- 9 Kasım 2014
- 90
- 56
- 13
- 39
ne kadara bakıyor?benim falcimi dene derim telefondan bakiyor ama acik acik soyler biraz sivri dillidir ben bazen kiziyorum ama sonra usununce motive eip aldatmaktansa gerekci olmasi daha iyi galiba adi kurtulus istanbul bursa canakkale arasinda git gelleri oluyor ama telden de bakiyor istersen gorus karar ver 545 334 0115 numarayi kimden aldigini yaz yoksa bakmaz doluyum der ")
falcın kimdi?Hep olumlu konusan bi falci vardi gittigim. Bugun resmen moralimi sifirladi. Hersey icin beni sucladi resmen azarladi tersledi sonra da bugune dek olacak cok yakin zamanda olacak dedigi iki sey icin asla olmayacak dedi. Kendi faliyla celisen falci da cok kafa karistiriyo beee... elmira mesela istikrarli bu konuda. 6 ay sonra baktiginda da yine ayni seyleri soyledi ve muhtemelen beni hatirlamiyodu. Yok hatirliyosa zaten eskiyi ozet gecmistir ama en azindan olumlu ve olumsuz soyledikleri seylerin aksini soylemedi . Daha once olur dedigine yine olur olmaz dedigine yine olmaz dedi. Elbette pembe yalanlarla avutulmak istemiyoruz ama falcinin uslubu da cok onemli bence. O gun kotu gununde diye hem para alip ustune azarlar gibi bi uslupla sizi suclayarak asla olmicakkk deyip asip kesmesi olacagi varsa da insani cokturuyor moral olarak. Bi de yigiti denicem 6 7 ay oldu o da bakali. Yorum yazarim
Ya evet aynen bende Yigitin no.sunu ariyorummmArkadaslar Bakırköyde evde bakan Yiğit'e nasil ulasabilirim? Telefonunu veya adresini bilen bana mesajlayabilir mi?
Dejavu Yiğit'e ve Cafe laf Çiğdem'e baktirdim.Pek tatmin olmadim.
Canim onada baktirdim,ve aynen moralimi bozdu ve tırt yani.Sesini kaydetmistim,direk sildim attım ve falinida unuttum.Ayrıca hic oyle sasirtacak bir nokta atisi falanda yok.Cinli falan bence o,baska bir olayi yok..Sil at kafandan,paraya yazıkKızlar almira cafede enfale baktıran varmı ben baktırdım biraz moralim bozulduda
. Canım saol içim biraz olsun rahatladı...Canim onada baktirdim,ve aynen moralimi bozdu ve tırt yani.Sesini kaydetmistim,direk sildim attım ve falinida unuttum.Ayrıca hic oyle sasirtacak bir nokta atisi falanda yok.Cinli falan bence o,baska bir olayi yok..Sil at kafandan,paraya yazık
50 tl ye bakiyorzaten en ucuz 50 ye bakiyorlar galiba iyiside kotusude ayni parayi soyluyor bende burdan tanidim kendisini zaten ama artik surekli gorusuyoruz 545 334 0115 bi konusun kimden aldiginizi sorcaktir numarayi seda verdi dersinne kadara bakıyor?
Egitimli kaliteli konusmayi bilen insanlar olmali benim de onceden basima geldi uslup onemli sestonu onemli biraz pozitif enerjili olmali kimisine fal bakitiriyosun olan 2 gr enerjinide emiyor :)falcın kimdi?
Ya evet aynen bende Yigitin no.sunu ariyorummm
Canim Cigdeme hic yorma kendini ben gecmiste epey baktirmis biri olarak yukarda yorumladim.Laf cafede ben artik tek Halile baktiriyorum.Fincanda Senay birde tuttu bana su ana dek.Bakirkoy cafelerinden..
Senay fincan cafede canım,lafın hemen yanundaki,Yigit ozelden atıcamSenay hangi cafede acaba? Ona baktirayim bi de.
Evde bakan Yigit'in numarasini bulursan bana da yolla lütfen.
Merhaba Laf cafede Fatma ya baktıran var mı? Biraz soru sorarak bakıyor sanki? dedikleri gelecekte olacak seyler bılemem ama bazı seylerı kucuk te olsa bıldı oturur oturmaz meslegın ne dıye sordu mesela.. Braz fazla soru sorması acaba ona gore hıkaye yazan bı falcı mı şüphesi olusturdu bende..gerceklesırse yakın zamanda bır dediği yınede yazarım. Halil nasıl laf cafedeki hala bakıyor mu?
Fatmaya baktırmıştım baktırmaz olaydım soru cevap şeklinde fal bakıyor böyle herkes fal bakar bana göre dedikleride sizin dediğiniz gibi ufak bi şey çıktı o kadar bide doktor edasında göz tansiyonun var senin bi baktır dizlerinde kireçlenme var abuk sabuk bi fal halile hiç baktırmadım ben andaç kolik olduğum için ama halil orda ne zaman gitsem görüyorum :)
Halil nasıl msela? Halile'e baktırdınız mı hiç? Andaç bana baktı evet daha once temmuzda falan belkı kuuck bı ayrıntı bılmıs olabılır geleekle ılgılı de oyle hıc te dedıgı gbı olmadı sonucu..tam tersı oldu acıkcası bıdahada gıtmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?