O zaman bende deneyim ilişki için gitcem bende ayy ay bir yoluna girse de kurtulsak bu fal dan yiğite gidince yazarım bendeYani Yigit daha ilk acti, bana durumumu cok guzel anlatti,erkek arkadasimi,huyunu suyunu birebir tarif etti.Iliski icin gittim ben,basariliydi.Anı ve gecmisi guzel bildi.Mesela erkek arkadasimin iskolik oldugunu vs.Sonrasi icin yaptigi tahminler icin zaman var biraz o yuzden cikar diyemiyorum.
Cafenin adını hatırlamıyorum tam olarak ama numarası var ıstersenız öğrenebilirim tam adresini arkadaşlar.Hangi cafede bakıyor peki?
Cıgdem fos,gereksiz bazi ayrintilari bilir sadece,falinin yarisi cikarsa yarisida cikmaz..cikanlarda genelde hic merak etmedigin ufak ve gereksiz ayrintilardir.Dejavu yigiti begenmeyen cok ben gitmedim, Senayin bana tuttu ama zamanlar ileriye atar genelde ve aldigi paraya gore cok kisa bakiyor.Gecen sene gittigimde 2 kisi vardi begendigim,ikisininde olumsuz oldugunu soyledi,simdide erkek arkadasimin daha ben gormeden arabasinin rengini nerde nasil gorusecegimizi vs bildi ama zaman dediginden 1 hafta sonrasi oldu.Begenmeyende vardi burada,neden bilmiyorum.Evde bakan yigit su an evde degil bir kuaforde bakiyor,ben begendim ama cikarmi
Selena meraba bu halil kim nerde bakıyor bi kac bilgi verir misin :) aşk acılarım yüzünden gitmedigim falci kalmadi bunuda deniyim
Uff yorumumu bi türlü yapamadım selena80 canım halil nerde ve nasıl bakıyor biraz bilgi verebilir misin.
Halil Pzt,Sali da yok haberin olsun,Pazar Pzt Sali izinli.Tellwede klotho ve Nazz begendim,ikiside ayni seyleri soyledi.Klotho cok bekletti ama..barkielde iyiydi,o da ayni seyleri soyledi
Cafenin adını hatırlamıyorum tam olarak ama numarası var ıstersenız öğrenebilirim tam adresini arkadaşlar.
Bakırköy laf cafede bakıyor ,
Açıkçası ben halil i çok beğenmedim . çiğdem bana daha detaylı bakmıştı o daha hoşuma gitti
Aaa o ne ya oyle..bakmama sebebini soylemedimi?tellwedeki nazz a tarot baktırmıştım daha doğrusu baktıramadımmm
bakmıycam cnm inşallah başka zaman ama düşündüğün kişinin hayatında başka biri var diyip tüm moralimi sıfırladı((
Aaa o ne ya oyle..bakmama sebebini soylemedimi?
daha önce burdaki nickim hhh20hhh ydi hatırlayanlar hatırlar :d hatta arkilerim vardı msj da atarlarsa bana sevinirim burdan biç falcıya gitmiştim o araalar birinden hoşlanıodum nil vardı ona gitmiştim pembe tablo çizmişti yenibosnada karı koca ilginç tipler vardı onlarada gitmiştim minikdepresif ablamızın önerdiği burak adında bi falcı vardı onada gitmiştim avcılarda bi kadın vardı burdan gizem die bi ark. vardı onunla gitmiştik ya daha baya vardıda unuttum bide çok gariptirki beyenmediğim elmira vardı hatta burda gelip saçmalıyo bile demiştim ama diğerleri pembe tablo çizerken elmira bana bu çocukla olmicak boşuna ümitlenme demişti harbidende olmadıçocuk la olmadı zate çocuğu sevmiodumda bi boşlukdu ama onun bi dediği olmştu yani en son bu siteden yiğit ismini görüp bakırköye yiğite gitmiştim oda dejavu cafeye gitmişim yanlışlıkla ama adam isim verio o beni çok hayret ettirmişti sonrada evde bakana gitmiştim evde bakan isim vermiyor ama yaşadığın herşeyi tek tek söylüyor aralıkda konuşma olcak dedi bakalm olcak mı bekliorm haa bide geçen senelerde beylikdüzü serap demiştim hatta kk dan gidenler oldu beyenmişlerdide şimdi nabıyor bilmiorm oda iyiydi benim için.
Vallahi bugüne kadar beni en etkileyen ataköydeki cansu olmuştu ,
Arkadaşımla gitmiştim , pat diye onun ismini söyledi kim dedi , sonra ablamın ismini söyledi kim diye ben şok olup konuşamamıştım , baya şey bilmişti, gelecekle ilgili söylediklerine bakıcaz ,
Hatta daha sonrasındaki arkadaşımı götürmüştüm , kıza senin evin dört yol ağzındaki köşedeki bina , aşağında okul yukarsıında cami var diyip evin içini tarif etmişti. arkadaşım bian irkilmiş benim ismimi geçirmiş aklından ahh nuray bizi nere getirdin diye :) Kadın bir anda nuray kim ya diye tepki vermiş :))
Tabi çıkıcakmı dedikleri bilemem bu kadar detayı bilen gelecekle ilgilide bilir aslında diye kafamda soru işareti kalmadı değil hani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?