İstanbul'da Fal - Falcılar

Yani Yigit daha ilk acti, bana durumumu cok guzel anlatti,erkek arkadasimi,huyunu suyunu birebir tarif etti.Iliski icin gittim ben,basariliydi.Anı ve gecmisi guzel bildi.Mesela erkek arkadasimin iskolik oldugunu vs.Sonrasi icin yaptigi tahminler icin zaman var biraz o yuzden cikar diyemiyorum.
O zaman bende deneyim ilişki için gitcem bende ayy ay bir yoluna girse de kurtulsak bu fal dan yiğite gidince yazarım bende :KK45:

Evde bakan yiğite bende gitmiştim sonra fallara pekde inanmayan hattaa bana kizim gunaha giriyorsn diyen arkadaşımı da götürdüm kızın ağzı açık kaldı benim hayatimi nasil bilebilir diye.aralık da barışma olacak dedi 2015 dede evlilik dedi bakalm hayırlısı aralığı bekliyorum konusma olacak demisti ama bencrde olacak gibi çünkü eski erkek arkadasmla aramizda bi kredi muhabbeti var hayırlısı ya çıkarsa yazarm ama genel olarak.yigit iyi

Burdan Şehriban hanımı okudum ve fala gerçekten meraklıyım sadece şu kadarını söylüyorum açık ve net tavsiye etmenizi tavsiye ederim kızlar ve şundan da eminim baktırdığınız zaman diyceksiniz ki ohaa diyceksiniz afedersiniz çünkü ben öyle dedim isteyene telefon numarasını verim kadıköyde

Cıgdem fos,gereksiz bazi ayrintilari bilir sadece,falinin yarisi cikarsa yarisida cikmaz..cikanlarda genelde hic merak etmedigin ufak ve gereksiz ayrintilardir.Dejavu yigiti begenmeyen cok ben gitmedim, Senayin bana tuttu ama zamanlar ileriye atar genelde ve aldigi paraya gore cok kisa bakiyor.Gecen sene gittigimde 2 kisi vardi begendigim,ikisininde olumsuz oldugunu soyledi,simdide erkek arkadasimin daha ben gormeden arabasinin rengini nerde nasil gorusecegimizi vs bildi ama zaman dediginden 1 hafta sonrasi oldu.Begenmeyende vardi burada,neden bilmiyorum.Evde bakan yigit su an evde degil bir kuaforde bakiyor,ben begendim ama cikarmi

Selena meraba bu halil kim nerde bakıyor bi kac bilgi verir misin :) aşk acılarım yüzünden gitmedigim falci kalmadi bunuda deniyim

Uff yorumumu bi türlü yapamadım selena80 canım halil nerde ve nasıl bakıyor biraz bilgi verebilir misin

Merhabalar,

Nette fal bakanları araştırırken buldum bu forumu ve siteye üye oldum hemen.
Bir kaç madde eklemek isterim;
*Bakırköy-Dejavu Cafe- Yiğit; ağzımı açık bırakmıştı, pozitif bir enerjisi var,hızlı konuşuyor ve hayatınızda ki önemli isimleri tek tek söylüyor.Verdiğiniz paradan tatmin oluyorsunuz ve kesinlikle tekrar gitmek istiyorsunuz. İş hayatımla ilgili tüm ayrıntıları bana vermişti ve nitekim dedikleri de çıktı,aynı şey ilişkime yaklaşımımla ve yaşayacaklarımla da alakalı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim. Ücret en son gittiğimde yanılmıyorsam 30 TL idi...

*Symbol Beşiktaş-bir defa gittim ve bir bayana baktırdım ismini anımsamıyorum ama hiç memnun kalmadım.

*Symbol Nişantaşı-Meryem, geçtiğimiz hafta gittim, bir daha asla gitmeyeceğim bir falcı olduğunu söyleyebilirim. 15 dakika kadar bakıyor ve tutturduğu %10 diyebilirim.

*Dün sevgilimin kuzeni vasıtasıyla baktırdım Falcı Osman adlı birine, normalde bağdat caddesinde bir cafede bakıyormuş. Biz foto çekip gönderdik, telefonda anlattı ve kesinlikle kendisine gidip birebir baktıracağım. İsim vs vermiyor ama yakın gelecek,şuan ki düşünceler gibi konuları size tek tek anlatıyor.

Uff yorumumu bi türlü yapamadım selena80 canım halil nerde ve nasıl bakıyor biraz bilgi verebilir misin.

Bakırköy laf cafede bakıyor ,

Açıkçası ben halil i çok beğenmedim . çiğdem bana daha detaylı bakmıştı o daha hoşuma gitti

kızlar gazıosmanpasada bırsen-bırsel ( adını yanlıs hatırlıyor olabılırım ıkısınden bırısı :D) oncedende sormustum ama gecmıste bulamadım onun dedıklerını yasıyan varmı ????

Halil Pzt,Sali da yok haberin olsun,Pazar Pzt Sali izinli.Tellwede klotho ve Nazz begendim,ikiside ayni seyleri soyledi.Klotho cok bekletti ama..barkielde iyiydi,o da ayni seyleri soyledi

tellwedeki nazz a tarot baktırmıştım daha doğrusu baktıramadımmm

bakmıycam cnm inşallah başka zaman ama düşündüğün kişinin hayatında başka biri var diyip tüm moralimi sıfırladı :KK43:((

tellwedeki nazz a tarot baktırmıştım daha doğrusu baktıramadımmm

bakmıycam cnm inşallah başka zaman ama düşündüğün kişinin hayatında başka biri var diyip tüm moralimi sıfırladı :KK43:((
Aaa o ne ya oyle..bakmama sebebini soylemedimi?

daha önce burdaki nickim hhh20hhh ydi hatırlayanlar hatırlar :d hatta arkilerim vardı msj da atarlarsa bana sevinirim burdan biç falcıya gitmiştim o araalar birinden hoşlanıodum nil vardı ona gitmiştim pembe tablo çizmişti yenibosnada karı koca ilginç tipler vardı onlarada gitmiştim minikdepresif ablamızın önerdiği burak adında bi falcı vardı onada gitmiştim avcılarda bi kadın vardı burdan gizem die bi ark. vardı onunla gitmiştik ya daha baya vardıda unuttum bide çok gariptirki beyenmediğim elmira vardı hatta burda gelip saçmalıyo bile demiştim ama diğerleri pembe tablo çizerken elmira bana bu çocukla olmicak boşuna ümitlenme demişti harbidende olmadı :D çocuk la olmadı zate çocuğu sevmiodumda bi boşlukdu ama onun bi dediği olmştu yani en son bu siteden yiğit ismini görüp bakırköye yiğite gitmiştim oda dejavu cafeye gitmişim yanlışlıkla ama adam isim verio o beni çok hayret ettirmişti sonrada evde bakana gitmiştim evde bakan isim vermiyor ama yaşadığın herşeyi tek tek söylüyor aralıkda konuşma olcak dedi bakalm olcak mı bekliorm :D haa bide geçen senelerde beylikdüzü serap demiştim hatta kk dan gidenler oldu beyenmişlerdide şimdi nabıyor bilmiorm oda iyiydi benim için.

Aaa o ne ya oyle..bakmama sebebini soylemedimi?

yok söylmedi bakamıycakmışş ayy canım benim dedim bakmazsan ama ama niye moralimi bozuyosun sonuna ekliyo bide başka biri var diye iade etmişti falımı , bende mehtaphoraa ya göndermiştim oda tam tersi duygularını kısa zamanda sana açacak hissleriniz karşılıklı dedi kasım ayı bitmeden hadiiii inşallahhhhhhhh :)) olursa yazarımmm :)))

daha önce burdaki nickim hhh20hhh ydi hatırlayanlar hatırlar :d hatta arkilerim vardı msj da atarlarsa bana sevinirim burdan biç falcıya gitmiştim o araalar birinden hoşlanıodum nil vardı ona gitmiştim pembe tablo çizmişti yenibosnada karı koca ilginç tipler vardı onlarada gitmiştim minikdepresif ablamızın önerdiği burak adında bi falcı vardı onada gitmiştim avcılarda bi kadın vardı burdan gizem die bi ark. vardı onunla gitmiştik ya daha baya vardıda unuttum bide çok gariptirki beyenmediğim elmira vardı hatta burda gelip saçmalıyo bile demiştim ama diğerleri pembe tablo çizerken elmira bana bu çocukla olmicak boşuna ümitlenme demişti harbidende olmadı :D çocuk la olmadı zate çocuğu sevmiodumda bi boşlukdu ama onun bi dediği olmştu yani en son bu siteden yiğit ismini görüp bakırköye yiğite gitmiştim oda dejavu cafeye gitmişim yanlışlıkla ama adam isim verio o beni çok hayret ettirmişti sonrada evde bakana gitmiştim evde bakan isim vermiyor ama yaşadığın herşeyi tek tek söylüyor aralıkda konuşma olcak dedi bakalm olcak mı bekliorm :D haa bide geçen senelerde beylikdüzü serap demiştim hatta kk dan gidenler oldu beyenmişlerdide şimdi nabıyor bilmiorm oda iyiydi benim için.

Vallahi bugüne kadar beni en etkileyen ataköydeki cansu olmuştu ,

Arkadaşımla gitmiştim , pat diye onun ismini söyledi kim dedi , sonra ablamın ismini söyledi kim diye ben şok olup konuşamamıştım , baya şey bilmişti, gelecekle ilgili söylediklerine bakıcaz ,
Hatta daha sonrasındaki arkadaşımı götürmüştüm , kıza senin evin dört yol ağzındaki köşedeki bina , aşağında okul yukarsıında cami var diyip evin içini tarif etmişti. arkadaşım bian irkilmiş benim ismimi geçirmiş aklından ahh nuray bizi nere getirdin diye :) Kadın bir anda nuray kim ya diye tepki vermiş :))

Tabi çıkıcakmı dedikleri bilemem bu kadar detayı bilen gelecekle ilgilide bilir aslında diye kafamda soru işareti kalmadı değil hani :))

Vallahi bugüne kadar beni en etkileyen ataköydeki cansu olmuştu ,

Arkadaşımla gitmiştim , pat diye onun ismini söyledi kim dedi , sonra ablamın ismini söyledi kim diye ben şok olup konuşamamıştım , baya şey bilmişti, gelecekle ilgili söylediklerine bakıcaz ,
Hatta daha sonrasındaki arkadaşımı götürmüştüm , kıza senin evin dört yol ağzındaki köşedeki bina , aşağında okul yukarsıında cami var diyip evin içini tarif etmişti. arkadaşım bian irkilmiş benim ismimi geçirmiş aklından ahh nuray bizi nere getirdin diye :) Kadın bir anda nuray kim ya diye tepki vermiş :))

Tabi çıkıcakmı dedikleri bilemem bu kadar detayı bilen gelecekle ilgilide bilir aslında diye kafamda soru işareti kalmadı değil hani :))

hahah yaa nurayyacımm sen bi gelsene iki dk sohbet edek biz :D:D:D canımm nerdedir bu güzelim falcıı bende gitsm ama kafamızdakileri okuyor olmasın ? neyse onun düşüncesini bana söylese bile yeter nosu varsa verirmisiniz :D

Biz 3 kişi bu akşam Merter'de bir tanıdığıma gideceğiz fal baktırmaya...
Aliye abla ismi, ilk okuldan beri ailece görüştüğümüz annemin çok yakın bir arkadaşı...
İnanılmaz fal bakıyor, kahveyi kendi yapar fincanı da sadece kendi kapatır. Sen kahveni içerken sana anlatmaya başlar bazı şeyleri...
2007 yılında eski eşime boşanma davası açtığımda, ''şuan boşandın boşandın eğer geri adım atarsan 2 sene sonra başka bir kadından dolayı boşanma davası açacaksın'' demişti.Ve bir kaç şey daha...Ben bir şekilde açtığım davayı çektim ve 2009 yılında başka bir kadından dolayı boşanma davası açtım. Kısaca küçüklüğümden beri tanıdığım ve güvendiğim bir falcı ama fiyatı uçuk olduğundan çok sık gittiğim söylenemez.

Dışarıya bakıp bakmadığını inanın bilmiyorum, yaklaşık 1 seneden beri ilk defa gideceğim...O nedenle tavsiye ederim vs tarzında bir şey yazamıyorum.

Laf cafe Andaç'ı merak ettim bu arada, Bakırköy' e yolum düştüğünde Yiğit yerine kendisine uğrayacağım sanırım...

Back
X