Vallahi bugüne kadar beni en etkileyen ataköydeki cansu olmuştu ,
Arkadaşımla gitmiştim , pat diye onun ismini söyledi kim dedi , sonra ablamın ismini söyledi kim diye ben şok olup konuşamamıştım , baya şey bilmişti, gelecekle ilgili söylediklerine bakıcaz ,
Hatta daha sonrasındaki arkadaşımı götürmüştüm , kıza senin evin dört yol ağzındaki köşedeki bina , aşağında okul yukarsıında cami var diyip evin içini tarif etmişti. arkadaşım bian irkilmiş benim ismimi geçirmiş aklından ahh nuray bizi nere getirdin diye :) Kadın bir anda nuray kim ya diye tepki vermiş :))
Tabi çıkıcakmı dedikleri bilemem bu kadar detayı bilen gelecekle ilgilide bilir aslında diye kafamda soru işareti kalmadı değil hani :))
Muhtemelen gelecekle alakalı söyledikleri de çıkacaktır, bu şekilde bakan kişiler sadece enerji ile bakmıyorlar çünkü. Ataköy'de Cansu nerede?
Muhtemelen gelecekle alakalı söyledikleri de çıkacaktır, bu şekilde bakan kişiler sadece enerji ile bakmıyorlar çünkü. Ataköy'de Cansu nerede?
valla bende sordum cevap bekliorum
sentinus cafe
internete yaz çıkar telefonu randevu almanız gerekir.
Teşekkürler, ne kadara bakıyor bilginiz var mı?
Ya anlik zihin okuyanlarin fallari genelde cikmaz ama bilemiycem yani..hahah yaa nurayyacımm sen bi gelsene iki dk sohbet edek bizcanımm nerdedir bu güzelim falcıı bende gitsm ama kafamızdakileri okuyor olmasın ? neyse onun düşüncesini bana söylese bile yeter nosu varsa verirmisiniz
canim atasehir degil atakoy benim bildigim,yanlis yere gitme?Arkidisler bugün atlaycam arabama gidicem atasehire cansuya gece 12 ye kdr ordayms :) bakalm burdan yazarm sizede hatta ses kaydida alicam umarım izin verir unutuyorum ben çünkü :)
Suan onun kafasndan geçenleri bilmezmi acabacanim atasehir degil atakoy benim bildigim,yanlis yere gitme?
Yani su ani bilebilir bence..ama gelecege guvenmiyorum ben anlik zihin okuyanlardaSuan onun kafasndan geçenleri bilmezmi acaba
Kadıköyde şehriban hanımın üstüne şurda bir falcı daha yok dediklerinizin hepsine gittim hepsine gittim bir çoğunun şehriban hanım tek kelime ile muhteşem hisleri çok güçlü
Suan onun kafasndan geçenleri bilmezmi acaba
Ayyy gidiyomusunnn çok meraklandım :) umarımm istediğinn bilgileri alırsın heyecanla bekliyorum :)
işim gücüm yok reklam mı yapıcam buraya yorum atmak istedim fesat mısın senYhaww hee ezgipiva heee :) bizde hiç anlamadık reklam olduğunu
işim gücüm yok reklam mı yapıcam buraya yorum atmak istedim fesat mısın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?