İstanbul'da Fal - Falcılar

Yani enerji isi sanirim, Andaca da baktirdim 3-4 kez, dedikleri hicmi hic olmadi.Ona kalsa simdiye evlenmis Amerikadaydim. Halil orda bana tek gercegi soyleyendi,en baslarda hosuma gitmiyordu ama dedikleri cikinca sadece ona gitmeye basladim. Halilin hisleri kuvvetli ve sık sık giderim.Cafedeki tum calisanlar da artik beni tanıyor ve sadece Halile gittigimi biliyorlar.Halil icin epey sirada oluyor soyleyeyim.

Bu bursaya taşınana kim nasıl ulaşabiiriz? adı telefon numarasını ozelden yazabılırmısın?

Arkadaşlar iyi Su falı bakan birileri var mı? Su falını herkes bakamaz özel bir bakım gerektırıyor bence.. var mı bildiğiniz baktıdıgınız deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

Evet fal enerji işi kiminin beğendiğini kimisi beğenmiyor halile hiç baktırmadım bi gittiğimde denerim onu da cafedeki hi çalışanda söylemişti halilde çiğdemde iyidir onlarıda yedekte tutun diye çiğdeme baktırdım bi defa dediğinin tamamen tersini yaşadım bu adam senin kısmetinden çıkmış dediği adamla senelerdir bereberim şimdilerde aramız limoni

Ya andacda olmadigina gore tavsiye edebiliceginiz yakin gelecekte iyi olan biri varmi :) taksim besiktas taraflarinda

Taksimde Kadınlar Kahvesinde Leyla var süper bakıyor. Şimdiye kadar ne dediyse tuttu. Hiçbir söylediği boş çıkmadı bu güne kadar.

Bakirtorku, post: 37686339, member: 181319"]bakırköyde gülden e baktıran var mı?
Bakirköy guldeni bilmem ama kevser süper bakiyor bakirkoyde kumru cafede bildiğim kadariyla[/QUOTE]

Kevser Duygum Cafe'deydi, Kumru Cafe'ye mi geçmiş, nerde tarif edebilirmisin?

Simdi yigitr fal baktirdim telefonda gercekten an ile ilgili tesbitleri cok tutarliydi ayrica da cok tatli hos sohbet birisi hic ole yazilanlar gibi degil bana yakin bir tarih verdi umarim dedigi tarih cikar sizlerle paylasicam :)

merhaba rica etsem telefonunu bana da verebilirmisiniz

[QUOTEnrisa07, post: 37741051, member: 335716"]Bakirköy guldeni bilmem ama kevser süper bakiyor bakirkoyde kumru cafede bildiğim kadariyla[/QUOTE]

Kevser Duygum Cafe'deydi, Kumru Cafe'ye mi geçmiş, nerde tarif edebilirmisin?[/QUOTE]
Kumru cafede evet dün gittim ben İstanbul caddesinden Finansbank var onun az ilerisinden balikcinin sokagina giriyosun en sondaki cafe bakirkoyde yine canim

selamlar ,

cafe fincan Şenay hanım telefonu var mı ?

aksam 7,30 gibi gitsem geç olur mu bakar mı bana ? Kalabalık oluyor mu ??

selamlar ,

cafe fincan Şenay hanım telefonu var mı ?

aksam 7,30 gibi gitsem geç olur mu bakar mı bana ? Kalabalık oluyor mu ??
cok vasat bır falcı en son bana attı attı tuttu hıc bırsey bılmıyor yanlıs yonlendırme yapıyor sallamasyon bır fal hıc saygılı degıl 5-10dk surer falı en fazla

cok vasat bır falcı en son bana attı attı tuttu hıc bırsey bılmıyor yanlıs yonlendırme yapıyor sallamasyon bır fal hıc saygılı degıl 5-10dk surer falı en fazla

Öylemii , çok iyi yorumlar yapmışlardı . Baktırayım dedim bende ,

Bu Kumru cafedeki Kevser ne bakıyor? İlk kez duydum da kendisini kahve falından anlıyor mu?Bir de ne kadara bakıyor? Bilen arkadaslar yazarsa sevınırım.

Öylemii , çok iyi yorumlar yapmışlardı . Baktırayım dedim bende ,
kımse burda onla ılgılı ıyı yorum yapmadı varsada ıstısnadır ben begenmedım ıyı falcı olsaydı burda hep yazılırdı orda eskıden arzu vardı o cok ıyı falcıydı onuda bulamıyorum

cokcit bır falcı en son bana attı attı tuttu hıc bırsey bılmıyor yanlıs yonlendırme yapıyor sallamasyon bır fal hıc saygılı degıl 5-10dk surer falı en fazla
Katiiyorum sana bende baktirdim ona tarih verdi oda cikmadi zaten banada. Söylediği olay en alakasiz tam tersi oldu

[QUOTE="talena, post: 37753775, member: 240karina u Kumru cafedeki Kevser ne bakıyor? İlk kez duydum da kendisini kahve falından anlıyor mu?Bir de ne kadara bakıyor? Bilen arkadaslar yazarsa sevınırım.[/QUOTE]
Bakirkoyde canim kumru cafede ben tarot ve katina baktirdim iki tarihi aynen yasadim. Dünde katia bakti bakalim söylediği tarih aralikta daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…