Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadıköyde Katina Cafede Hande die bi falcı vardı memnundum ama ayrılmıştı bulunduğu yerden. Altıyolda Sanat Cafeye geçmiş seviyodum fallarını. Ama ayrıca telefonda iyi bakan birine ihtiyacım var kızlar![]()
bu kadının soyledıklerı sıze cıktımı?sız baktırdınızmı?Telefondan bakan hem de iyi bakan birini biliyorum kadin Mardin Kiziltepede.
Fincani ona kargoluyosun, telefondan bakiyo ama baya zahmetli kargo isi vs.
Telefonu eski tip telefon o sebeole sanirim kargoluyosun anlamadim ben de tam.
Özelden yaz canim telefondada bakan cok iyi biri var oneririmBellase .!.:Kadıköyde Katina Cafede Hande die bi falcı vardı memnundum ama ayrılmıştı bulunduğu yerden. Altıyolda Sanat Cafeye geçmiş seviyodum fallarını. Ama ayrıca telefonda iyi bakan birine ihtiyacım var kızlar![]()
Bakırköy yiğit evde bakan mı canım ??Bakırköy 3 vakit Cafe'de Didem, yaşam koçunuz olabilir.
Verdiği tarihler, geleceğe yönelik söyledikleri nokta atışı!
Bakırköy Fincan Cafe, Şenay, kısa bakar ancak söyledikleri, verdiği tarihler konusunda başarılıdır.
Bakırköy Yiğit, önemsemediğim konularda bazı şeyler söyledi, birebir karşılaştım dedikleriyle...
onca fal baktırdım bence en iyisi bu üçlü.
[QUOTEnrisa07, post: 37741051, member: 335716"]Bakirköy guldeni bilmem ama kevser süper bakiyor bakirkoyde kumru cafede bildiğim kadariyla
3 vakit dideme 2 yada 3 kere gıtmıslıgım var hayatımda zaten olan birşeyi bilmişti onun dısında dediği bircok sey gelecek ılgılı bende cıkmadı..Eskı zamanda eskı erkek arkdsımla ılgılı baktırmıstım mesela kesın barısacaksınız senın bırkac ozel esyan var onda dedı evet dogruydu bosuna alma cunku sız barısacaksınız kesınlıkle almana bıle gerek kalmayacak demıstı..tam tersı oldu cok kotu bır sekılde ayrıldık aslada barısmam mesela suan gelse ayaklarıma kapansa bıle..yanı o anda karsı tarafın durumunu halını ne ruh halınde oldgunu merak edıyorsan belkı bı kısım ama asla gelecek ıle ılgılı soyledıklerı cıkmıyor bende 3 falında da tutmadı yazıyım dedım.
Laf cafe Halil ile kevser var aklımda gıdenler yorum yazabılır mı:? oncelıkle Halil cunku cok duydum ısmını?? cıgdemden daha ıyıyımıs??
bu kadının soyledıklerı sıze cıktımı?sız baktırdınızmı?
numarası var bende ama kargo falan zor iş:)Cikti. Evlenip 1 yil icinde bosanacagimi bilmisti. Evlenecegim adamin yüzündeki bene kadar bilmisti.
Fakat numarasına baktim simdi silmisim.Fatma adinda bi kadin. Kiziltepede kime sorsan taniyor.
numarası var bende ama kargo falan zor iş:)
ay ben o bayanı cok merak edıyodum ucreti nedir ve cok kalabalık oluyomu?Evet ben de o yuzden sildim numarasini.Istanbula tasindim.Artik baktiramam diye.Gecen 4 yil Urfada yaşıyordum ve Kiziltepeye gidip baktirabiliyordum.
Gittiğimde goruyordum kargoyla gelen fincanlari :)
ay ben o bayanı cok merak edıyodum ucreti nedir ve cok kalabalık oluyomu?
Ben baktirdim ani gecmisi cok guzel biliyor ama dedikleri cikmadi banaArtik yarin andaca gidicem cok merak ediyorum . Cok bahsediliyor forumda gitipde soledikleri cikan varmi ?