İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakırköyde evinde bakan yiğit varmı telefonunu özelden msj atarmısınız ? Önerirmisiniz bide gÜzel bakıyomu çokk ihtiyaçım varrrr ((

Kevser bana sordugum kisiyle kasimda iliski gordu,kasimda ayrildik

Kurtulusun numarasini alabilir miyim

Bakırköyde evinde bakan yiğit varmı telefonunu özelden msj atarmısınız ? Önerirmisiniz bide gÜzel bakıyomu çokk ihtiyaçım varrrr ((
Ben yeni baktirdim guzeldi.Artik evinde bakmiyor ama.ozelden atacagim,su ve tarota bakiyor ayni anda.Gelecek cikarmi test etmedim

Canim hep ayni kisilere baktirmisiz.Senay bana tutuyor ama verdigi tarihler daha gec cikiyor her zaman.yigite yeni baktirdim cok begendim,cikarmi gorecegiz

Cansu ciktimi canim sana?

Kurtul
kurtulusun teli lutfeeennn

Kızlar etiler şuşu şengüle giden var mı? Deneyimi olanlar bilip bilmediğini söyleyebilir mi? Denilen kadar iyi mi?

Zaten tam 4 kere baktirmak istedim andaca bir turlu cafede olmadi pof

Andaç daha gelmeden sıra oluşmaya başlıyo onun için. Ben sabah 10.30 da mı ne gitmiştim. 13.00 gibi başlıyo, 14.30-15.00 gibi bana sıra gelmişti. Bilgin olsun. Sabah erkenden gidip kahveni içicen, sonra oyalanıcan valla başka çare yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…