daha önce burdaki nickim hhh20hhh ydi hatırlayanlar hatırlar :d hatta arkilerim vardı msj da atarlarsa bana sevinirim burdan biç falcıya gitmiştim o araalar birinden hoşlanıodum nil vardı ona gitmiştim pembe tablo çizmişti yenibosnada karı koca ilginç tipler vardı onlarada gitmiştim minikdepresif ablamızın önerdiği burak adında bi falcı vardı onada gitmiştim avcılarda bi kadın vardı burdan gizem die bi ark. vardı onunla gitmiştik ya daha baya vardıda unuttum bide çok gariptirki beyenmediğim elmira vardı hatta burda gelip saçmalıyo bile demiştim ama diğerleri pembe tablo çizerken elmira bana bu çocukla olmicak boşuna ümitlenme demişti harbidende olmadı

çocuk la olmadı zate çocuğu sevmiodumda bi boşlukdu ama onun bi dediği olmştu yani en son bu siteden yiğit ismini görüp bakırköye yiğite gitmiştim oda dejavu cafeye gitmişim yanlışlıkla ama adam isim verio o beni çok hayret ettirmişti sonrada evde bakana gitmiştim evde bakan isim vermiyor ama yaşadığın herşeyi tek tek söylüyor aralıkda konuşma olcak dedi bakalm olcak mı bekliorm

haa bide geçen senelerde beylikdüzü serap demiştim hatta kk dan gidenler oldu beyenmişlerdide şimdi nabıyor bilmiorm oda iyiydi benim için.