- 9 Kasım 2014
- 90
- 56
- 13
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakırköy de Tomruk Cafe'ye yeni bir falcı bayan gelmiş Kendisi antakyada yerel televizyon programında fal yorumları yapıyormuş rezervasyon için .... arayabılırsınız faldan sonra bısüre şok da kalabılırsınız
Bakirkoy kumru cafe kevser ve kilisenin arka sokaginda çingene cafede birine baktirmistim oda iyiydi kadrinin ismini unutmusumFincandaki Senay'a gidecektim baktirmaya, su yorumlardan sonra vazgectim.
Bakirkoyde mutlaka gitmelisin muthis bakiyor dediginiz bir falci var mi? kimdir?
Kendisi baktırmaz, bizzat Cafe'nin sahibi olarak reklam yapmak için gelmişsen baktırdın mı canım
Ya bir sey sorabilir miyim evde ki yiğitin nosu varsa atabilir misinBurdaki yorumlari da dikkate alarak son.1 ayda Bakırköyde Dejavu Yiğit, laf cafe Cigdem ve evde bakan Yigit'e baktirdim.
Dejavu Yigit: Isimleri tutturuyor, kardesin annen baban eski sevgilin kim varsa bi iki harf sorup ismi buluyor.Fali kisa suruyor max 15 dk.Gelecekle ilgili bir iki ay sonrasına tarih verdi ve biriyle tanisacaksin baş harfi S dedi.Hayatinda olacak mutlu olacaksin vs.
Laf cafe Cigdem: Yaya yaya fal bakiyor.45 dklik falin 5 dksinda işe yarar net şeyler söyledi gerisi kuru kalabalik laf.O da bir kac ay sonrasina tarih verdi ve isminde -er -ar olan biriyle mutlu bi birlikteligin olacak dedi.
En son baktirdigim;
Evde bakan Yigit: Diger ikisine göre daha samimi, daha icten, daha inandirici bi bakış tarzi var.Ve asil bomba su ki bana iki kişiyle tanisacaksin birinin bas harfi S diğerinin adinda -er -ar var dedi.Bir iki aya kadar dedi.Yani ondan önce baktirdigim iki falcinin söylediklerini birlestirip söyledi. O sebeple en cok bu beni etkiledi.
Ucu arasinda siralama yapsam, evde bakan Yigit- Dejavu Yiğit- Laf cafe Çiğdem derim.
Simdi 4. bi falci arıyorum söyle iyi referanslari olan, o da -er - ar ve S harfi derse yok artik diycem :)
Bu arada 3u de yurt dışına çıkacaksın dedi üçü de i harfiyle başlayan bi ülke dedi ve üçü de 2015te evleneceksin dedi.
Simdilik ismi S harfiyle baslayan veya isminde -er -ar bulunan beyaz atli prensimi bekliyorum
Bakalim..
Ya bir sey sorabilir miyim evde ki yiğitin nosu varsa atabilir misin
felixundscropion: evde fal bakan yigitin no sunu heidiheidi22@hotmail.com a yollyabilir misin?Sitede yeni uyeyim paylasmam yasak olabilir.
demet hanım, tarifiniz ile ulaştım bulunduğu yere ancak evde olmadığı için görüşemedim :/Kilisenin karşı sokağına gır mobıoyacı vardı onun ordan 1veya 2 sokaktan bakkal vardı ona sor
elfylmn ve KLOPATRA1518 ve 3...
Bakırköy 3 vakit Cafe'de Didem, yaşam koçunuz olabilir.
Verdiği tarihler, geleceğe yönelik söyledikleri nokta atışı!
Bakırköy Fincan Cafe, Şenay, kısa bakar ancak söyledikleri, verdiği tarihler konusunda başarılıdır.
Bakırköy Yiğit, önemsemediğim konularda bazı şeyler söyledi, birebir karşılaştım dedikleriyle...
onca fal baktırdım bence en iyisi bu üçlü.
3 vakit dideme 2 yada 3 kere gıtmıslıgım var hayatımda zaten olan birşeyi bilmişti onun dısında dediği bircok sey gelecek ılgılı bende cıkmadı..Eskı zamanda eskı erkek arkdsımla ılgılı baktırmıstım mesela kesın barısacaksınız senın bırkac ozel esyan var onda dedı evet dogruydu bosuna alma cunku sız barısacaksınız kesınlıkle almana bıle gerek kalmayacak demıstı..tam tersı oldu cok kotu bır sekılde ayrıldık aslada barısmam mesela suan gelse ayaklarıma kapansa bıle..yanı o anda karsı tarafın durumunu halını ne ruh halınde oldgunu merak edıyorsan belkı bı kısım ama asla gelecek ıle ılgılı soyledıklerı cıkmıyor bende 3 falında da tutmadı yazıyım dedım.
Laf cafe Halil ile kevser var aklımda gıdenler yorum yazabılır mı:? oncelıkle Halil cunku cok duydum ısmını?? cıgdemden daha ıyıyımıs??