İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kişinin telefon numarası var mı ulaşabılşecegımız? yardımcı olursanız sevınırım evde bakıyorsa ben gıtmek ısterım..

Yigitle beraber bir burak vardi onceden nerde bakiyodu bilmiyorum ama yigite baktirdigim siralarda burakta cok popilerdi ? Hala bende numarasi var ama baktirmadim baktiran varmi acaba ?

Yigitle beraber bir burak vardi onceden nerde bakiyodu bilmiyorum ama yigite baktirdigim siralarda burakta cok popilerdi ? Hala bende numarasi var ama baktirmadim baktiran varmi acaba ?

Eğer genç bi burak var ondan bahsediosan ben baktirdim hatta mecidiyekoyde cevahir avm de bi cafede bakmisti eğer oysa bana gecmisde ve an da iyiydi ama evleniceksiniz 3 cocugunuz olcak dediği kişi başka birisi ile evlendi onla 3 cocuk yapar artk :)

Evet kizlar sonunda Andaca baktirdim, oldukca basariliydi, inanilmaz ilgilendi enerjisi cok yuksek ve hemen hemen ayni seyleri söyledi diger 3 falciyla.
Soyledikleri bi yana terapi gibi geldi onun yorumlari.Vallahi keyifliyim :)

Evet kizlar sonunda Andaca baktirdim, oldukca basariliydi, inanilmaz ilgilendi enerjisi cok yuksek ve hemen hemen ayni seyleri söyledi diger 3 falciyla.
Soyledikleri bi yana terapi gibi geldi onun yorumlari.Vallahi keyifliyim :)

Memnun kaldığına sevindim en azından paran bosa gitmedj gibi bisi :) çok bekledinmi bide bu andac nerde

Kadıköyde gidebileceğim iyi bir falcı sormuştum amaa öneri sunun arkadaşlarr şuan sığınak niko denesem mi diye düşünüyorum başka öneriniz veya yorumunuz varsa paylaşın lütfenn

Yiğite daha önce fal baktıranlar ne durumda.. Kurtulusu deneyenleriniz oldumu ay konudan kopmusum

Yiğite daha önce fal baktıranlar ne durumda.. Kurtulusu deneyenleriniz oldumu ay konudan kopmusum
evet kurtulusu denedım gecmısımı ıyı bıldı bende bılıyorum ayrıldıgım ınsanı anlattı fakat yasam kocunla konusuyor havasındaydı tarıh vermedı sadece 1 konu uzerınde durdu bır dua verdı okumam ıcın fal ıcın hayır ama yasamla ılgılı kocluk almak ıstıyorsanız cok ıyıdı ve cok profosyoneldı tum sorularımı cvpladı hıc sıkılmadan

Sanirim o cunku banada cevahirde veya trumpta bakiyo demislerdi ama digerleriyle ayni sanki durumu biliyo sadece cok tesekkur ederim :)

Durum ve yakin tarih hakkinda basarili ama 5-6 aylik verdigi tarihler ne yazikki bende cikmadi ama suana kadar baktirdiklarim arasinda en iyi diyebilcegim kisi tabi 1 kere baktirmisdim belki tekrar baktirirm

Arkadaşlar iyi Su falı bakan birileri var mı? Su falını herkes bakamaz özel bir bakım gerektırıyor bence.. var mı bildiğiniz baktıdıgınız deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
kadıköyde katina kafede feza sultan var. ben su falından memnunum fiyatı tuzlu biraz ama sen bilirsin yine de. enerjisi de çok tatlıdır :)

Su hep bahsettigim eskiden taksimde bakan bulmaya calisdigim falciyi buldum suana kadar bana gelecekle ilgili ne dedyse hepsi cikmisdi tekrar baktirmak icin cok heveslendim ama 500 milyon dedi heralde 30 yil sonrasini bilde bile ben 30 yil boyunca 500 liraya fal baktirirsam bunu hayatta unutmam.

arkadaşlar yiğitle konuştum aksam gidicem sanırum fala . kuaför salonundayım dedi.
50 tl çok geldi bana açıkçası ama , gideyim mi sizce ??? Kafam karıştıııı

kızlar ben geçen salı bi cafeye gittim genç bi kadın baktı,ama baktığı herşey çıktı.20tlye baktı bana ama 100 deseydide verecektim.geçmiş gelecek her söylediği çıktı. ama sadece akşamları ve haftasonları oradaymış.cafe ümraniye site mahallesinde cafe mary'S çok şirin bi yer. amaan fala inanma falsızda kalma demişler:) yarın akşamda arkadaşımı götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…