İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Emine Akkaya hala taksimdeki yerde bakıyor mu?

cumartesi günü gittim ben. o nasıl karşılama öyle. yardımcısı da o da uykudan yeni uyanmış. ister bak ister baktırma dedi bana. benim de elektriğim tutmadı. baktırmadım. hep onların mı elektriği tutmayacak. param da bana kaldı.
böyle yapanlara dersini vermek lazım. bizim sayemizde biryerlere geliyorlar. sonra da resmen hakaret ediyorlar ya. paramızla rezil oluyoruz.

:)resmen para bastıları için umurlarında değil bunların ...gitmesen kapı kapı ararlar yaniii

iyi yapmişsin bende merak etmisstim arayip randevu aldim adammi desem top mu desem top olsun top telwfondaki sesi bile beni itti bende iptal ettim gitmedim tamamen seviyesiz ve terbiyesiz işlerindede kalitessiz insanlar belli iyi yaptik :)

şu beylikdüzünde ki sibele baktırdım geçen gün telefonda.İyi mi kötümü anlayamadım.O kadar bilmediğim isim verdi ki.aralarında bildiğim isimlerde var ama tesadüf de olabilir.Fal baktırmamın nedeni olan konu dışında herşeyden konuştu.100 lira kesinlikle verilmez.Dayımın işinden banane falımda dayım çıkıyo.

bir de başak hanıma baktırdım.bana göre kafe falcılarına göre gayet iyi bakıyor.Sadece soru soramadım o kötü oldu.

Benimde begendigim adam gidip baskasiyla evlenince ohaaaa olmustum. Kimya iyidir pozitiftir ama malesef soyledigi hicbirsey olmaz..ani belki bilebilir o da bazen hatta bazi sahneler direk yasanir ama aylarca ornek veriyim begendigim adamla ilgili o da seni begeniyor kesin sevgili olacaksiniz kesinlikle sevgilisi yok ..eger siz sevgili olmazsaniz ben bu isi birakirim gibi bu kadar net konusunca insan inaniyor ister istemez..istedigin sey bu ya zaten ..megersem herifin sevgilisi varmis ve evlendi hatinla..belki bana degil kizin ruhuna olusmistir onunkini bildi karsinda ben vardim ama olsun :)))))) haa beni begeniyormus okey zaten onu anlamak icin kimyaya gitmem gerekmiyormus. Bi ornek daha bi donem iste cok problem yasadim patronumla tartistim..o gun kimyaya gittim neler olur diye hic birsey olmaz merak etme dedi ertesi gun isten atildim...bende salaklik ki ona da bi bahane buldum.ben bi donem ordan ayrilmazdim..bi gun cikti sonucta gercekler , kendin yasadiginda iyi oluyor ikna oluyorsun falcilarin dedigine degil..iyi oldu bu surecte aylardir kimyanin bos laflarindan sonra hic hiccccccc falciya gitmedim. Sukur oyle bi ise yaradi kendisi... Onunuze gelen herkese de reiki yaptirmayin arkadaslar.

Kesinlikle gitmeyin herşeyi yalan dolan komşusuyla işbirliği ışıkları kapattığını söylüyor aşağıdan şarteller iniyor mesaj gönderiliyor telf evden biri

Biz Sedaya tavsıye ıle gıttık.Ne soyledıgıniz gıbi sarteller atıyor nede abuk subuk seyler soyluyor.Ne hıkmetse bizden sonra gıden en az 10 arkadasımda dahıl olmak uzere, sevgılıler,esler ısım ve soyısımlerıyle, yasanan olaylar neredeyse tam tarıhlerıyle, akıldan tuttugunuz sayı tam olarak, ayrıca sunuda eklemelıyım bıze kalsa bız her hafta gıtmek ısterız ancak soyledıklerınden bır veya bırkacı cıkmadan bakmaz bunuda gıden herkes bılır zaten..Sız nasıl bu yorumu yaızdınız cok sasırdım.Gıden ve memnun olmayan hıckımseye rastlamadım.Zaten bakamazsa sana bakamam deyıp hıc bır sey talep etmıyor..
herkese ıyı gunler

Aralıklarla yazabiliyorum, yaşamın hızına maalesef adapte olamıyorum artık. Sizlere kısacık başıma gelenlerden bahsetmek istiyorum. Lütfen bunu sizleri yargılayan ya da yine ahkam kesecek onlarca kişiden bir nutuk daha olarak algılamayın. Eskiler beni bilir ve tanırlar. Sonu olmayan bir aşk uğruna dolaşmadığım falcı kalmadı. İçimdeki yangın o kadar büyük ki kime nasıl anlatacağımı bilemediğimden, "duygusaL" kimliğimle, beni hiç ama hiç tanımayan insanlara anlatmak daha kolay geldi. Sanırım olayın özeti bu.

Seneler önce birine körkütük aşık olmuştum. Lisedeydik. En yakın arkadaşımla aldattı beni. Ondan sonra 30 yaşıma kadar aşka tövbe etmiştim. Kimseyi sevemedim. 2010 yılında bizim iş yerine zıpır biri geldi. İlk önce gözlerinin deriniğine kapıldım. Sonrası malum beklenen aşk.

Kişiliklerimiz, yaşama bakış açılarımız, hayattan beklentilerimiz o kadar farklıydı ki. Eski evliliğinden aldığı darbe ile ne hayata sıcak bakabiliyordu ne de bayanlara. Her hafta bir sevgili değiştiren bir adamdı işte. İçimdeki duyguları arkadaşlıkla sınırlama çok çalıştım. Akacak kan damarda durmaz hesabı, durmadı yüreğim. Bir gün beklediğim oldu, o da beni sevdiğini söyledi. Ama aynı serseri kurşundu işte. Değişmezdi, değişemezdi. 3 yıl düşe kalka devam ettik, kimi zaman sevgi sözleri kimi zaman acılarla... Aldatılmam, kandırılmam, dolandırılmam, kullanımam da cabası. 25 kilo verdim. Tükendim. Hayatı o kadar karışıktı ki, beni hayatında bir noktaya konumlandıramıyordu bir türlü. Her şeyin ilkini onunla yaşadım, gerçek ve umutsuz aşkı, doyumsuzluğu, ve söylenemeyecek nicelerini... En son 6 ay kadar önce mesaj attı, "Gel gizlice evlenelim diye"... Beni sürekli aldatan, kandıran bir insanla mı imkansızdı. Ama kalp bu işte sevince bambaşka oluyor.

Bu dönemde deli gibi gittim falcılara hergün birindeydim. Kimisi, "Bu oğlan çok hayırsız, sonunuz yok!" dedi, kimisi "Bekle gelecek..." 3 koca yıl bekledim. Her kapanan fincanda isim, aynı dilek aynıydı. Beddualar ettim. Bana yaşattıkları için, önüme bakamıyor, yeni birini hayatıma alamıyordum. Başım eğikti.

En son 10 gün önce gittim birine, "8-9 Haziran gibi hayatından tamamen çıkartacaksın" dedi. Saf kalbim, "Kesin biriyle evlenecek" diye geçirdim içimden. Hatta "Başkasıyla evlenirse ölürüm" dedim. Ve yine aynı beddular.

8 Haziran akşamını 9 Hazirana bağlayan gece balkondan düşüp vefat etti. Ağlamadan sakince yazabildiğime inanamıyorum. Ama öldü işte ötesi yok ki! Dualarım, fallarım, kiliselere dikilen mumlar, rüyalarım yarım kaldı.

Bu acının tarifi yok! Kendinize bunu yapmayın!

benim tanıdığım 2 kişi var adam gibi bakan gerisi boş zaten artık baktırmama kararı aldım ben

bence de öyle yapmalı. benim de izmirde gittiğim 3 falcı vardı. hepsinin de yorumu aynıydı. istanbuldakileri bilmiyorum ama forumdan takip ettğim kadarıyla da ha işte bu diyebileceğim olmadı. bana gittiğin falcılar hakkında bilgi verir misin?
signn35@mynet.com

bebm yorumlarımı okumssan gormussun daha once senay hakkında yazmıstım sanırım felaket tellalı gıbı bısey o kadn sınır sıstemımı bozmustu hangı kafayla fal bakıyolr anlamıs degılım
ahh canım nasıl rahatlattın içimi ya ..:) bi de bi şey söylediği de yok soru sor bana sürekli,söyledikleri de tam felaket yani

başın saolsun canım benimde sevdiğim öldüü dayanılmaz bişeybu 4 5 ay yataklara düştüm ağlaya ağlaya yemek yemek yok bişey yok hiç bişey yok ama gerçekden de geçiyoo zaman herşeyin ilacıı istersen mail at içini dökmek istersen x.x_hb@hotmail.com bu acıyı bilmeyen anlayamıo ben o zaman küçüktüm tabii belkide atlatmam daha kolay olmştur

Bu ara gerçekten ihttiyacım var fal baktırmaya birinii tavsiye etseniz de gitsem nasıl güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…