İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlarr çok acil yiğit'in numarasını atabilir misiniz bana? bildiğiniz depreyona girdim. bari iyi birine baktırayım:/

Nil hanım bana kahve falı baktı..İlk defa baktırdım ben..Hatta gittiğim ilk falcı diyebiirim..Zaten orda çalışan görevli hanım yazdı beni..Yoksa ben Burcuya baktırmaya gitmiştim..Ama yoktu..Gelmişken baktırayım birine dedim...Niyet edip çıkmışım yola..Evet Nil hanım kısa boylu toplu ve saçları röfleli bir hanımdı..Bilemiyorum daha önce baktıran oldu mu?Ama benimle ilgili çok önemli detaylar bildi...Şimdi bir falcı fal baktığı kişinin medeni halini bilmeli..Evli mi bekar mı?Bugün Handan hanıma ben söyledim..Oysa o bilmeliydi...Gelecekle ilgili de söylediklerini anlamadım..Olacak mı olmayacak mı ne dedi inanın çözemedim...
Merhaba
yıldızname ve tarot bakan Nil Hanımın tlf bana yazabilir misiniz?
Teşekkürler
suveylamahti@gmail.com e-mail adresim

selanacım , sen beğendin mi şenayı ? Çıktı mı sana dedikleri ?

Ben beğendim aslındada çok kısa bakıyor ama söledikleri çok tutarlı ve doğruydu ? Gelecek ile söylediği çıkmadı henüz gerçi benimde umudum yok ama :KK43:

selanacım , sen beğendin mi şenayı ? Çıktı mı sana dedikleri ?

Ben beğendim aslındada çok kısa bakıyor ama söledikleri çok tutarlı ve doğruydu ? Gelecek ile söylediği çıkmadı henüz gerçi benimde umudum yok ama :KK43:
Yani begeniyorum ben,zamanlari tutmuyor,daha gecikmeli cikiyor.Birde biraz kisa kestirip atmasi iyi degil ama hisleri var bence.

kızlar bir şey sormak isterim. özellikle kendinden ya da çevresinden deneyimi olanlar için. ben maalesef şeytana uydum ablam ve özellikle de imam hatip mezunu çok yakın arkadaşlarımın itirazlarına rağmen eski sevgilimin bana geri dönmesi için birtakım şeyler yaptırdım.1 ay gibi bi sürede tesadüf mü denir yapılan işlerin sonucu mu denir bir süreç gelişti ve ben hiç çabalamama rağmen adam birden 180derece dönüp yeniden benimle barıştı. aslında her şey çok güzeldi ama son 1 2 gündür şunu düşünüyorum da ben adamı eskisi kadar yoğun duygularla sevemiyorum. sizce bu tür işlerin bir sonucu mu bu olumsuzluk, yoksa ben elde ettikten sonra hırsımın kalmaması mı? çok kafam karışık ne olur deneyimi olan birileri varsa yazsın
Cnm ne yaptin tam olarak bu kadar kendini suclu hissediyosun

Arap Melahat'in kapısı da hiç durmadı,evin içinde kızları damadı torunları, bir de biz. Çok saçma bir dumurdu yani. Salonun ortasında bakıyor,herkesin içinde. Kızları da bi aksi anneye, belli ki durumdan rahatsız. Bize çok anlayışlı davrandılar ama biz rahatsız olduk küçücük evin salonunda bi ev halkı bi biz ://
Arap melahat oldu diye duymustum sen ne zaman gittin acaba ayni melahattanmi bahsediyoruz senin gittigin edirnedeki melahatmi

Bnde istiyorum cnm numarasini verirmisin birde ne falina bakiyor kac para
tabi veririm şehriban hanım kahve falı tarot iskambil falına bakıyor sanat camiasına da baktığını duymuştum öyle boş biri değil 2 falını 50tl ye bakıyor hiç boş vakti olmuyor 05308444781 numarası randevu alıyorsunuz ilk başta canım bende bunları yaparak baktırmıştımm

Kızlar sanal falcılardan sonra cafe falcılarına dadandım şuana kadar iki kişiye gittim ama gene de deneyimlerimi yazayım dedim. İlk cafe laftaki andaca gittim dediklerini yazmadan önce şunu diyeyim bence gerçekten emek veriyor öle baştan savmıyor enerjim tutmuş ya da tutmamştır bilemem ama. Bana iki kişiden bahsetti biri fal baktırma sebebimdeki adam diğeri de eski sevgilim. Tiplerini biraz karıştırdı lakin eski sevglimle olan süreci iyi bildi ve tabiki bundan olmaz dedi. Diğerinin de işini fln çok iyi bildi bu adam çok iyi bi konumda işi gereği bi şehir dışında bi istanbulda dedi ki tam nokta atışı. Gelecek konusunda da bu adamla olucaksın ocağa kadar siz görüşşceksinz dedi bu adam evlilikten korkmuş o yüzden böle olmuş ama ömür boyu da yalnız kalmayacağının farknda dedi ben de adam beni arasa arardı heryerden silmezdi dedim o da tepkini ölçmek için yapmıştır eminim arıcak dedi. Bi de eski sözlümle ilgili o beni düşünüyor mu die sordum sizin yollarınız tamamen ayrılmış ki hayatında başka biri var onun dedi. İkinci de dejavu yiğite baktırdm bence başından savmak ister bi tavrı var ve tarot kartlarını hiç açtırmadı bile ki andaç hem tarot hem de kahve bakmıştı. O da ne baktırdığım çocukla ne eski sevgilimle ne de sözlümle olacağğınu, hayatıma yeni biri girceğini söledi. Eski sözlüm hala beni düşünüormuş hatta bi hafta içinde arayabilirmiş ki bence bu imkansız çünkü inanılmaz inat biridir. Eski sevgilimle olmamın olmıcak duaya amin demek olduğunu söledi; bu konuyla andaçla uyuşuyor.baktırdığım çocuk ve sözlümle ilgili ikisi içinde dengesiz tutarsız yalancı dedi. Kardeş sayımı aklımdan tuttuğum sayıyı işimin iyi olduğunu, biraz harfleri sora sora eski sözlümün ve sevgilimin ismini bildi. İlk çocuğum erkek olucakmış bunu da dedi. Fal bu kısımlara kadar biraz tutarlı die düşünüyorken dedi ki abin evli mi, çocuğu var mı ilk çocuğu erkek olucak dedi ama yengem hamile 9 ay olmak üzere ve kız. Kafam karıştı yani:D

Kızlar sanal falcılardan sonra cafe falcılarına dadandım şuana kadar iki kişiye gittim ama gene de deneyimlerimi yazayım dedim. İlk cafe laftaki andaca gittim dediklerini yazmadan önce şunu diyeyim bence gerçekten emek veriyor öle baştan savmıyor enerjim tutmuş ya da tutmamştır bilemem ama. Bana iki kişiden bahsetti biri fal baktırma sebebimdeki adam diğeri de eski sevgilim. Tiplerini biraz karıştırdı lakin eski sevglimle olan süreci iyi bildi ve tabiki bundan olmaz dedi. Diğerinin de işini fln çok iyi bildi bu adam çok iyi bi konumda işi gereği bi şehir dışında bi istanbulda dedi ki tam nokta atışı. Gelecek konusunda da bu adamla olucaksın ocağa kadar siz görüşşceksinz dedi bu adam evlilikten korkmuş o yüzden böle olmuş ama ömür boyu da yalnız kalmayacağının farknda dedi ben de adam beni arasa arardı heryerden silmezdi dedim o da tepkini ölçmek için yapmıştır eminim arıcak dedi. Bi de eski sözlümle ilgili o beni düşünüyor mu die sordum sizin yollarınız tamamen ayrılmış ki hayatında başka biri var onun dedi. İkinci de dejavu yiğite baktırdm bence başından savmak ister bi tavrı var ve tarot kartlarını hiç açtırmadı bile ki andaç hem tarot hem de kahve bakmıştı. O da ne baktırdığım çocukla ne eski sevgilimle ne de sözlümle olacağğınu, hayatıma yeni biri girceğini söledi. Eski sözlüm hala beni düşünüormuş hatta bi hafta içinde arayabilirmiş ki bence bu imkansız çünkü inanılmaz inat biridir. Eski sevgilimle olmamın olmıcak duaya amin demek olduğunu söledi; bu konuyla andaçla uyuşuyor.baktırdığım çocuk ve sözlümle ilgili ikisi içinde dengesiz tutarsız yalancı dedi. Kardeş sayımı aklımdan tuttuğum sayıyı işimin iyi olduğunu, biraz harfleri sora sora eski sözlümün ve sevgilimin ismini bildi. İlk çocuğum erkek olucakmış bunu da dedi. Fal bu kısımlara kadar biraz tutarlı die düşünüyorken dedi ki abin evli mi, çocuğu var mı ilk çocuğu erkek olucak dedi ama yengem hamile 9 ay olmak üzere ve kız. Kafam karıştı yani:D
Ne yazikki dejavu yigit bnmde bgenmedigim bi falci oysa oneren ve tavsiyesi uzerine gittigim arkadasim ove ove bitirememisti yigit resmen harf sorarak insanin agzini yokluyo adam asmaca oynuyo :( bide ismi bilemedi diye resmen agrasiflesti ismi sumu bumu diye saydi bnde yok diyince ee ne pekidedi :) verdigi tarihler ve gelecekle ilgili yorumlarida tutmadi kisaca bnde bi daha yigite gitmem

kızlar ben geçen salı bi cafeye gittim genç bi kadın baktı,ama baktığı herşey çıktı.20tlye baktı bana ama 100 deseydide verecektim.geçmiş gelecek her söylediği çıktı. ama sadece akşamları ve haftasonları oradaymış.cafe ümraniye site mahallesinde cafe mary'S çok şirin bi yer. amaan fala inanma falsızda kalma demişler:) yarın akşamda arkadaşımı götürcem
Adi neymis baktirdigin falcinin

Back
X