Kevser bana sordugum kisiyle kasimda iliski gordu,kasimda ayrildikKumru cafe Kevsere bugün katinaya gittim harikaydi gerçekten yine. biriyle yasadigim ilişkide hickimsenin bilemediği bir noktayi söyledi bana ve sevgilmin alevi olduğunu katinaya bir İzmirde baktirmistim bi kadina bu kadar güzel bide kevsere ... Bide halili denicem bakalim:)
Kurtulusun numarasini alabilir miyimben de gecen hafta fal baktırdım arkadaslar bayagı ıyı sonuc aldım yazmıstım zaten burdan ama soyledıgı seyler cıkmaya basladıkca yazmak ıstedım ama hala beklıyorum bır kac onemlı sey var onlarda olursa pes dıcemenerjısı bana cok ıyı geldı deneyın derım ıstanbul bursa canakkale arasında bakıymus ben canakkalede tanıstım kurtulus kurt 50 tl ye bakıyor telefondan bakıyor sadece eger 3 4 kısılık grup degılse bence deneyım derım REKLAMLAR numarası
Ben yeni baktirdim guzeldi.Artik evinde bakmiyor ama.ozelden atacagim,su ve tarota bakiyor ayni anda.Gelecek cikarmi test etmedimBakırköyde evinde bakan yiğit varmı telefonunu özelden msj atarmısınız ? Önerirmisiniz bide gÜzel bakıyomu çokk ihtiyaçım varrrr((
en de alabilir miyim ?Ben yeni baktirdim guzeldi.Artik evinde bakmiyor ama.ozelden atacagim,su ve tarota bakiyor ayni anda.Gelecek cikarmi test etmedim
Canim sana msg atilamiyor denedim amaBakırköyde evinde bakan yiğit varmı telefonunu özelden msj atarmısınız ? Önerirmisiniz bide gÜzel bakıyomu çokk ihtiyaçım varrrr((
Ben aldim cok tesekkurlerCanim sana msg atilamiyor denedim ama
Canim hep ayni kisilere baktirmisiz.Senay bana tutuyor ama verdigi tarihler daha gec cikiyor her zaman.yigite yeni baktirdim cok begendim,cikarmi gorecegizBakırköy 3 vakit Cafe'de Didem, yaşam koçunuz olabilir.
Verdiği tarihler, geleceğe yönelik söyledikleri nokta atışı!
Bakırköy Fincan Cafe, Şenay, kısa bakar ancak söyledikleri, verdiği tarihler konusunda başarılıdır.
Bakırköy Yiğit, önemsemediğim konularda bazı şeyler söyledi, birebir karşılaştım dedikleriyle...
onca fal baktırdım bence en iyisi bu üçlü.
Cansu ciktimi canim sana?laf cafede , çiğdeme , halil gittim , fena değiller , çıkıp çıkmayacağını göreceğiz zamanla ikisde aynı şeyleri söylediler bakalım ... Ama çiğdem daha ayrıntılı bakar elektriğim daha çok tuttu .
2 gün öncede fincan cafe şenaya gittim , çok kısa bakıyor ama nokta atışları vardı . oda aynı şekilde odaklandığım konu hakkında çiğdem ve halil le aynı şeyi söyledi.
Laf cafede bir andaça baktıramadım çok sıra oluyor.
Mandal cafe ada var - çok hızlı konuşuyor ama aynı şeyleri söyledi ama çok elektirik almadım memnun ayrılmadım ordan ,
Ataköyde sentinus cafe cansu var içlerinde beni etkileyen en çok o olmuştu .
Hepsi ortak şeyleri söyledi , bakalım bekleyip görücezz inşallah olurr :)
kurtulusun teli lutfeeennnben de gecen hafta fal baktırdım arkadaslar bayagı ıyı sonuc aldım yazmıstım zaten burdan ama soyledıgı seyler cıkmaya basladıkca yazmak ıstedım ama hala beklıyorum bır kac onemlı sey var onlarda olursa pes dıcemenerjısı bana cok ıyı geldı deneyın derım ıstanbul bursa canakkale arasında bakıymus ben canakkalede tanıstım kurtulus kurt 50 tl ye bakıyor telefondan bakıyor sadece eger 3 4 kısılık grup degılse bence deneyım derım REKLAMLAR numarası
Cansu ciktimi canim sana?
Canim sana msg atilamiyor denedim ama
Zaten tam 4 kere baktirmak istedim andaca bir turlu cafede olmadipof
Ben yeni baktirdim guzeldi.Artik evinde bakmiyor ama.ozelden atacagim,su ve tarota bakiyor ayni anda.Gelecek cikarmi test etmedim
Yok canim,bir kuafor salonu acmis ablasi,orda bakiyor.aaa sahi mi? cafe falan mı açmış? nerde bakıyo?
Nerde kuaför tarif edermisin ? Kaça bakıyor ?Yok canim,bir kuafor salonu acmis ablasi,orda bakiyor.
50 tl bakıyordu cnm kuaförü bılmıyorum kendısıne sor cnmNerde kuaför tarif edermisin ? Kaça bakıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?