İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadıköyde Katina Cafede Hande die bi falcı vardı memnundum ama ayrılmıştı bulunduğu yerden. Altıyolda Sanat Cafeye geçmiş seviyodum fallarını. Ama ayrıca telefonda iyi bakan birine ihtiyacım var kızlar

Telefondan bakan hem de iyi bakan birini biliyorum kadin Mardin Kiziltepede.
Fincani ona kargoluyosun, telefondan bakiyo ama baya zahmetli kargo isi vs.
Telefonu eski tip telefon o sebeole sanirim kargoluyosun anlamadim ben de tam.

Telefondan bakan hem de iyi bakan birini biliyorum kadin Mardin Kiziltepede.
Fincani ona kargoluyosun, telefondan bakiyo ama baya zahmetli kargo isi vs.
Telefonu eski tip telefon o sebeole sanirim kargoluyosun anlamadim ben de tam.
bu kadının soyledıklerı sıze cıktımı?sız baktırdınızmı?

Özelden yaz canim telefondada bakan cok iyi biri var oneririm

Bakırköy yiğit evde bakan mı canım ??

Merhaba belki bileniniz vardir diye sormak istedim.

Seneler once Taksim Mona Lisa kafe'de Seker hanim'a kahve fali baktirip memnun kalmistim ama simdi nerede calistigini bilmiyorum. Forumda konusuldugu uzere once Bakırköy'de Laf Cafe'de sonrada Avcılar da Calypso Cafe de oldugu yazilmis. Eger giden, duyan, bilen varsa. Beni bildilendirirse makbule gecer.

[QUOTEnrisa07, post: 37741051, member: 335716"]Bakirköy guldeni bilmem ama kevser süper bakiyor bakirkoyde kumru cafede bildiğim kadariyla

Kevser Duygum Cafe'deydi, Kumru Cafe'ye mi geçmiş, nerde tarif edebilirmisin?[/QUOTE]
Kumru cafede evet dün gittim ben İstanbul caddesinden Finansbank var onun az ilerisinden balikcinin sokagina giriyosun en sondaki cafe bakirkoyde yine canim[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim :)

Canım ben Halil'e de gittim, Kevser'e de gittim. Bence ikisi de iyiydi. Bu biraz da enerji meselesi. İkisini de dene isterse. Sonra bakarsın hangisi daha iyiyse ona devam edersin. Halil yanlış hatırlamıyorsam Pazartesi izinli oluyor. Andaç da Çarşamba ve Perşembe izinli. Kevser de Pazartesi veya Salı izinli.
Benim Bakırköy'de favorilerim Laf Cafe'de Andaç ve Halil, Kumru Cafe'de Kevser.

Kumru cafe Kevsere bugün katinaya gittim harikaydi gerçekten yine. biriyle yasadigim ilişkide hickimsenin bilemediği bir noktayi söyledi bana ve sevgilmin alevi olduğunu katinaya bir İzmirde baktirmistim bi kadina bu kadar güzel bide kevsere ... Bide halili denicem bakalim:)

Fincan cafe Senay'a gittim sonunda.Laf cafe Halil'de cok sira varmis yoksa önceliğim oydu.
Bakirkoyde baktirdigim 4. falci ve 4u arasinda en kotusuydu Senay.
Oyle ki, yakin tarihte ayrıldığın adam sana dönecek dedi benim 2 yıldır hayatimda kimse yok. Yüklü para kaybetmissin dedi düz memurum hic kaybedicek yüklü param olmadi.Isimler soyledi hic oyle tanidiklarim yok.Toplamda 10 dk sürmedi fal ve soyledigi hersey alakasizdi benle.
Gelecege dair zaten bisi soylemedi.
Kisaca fincan cafe Senay benim icin fiyasko.
Baskasina bakmistir tutturmustur bilemem.
30 liram çöpe gitti.
Faldan soguttu beni resmen ya.

bu kadının soyledıklerı sıze cıktımı?sız baktırdınızmı?

Cikti. Evlenip 1 yil icinde bosanacagimi bilmisti. Evlenecegim adamin yüzündeki bene kadar bilmisti.
Fakat numarasına baktim simdi silmisim.Fatma adinda bi kadin. Kiziltepede kime sorsan taniyor.

Evet ben de o yuzden sildim numarasini.Istanbula tasindim.Artik baktiramam diye.Gecen 4 yil Urfada yaşıyordum ve Kiziltepeye gidip baktirabiliyordum.
Gittiğimde goruyordum kargoyla gelen fincanlari :)
ay ben o bayanı cok merak edıyodum ucreti nedir ve cok kalabalık oluyomu?

ay ben o bayanı cok merak edıyodum ucreti nedir ve cok kalabalık oluyomu?

Ilk baktirdigim yil yani bundan yaklasik 4 yil kadar once 20 liraydi. Sonra 30 oldu en son gecen yil 40 liraydi.
Cok kalabalik, 2 de ordaysam aksam 8e kadar sürüyordu beklemek.Mersin Diyarbakir gibi yerlerden baktirmaya gelenler vardı. Kisa bakiyor maksimum 15 dakika ama birebir tuttu her dedigi.Onca falciya gittim o kadin bi efsane benim icin.

Andac Pazartesi günü basliyormus, ben dün gittim Pazartesi gelicek dediler.Ben de haftaici dusunuyorum bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…