İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu arada burda Falcı hoca öneren arkadaslarım bırısını onerırken lütfen verdıgınız falcıya o para deysın yazık yoksa bır bakıyorsunuz ya nasihat yada boş muhabbet oyuzden umut dağıtan degıl düzgün Falcılar onerelım

Merhaba kızlar, falla ilgili baya konuşmalar geçmiş görünce dayanamadım bende yazmak istedim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ve ısrarı üzerine Bakırköy'de bir falcıya gittik adı Tutku, bakıköyde bir cafede bakım yapıyor baya tanınmış orda neyse ben pek inanmazdım böyle fal işlerine filan ama daha ilk açtığı gibi sevgilimi anlatmaya başladı, annesının ısmıne varıncaya kadar söyledi, sevgilimde ayrılmıştık o dönemde ve fal baktırdığım gün tam iki buçuk ay olmuştu ayrıldığımız bana en geç 3 Kasımda seni arayacak ya da dnüp gelecek şeklinde söylemlerde bulunmustu ben ıse ıhtımal vermıyordum dönmesıne fılan çünkü baya bıtmıstı ılıskımız sevgilim tam 30 ekimde benı aradı ve barıştık Tutku herşeyin yola gireceğini hatta yüzük takacağımı filan sylemişti aşk hayatımda dediği gibi oldu bir hafta önce sevgilim bana evlenme teklıfı etti, İş hayatımdaki bütün sıkıntılarımı bana tek tek söyledi falda hem bir falcı gibi hem de yaşam koçuymuş gibi yorumladı her şeyi ve açık ve net İşini kaybediceksin dedi evet aynen öyle oldu Faldan on gün sonra işten çıkarıldım bilmiyorum açıkcası şimdi düzenli olarak gidiyorum ve eğer gerçekten ilgileniyorsanız fal ile kesinlikle tasiye ediyorum kızlar muhakkak gidin Bakırky'de olanlar zaten biliyordur diye tahmin ediyorum . İyi günler.

Hangi cafede bakıyor peki?

Bakirkoyluyum,hic duymadim

Telefonda bakan birini onerebilicek olan var mi

Mrb soylenen tutku hanima nasil ulasa biliriz telefon numarasi varmi cok sıkıntım var acil baktirmam lazim ne olur yardimci olurmusunuz

Halil'e gideyim o zaman.

Sence baska kime baktirayim Bakirkoyden?
Cigdem, Senay, Dejavu Yigit ve evde bakan Yigit baktirdiklarim.
Cıgdem fos,gereksiz bazi ayrintilari bilir sadece,falinin yarisi cikarsa yarisida cikmaz..cikanlarda genelde hic merak etmedigin ufak ve gereksiz ayrintilardir.Dejavu yigiti begenmeyen cok ben gitmedim, Senayin bana tuttu ama zamanlar ileriye atar genelde ve aldigi paraya gore cok kisa bakiyor.Gecen sene gittigimde 2 kisi vardi begendigim,ikisininde olumsuz oldugunu soyledi,simdide erkek arkadasimin daha ben gormeden arabasinin rengini nerde nasil gorusecegimizi vs bildi ama zaman dediginden 1 hafta sonrasi oldu.Begenmeyende vardi burada,neden bilmiyorum.Evde bakan yigit su an evde degil bir kuaforde bakiyor,ben begendim ama cikarmi henuz bilmiyorum.Bakirkoyde evde bakan Yigit,Senay ve Halil benim begendiklerim.

Begendiklerinden Halil disindakilere baktirmisim.Geriye bi Halil kaldi o da bugün izinliydi.Haftaici baktiricam.
Tellwede tavsiyen var mi?

Begendiklerinden Halil disindakilere baktirmisim.Geriye bi Halil kaldi o da bugün izinliydi.Haftaici baktiricam.
Tellwede tavsiyen var mi?
Halil Pzt,Sali da yok haberin olsun,Pazar Pzt Sali izinli.Tellwede klotho ve Nazz begendim,ikiside ayni seyleri soyledi.Klotho cok bekletti ama..barkielde iyiydi,o da ayni seyleri soyledi

aa pardon ben bunlari soruyorsun sandim..sen ne dusundun Senay ve evde bakan yigit hk?

Dejavu yigit, cigdem ve evde bakan yigit hemen hemen ayni seyleri söylediler.

Sirayla baktirdiklarim;

Dejavu Yigit ocak gibi bas harfi S olan biriyle tanisacaksin ve mutlu bi birliktelik olacak dedi.
Cigdem ocakta isminde -er -ar olan biriyle tanisacaksin mutlu bi ilişkin olacak dedi.

Evde bakan Yigit ise ocakta iki kisiyle tanisacaksin birinin bas harfi S digerinin adinda -er -ar var dedi ve ben sok oldum.

Evde bakan yigit birleştirdi yani onceki iki fali.

Sonra Senaya gittim ama Senay cok kisa bakti ve biraz acelesi de vardi savsakladi falimi.isminde e ve m harfleri olan biriyle 3 haftaya kadar tanisip bisiler basliycak dedi.Diger 3 falla alakasiz seyler de soyledi.Oysaki diger 3 fal hemen hemen ayniydi.
2015 evlilik, yurtdisi vs vs.

Evdr bakan Yigit beni en sasirtandi.

Senay hep oyle zaten,hem az parada almiyor,ama basindan atarcasina sorulara verdigi cevaplar..Zaten kisa bakiyor cok,birde hemen gidesin cabasinda..yigiti bende begendim ama gelecegi gorecegiz

Bugün kevsere baktırdım hiç beğenmedim burcumu adımı sordu ne burc tutturabildi ne de başka sey bilginize memnun kalmadım

Bugün kevsere baktırdım hiç beğenmedim burcumu adımı sordu ne burc tutturabildi ne de başka sey bilginize memnun kalmadım
Canim bende gitmistim Kevsere ve dedikleri cikmadi bana..Kasimda iliski dedigi kisiyle 1 Kasımda tamamen gorusmeyi kestim ve artık konusmuyoruz :)

Aynen ya birde sana nasıl baktı bilmiyorum böyle resmen enerjimi yuttu kppss dedim ne olcak beklediğinden yüksek alcan dedi ki çoktan açıldı puanlar düşün yani böhh senin ciddi anlamda ii dediğin evdeki yiğit mi canım birde ona gidim sıkıldım baktırmaktan ama bir umut işte

Son düzenleme:
Yani Yigit daha ilk acti, bana durumumu cok guzel anlatti,erkek arkadasimi,huyunu suyunu birebir tarif etti.Iliski icin gittim ben,basariliydi.Anı ve gecmisi guzel bildi.Mesela erkek arkadasimin iskolik oldugunu vs.Sonrasi icin yaptigi tahminler icin zaman var biraz o yuzden cikar diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…