledikleri bi yana terapi gibi geldi onun yorumlari.Vallahi keyifliyim :)
Memnun kaldığına sevindim en azından paran bosa gitmedj gibi bisi :) çok bekledinmi bide bu andac nerde
evet kurtulusu denedım gecmısımı ıyı bıldı bende bılıyorum ayrıldıgım ınsanı anlattı fakat yasam kocunla konusuyor havasındaydı tarıh vermedı sadece 1 konu uzerınde durdu bır dua verdı okumam ıcın fal ıcın hayır ama yasamla ılgılı kocluk almak ıstıyorsanız cok ıyıdı ve cok profosyoneldı tum sorularımı cvpladı hıc sıkılmadanYiğite daha önce fal baktıranlar ne durumda.. Kurtulusu deneyenleriniz oldumu ay konudan kopmusum
Sanirim o cunku banada cevahirde veya trumpta bakiyo demislerdi ama digerleriyle ayni sanki durumu biliyo sadece cok tesekkur ederim :)Eğer genç bi burak var ondan bahsediosan ben baktirdim hatta mecidiyekoyde cevahir avm de bi cafede bakmisti eğer oysa bana gecmisde ve an da iyiydi ama evleniceksiniz 3 cocugunuz olcak dediği kişi başka birisi ile evlendi onla 3 cocuk yapar artk :)
Durum ve yakin tarih hakkinda basarili ama 5-6 aylik verdigi tarihler ne yazikki bende cikmadi ama suana kadar baktirdiklarim arasinda en iyi diyebilcegim kisi tabi 1 kere baktirmisdim belki tekrar baktirirmYiğite daha önce fal baktıranlar ne durumda.. Kurtulusu deneyenleriniz oldumu ay konudan kopmusum
Andaca bende cok baktirmak istiyorum ama ne zaman heves etsem orda olmuyo izinli zamani oluyo. Siz begendiniz sanirimCok beklemedim, erken gitmistim, bakirkoyde bi cafede.
kadıköyde katina kafede feza sultan var. ben su falından memnunum fiyatı tuzlu biraz ama sen bilirsin yine de. enerjisi de çok tatlıdır :)Arkadaşlar iyi Su falı bakan birileri var mı? Su falını herkes bakamaz özel bir bakım gerektırıyor bence.. var mı bildiğiniz baktıdıgınız deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Andaca bende cok baktirmak istiyorum ama ne zaman heves etsem orda olmuyo izinli zamani oluyo. Siz begendiniz sanirim
Ben bakırköyde çalışırken kızlar demişti nadya çok iyi diye ama baktırmak kısmet olmadıKizlar bugun biri bakirkoyde NADYA isminde bi kadindan bahsetti, her yorumu cikiyomus.Baktiran var mi aranizda, nasil yorumlari?
Andaca bende cok baktirmak istiyorum ama ne zaman heves etsem orda olmuyo izinli zamani oluyo. Siz begendiniz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?