İstanbul'da Fal - Falcılar

Fincandaki Senay'a gidecektim baktirmaya, su yorumlardan sonra vazgectim.

Bakirkoyde mutlaka gitmelisin muthis bakiyor dediginiz bir falci var mi? kimdir?

Bakırköy de Tomruk Cafe'ye yeni bir falcı bayan gelmiş Kendisi antakyada yerel televizyon programında fal yorumları yapıyormuş rezervasyon için .... arayabılırsınız faldan sonra bısüre şok da kalabılırsınız
.....

Son düzenleyen: Moderatör:

sen baktırdın mı canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakirköyde olanlar için kumru cafedeki kevser tabiki ben bi kere baktrdim söylediği tarih 18 ekimdi ve oldu...

Fincandaki Senay'a gidecektim baktirmaya, su yorumlardan sonra vazgectim.

Bakirkoyde mutlaka gitmelisin muthis bakiyor dediginiz bir falci var mi? kimdir?
Bakirkoy kumru cafe kevser ve kilisenin arka sokaginda çingene cafede birine baktirmistim oda iyiydi kadrinin ismini unutmusum

Öncelikle herkese selam bende fal müdavimlerindenim hatta üye olmadan sizin yorumlarınıza bakıp giderdim çoğu falcıya gittim
taksim melekler kahvesi eren can şahcihan deniz vs aynıydılar pek tutmadı diyebilirim
pen cafe yeter yirmi gün önce gittim anı bildi geleceği merak ediyorum kızlarla gitmiştim onlara dedikleri çıktı
Taksim göker bir bana bilemedi kız arkadaşıma evlilik ve kişiyi söledi cıktı ama bana foss bu ara acaba gitsem mi diyorum kafam karışıktı okul falan belki tutar mı diye kararsızım
Sarmaşık cafe bayanın adı aklımda yok ama eski sevg ait herseyi at kafanı rahatlat dedi terapi gibiydi uyguladım :)) başka bir sey olmadı
Taksim kadınlar kahvesi yeter foss hiç bir şey yok
Taksim symbol levent ark ısrar etti iyi dedim konuşmuyorsun barışcaksın bu adamla evleneceksin dedi imkansız dedim ama çocuğun karakterini yaşattığı luzumsuz herseyi bildi Gerisi beklenmekte ama zannetmiyorum
Bakırköy enfal kardeş sayımızı ismimi falan iyi bildi bu yakın tarihe bir şeyler dedi şimdilik ses yok beklemekteyim
Bakırköy laf cafe canan ay nasıl desem pek içimi ısıtmadı sıcak falan ama yok yani gittiğimde işimi bile bilmiyorsa soğurum o faldan o yüzden yorumlarda yiğit cok dolaşıyor bir de tonruk cafe su videodu ki ablaya baktıran var mı yorumlarınızı bekliyorum :))

Burdaki yorumlari da dikkate alarak son.1 ayda Bakırköyde Dejavu Yiğit, laf cafe Cigdem ve evde bakan Yigit'e baktirdim.

Dejavu Yigit: Isimleri tutturuyor, kardesin annen baban eski sevgilin kim varsa bi iki harf sorup ismi buluyor.Fali kisa suruyor max 15 dk.Gelecekle ilgili bir iki ay sonrasına tarih verdi ve biriyle tanisacaksin baş harfi S dedi.Hayatinda olacak mutlu olacaksin vs.

Laf cafe Cigdem: Yaya yaya fal bakiyor.45 dklik falin 5 dksinda işe yarar net şeyler söyledi gerisi kuru kalabalik laf.O da bir kac ay sonrasina tarih verdi ve isminde -er -ar olan biriyle mutlu bi birlikteligin olacak dedi.

En son baktirdigim;

Evde bakan Yigit: Diger ikisine göre daha samimi, daha icten, daha inandirici bi bakış tarzi var.Ve asil bomba su ki bana iki kişiyle tanisacaksin birinin bas harfi S diğerinin adinda -er -ar var dedi.Bir iki aya kadar dedi.Yani ondan önce baktirdigim iki falcinin söylediklerini birlestirip söyledi. O sebeple en cok bu beni etkiledi.

Ucu arasinda siralama yapsam, evde bakan Yigit- Dejavu Yiğit- Laf cafe Çiğdem derim.

Simdi 4. bi falci arıyorum söyle iyi referanslari olan, o da -er - ar ve S harfi derse yok artik diycem :)

Bu arada 3u de yurt dışına çıkacaksın dedi üçü de i harfiyle başlayan bi ülke dedi ve üçü de 2015te evleneceksin dedi.

Simdilik ismi S harfiyle baslayan veya isminde -er -ar bulunan beyaz atli prensimi bekliyorum
Bakalim..

Ya bir sey sorabilir miyim evde ki yiğitin nosu varsa atabilir misin

bakırköyde evde bakan yiğit , tam olarak nerde , birde özelden telefonunu atarsanız çok sevinirim .

Kaça bakıyor ? biliyor mu gerçekten ,, ayy evde falan diyince ne bilim tek başıma gidemem ben herhalde korkarım :)))

Bakırköy 3 vakit Cafe'de Didem, yaşam koçunuz olabilir.
Verdiği tarihler, geleceğe yönelik söyledikleri nokta atışı!
Bakırköy Fincan Cafe, Şenay, kısa bakar ancak söyledikleri, verdiği tarihler konusunda başarılıdır.
Bakırköy Yiğit, önemsemediğim konularda bazı şeyler söyledi, birebir karşılaştım dedikleriyle...
onca fal baktırdım bence en iyisi bu üçlü.

3 vakit cafe nerede acaba tam olarak?

3 vakit dideme 2 yada 3 kere gıtmıslıgım var hayatımda zaten olan birşeyi bilmişti onun dısında dediği bircok sey gelecek ılgılı bende cıkmadı..Eskı zamanda eskı erkek arkdsımla ılgılı baktırmıstım mesela kesın barısacaksınız senın bırkac ozel esyan var onda dedı evet dogruydu bosuna alma cunku sız barısacaksınız kesınlıkle almana bıle gerek kalmayacak demıstı..tam tersı oldu cok kotu bır sekılde ayrıldık aslada barısmam mesela suan gelse ayaklarıma kapansa bıle..yanı o anda karsı tarafın durumunu halını ne ruh halınde oldgunu merak edıyorsan belkı bı kısım ama asla gelecek ıle ılgılı soyledıklerı cıkmıyor bende 3 falında da tutmadı yazıyım dedım.
Laf cafe Halil ile kevser var aklımda gıdenler yorum yazabılır mı:? oncelıkle Halil cunku cok duydum ısmını?? cıgdemden daha ıyıyımıs??

Laf cafe Cigdem'i burdan duyup gittim, gittiğimde Andac izinliydi, diger 3 falciya göre en çok sira Cigdem de vardi. Saat 3te ordaydim saat 7de bana sira geldi.Dedim tamamdir bu kadin en iyisi cafedekiler icinde ama baktirdigimda yuvarlak laflar duydum ve vay bee diyemedim acikcasi.
Halil su acik kumral olan adam mi acaba? Oysa eger cok sira yoktu onda.Geleni alabiliyodu ayakustu.Ama memnun kalan var sanirim.
Benim gecmisle veya su anla ilgili bilinecek bi durumum bi beklentim ne bileyim asik oldugum biri falan yok, sadece gelecekte ne olucak biri olucak mi olucaksa nolucak falan merak ediyorum.Dolayisiyla sundan ayrilmissin sana donmek istiyo bunla küs olmussun ay aşkından ölüyo gibi yorumlar beni tatmin etmiyor.
Gelecege dair nokta atislari yapan, ruh halin soyle boyle gibi zaten bildigim seylerle laf kalabaligi yapmiycak bi falci ariyorum.
Fincan Senay ve Laf cafe Andac diyenler var, onlara gidicem. Baska kime gitsem?

Kafayi yedim falla vallahi

laf cafede , çiğdeme , halil gittim , fena değiller , çıkıp çıkmayacağını göreceğiz zamanla ikisde aynı şeyleri söylediler bakalım ... Ama çiğdem daha ayrıntılı bakar elektriğim daha çok tuttu .
2 gün öncede fincan cafe şenaya gittim , çok kısa bakıyor ama nokta atışları vardı . oda aynı şekilde odaklandığım konu hakkında çiğdem ve halil le aynı şeyi söyledi.
Laf cafede bir andaça baktıramadım çok sıra oluyor.
Mandal cafe ada var - çok hızlı konuşuyor ama aynı şeyleri söyledi ama çok elektirik almadım memnun ayrılmadım ordan ,
Ataköyde sentinus cafe cansu var içlerinde beni etkileyen en çok o olmuştu .
Hepsi ortak şeyleri söyledi , bakalım bekleyip görücezz inşallah olurr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…