İstanbul'da Fal - Falcılar

Muhtemelen gelecekle alakalı söyledikleri de çıkacaktır, bu şekilde bakan kişiler sadece enerji ile bakmıyorlar çünkü. Ataköy'de Cansu nerede?

bu arada kahve veya tarot falan değilll sadece yüzüne bakıp konuşuyorrr

şimdi aklıma geldi bağcılarda oturuyorum bi tanıdık sayesinde bi kadına gitmiştim ev hanımı zaten 10 liraya bakıodu oda ısrarla olmicak boşuna heveslenme demişti olumsuz konuşunca falcıya gıcık gitmiştim çocuk 4 ay önce evlendi gerçi çocum umrum dışıda kadının söyledikleri çıktı bi daha gidecem

Arkidisler bugün atlaycam arabama gidicem atasehire cansuya gece 12 ye kdr ordayms :) bakalm burdan yazarm sizede hatta ses kaydida alicam umarım izin verir unutuyorum ben çünkü :)

hahah yaa nurayyacımm sen bi gelsene iki dk sohbet edek biz canımm nerdedir bu güzelim falcıı bende gitsm ama kafamızdakileri okuyor olmasın ? neyse onun düşüncesini bana söylese bile yeter nosu varsa verirmisiniz
Ya anlik zihin okuyanlarin fallari genelde cikmaz ama bilemiycem yani..

Arkidisler bugün atlaycam arabama gidicem atasehire cansuya gece 12 ye kdr ordayms :) bakalm burdan yazarm sizede hatta ses kaydida alicam umarım izin verir unutuyorum ben çünkü :)
canim atasehir degil atakoy benim bildigim,yanlis yere gitme?

Kadıköyde şehriban hanımın üstüne şurda bir falcı daha yok dediklerinizin hepsine gittim hepsine gittim bir çoğunun şehriban hanım tek kelime ile muhteşem hisleri çok güçlü

Ayyy gidiyomusunnn çok meraklandım :) umarımm istediğinn bilgileri alırsın heyecanla bekliyorum :)

Ya valla tam gidiodum şüpheye düştüm gitmedim o kdr cok para döktüm ki anlatamam ince eleyip sık dokumam lazım dusunmedeyim suan yani gitmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…