İstanbul'da Fal - Falcılar

bir çok falcıya gittim ama eşimle aramda sorunlar vardı çok nuska vss veren oldu ama antalyada birtane hocamı kahin mi falcımı anlamadığım biri vardı ismi kuzey birşeyler yaptı ve eşim eve geri döndü ben onun üzerine tanımam

Bir tane geleceği tutturan falcı yok burda yazanların çoğuna gittim hep iyi şeyler söylüyorlar ama olmuyor ya da bana denk gelmedi geleceği bilen

Merhabalar,
Levent'e ilk baktırdğmda bana sevdiğim kişi ile ilgili max bir hafta içinde sana gelecek,hatta bir haftayı bulmayacak dedi.biz ayrılmıştık ve sevdiğim kişinin değil gelmesi,araması bile mucizeydi....fal baktırdğmda gün cts idi,sevdiğim kişi ise salı günü çat diye geldi...şok oldum tabii ...bu son görüşmemde de o kişinin beni arayacağı tarihi bildi,gelecekle ilg. Söylediği tarihleri bekleyip göreceğiz...mesela 2014le ilg tarihler verdi,kısa vadede bilince,inş.uzu. vadeyi de bilir diyorum

bana da imkansız şeyler söyledi bakalım olacak mı?:KK70:

fıncan cafe senayy ınanma geccc kardes

bi de nerdeyse bi beş dakika ble sürmedi ne geçmiş ne gelecek bi şey dedi.tek dediği geleckle ilgili olumsuz şeyler kalktım bi an şoka girdim yani ben gördüğümü söylüyorum diyo bi de kimseden duymadığım kötü şeyler dedi yani.siz baktırmış mıydınız ona ?

Merhaba dün iranlı imama fal baktırmaya gittim bir kaç arkadaşın tavsiyesi üzerine. Kesinlikle memnun kalmadım.
Ağzımdan laf almaya çalıştı sürekli sonra sallayarak bişeyleri tutturmaya.
Ben ondan kesinlikle memnun kalmadım. Konuşma tarzı ve karşısındaki insana yaklaşımıda hiç hoş değil mağlesef.
Ve herkese aynı şeyi yapıyor kart verip bana gel üzerindekileri bozucam 170 e sonra 120 ye iniyor bunu da kimseye söyleme diye tembihliyor...

evet tam bi palavracı aynı şeyleri banada söyledi 180 tl ver kurşun dökücem dedi onun sallama falına göre 75 gün sonra gidip çok mutluyum diyecektim kaç 75 geçti :)))) hiç bir dediği çıkmadı ayrıca tasula ve rozada tam sallamasyon sakın gitmeyin sakın.

bi de nerdeyse bi beş dakika ble sürmedi ne geçmiş ne gelecek bi şey dedi.tek dediği geleckle ilgili olumsuz şeyler kalktım bi an şoka girdim yani ben gördüğümü söylüyorum diyo bi de kimseden duymadığım kötü şeyler dedi yani.siz baktırmış mıydınız ona ?

bebm yorumlarımı okumssan gormussun daha once senay hakkında yazmıstım sanırım felaket tellalı gıbı bısey o kadn sınır sıstemımı bozmustu hangı kafayla fal bakıyolr anlamıs degılım

yoo, uzun da bakmıştı bana, böyle aşkım-balım falan diyerek konuştu. Falın başında inanılmaz olumsuz konuşmuştu sonlara doğru olumlu bi tablo çizmeye başladı. Hadi kendimi geçtim annem ve ablam da baktırmıştı ona, onlara da dediği hiçbir şey çıkmadı. Sana iyi anında baktı herhalde :) Amin, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

bir kez daha şaşırdım yaa. söylediği diğer şeyler de çıktığında burada paylaşacağım kesinlikle evet iyi anında baktı demekki ve genelde güzel şeyler söyledi. bi iki şey hariç onları da pek önemsemiyorum çünkü hedefimdeki şeyler değiller :) yakında tekrar gideceğim evine.

Merhaba arkadaşlar; yıllardır gitmediğim falcı kalmadı.. üç ay önce kimyanın ofisine bi arkadaşımla gittim.tarihlerine kadar söylediklerini yaşadım.bana tarif ettiği adamla tanıştım,adamın annesinin ismine kadar bildi.arkadaşımın ayrıldığı sevgilisini reiki olumlaması yaparak geri getirtti.. gece yarısı kızın kapısında ağladı ohaaaaa olduk.. yanlız kadın randevulu çalışıyor ve ofisi resmen çok profosyonel bu hizmete o fiyat inanılmaz!!! giden benim için dua etsin

Merhaba arkadaşlar; yıllardır gitmediğim falcı kalmadı.. üç ay önce kimyanın ofisine bi arkadaşımla gittim.tarihlerine kadar söylediklerini yaşadım.bana tarif ettiği adamla tanıştım,adamın annesinin ismine kadar bildi.arkadaşımın ayrıldığı sevgilisini reiki olumlaması yaparak geri getirtti.. gece yarısı kızın kapısında ağladı ohaaaaa olduk.. yanlız kadın randevulu çalışıyor ve ofisi resmen çok profosyonel bu hizmete o fiyat inanılmaz!!! giden benim için dua etsin

fiyatı ne kadar ?

Kızlar iyi haftalar herkese... ben yaklaşık 2 yıl önce canana baktırmıştım felaket tellalı gibiydi çok şükür ki o zmanlar dedikleri çıkmadı dün bakırköy tarafında işim vardı gitmişken canana bir daha baktırayım dedim faldan hiç bişey anlamadım imkansız bir olay için defalarca kartlara baktı olacak dedi onun haricinde pek biey bilemedi karıştırdı insanları. üzgün olarak masadan kalktığımı hatırlıyorum birtek. son zamanlarda baktırıp çıkan çıkmayan yorum yapacak birileri var mı lütfen...

bir kez daha şaşırdım yaa. söylediği diğer şeyler de çıktığında burada paylaşacağım kesinlikle evet iyi anında baktı demekki ve genelde güzel şeyler söyledi. bi iki şey hariç onları da pek önemsemiyorum çünkü hedefimdeki şeyler değiller :) yakında tekrar gideceğim evine.

Bu arada zaten oradaki esmer kadın elif hanımın annesiydi, sini mantı'dan ayrılması biraz garip bence. İnşallah size dedikleri çıkar :)

Ben ona Nostradamus'tayken baktırmıştım ama maalesef onun da dediği hiçbir şey çıkmadı. Hatta çoğu söylediği şeyin tersi oldu. Kendi ofisini açtıktan sonra gitmedim, kendi yerini açtığı için eminim daha pahalıya bakıyordur :)

fal sepeti deneyiimlerimi yazdıkdan sonra normal fal deneyimlerimide yazam kaç gündür sessiz sakin burası :KK70:
DEJAVU CAFE NEŞE : genel olarak memnundum kişi analizini güzel yaptı amaa kendinden emin bi şekilde mayısın sonunda olacak sevdiğin çocukla dedi olmadı hatta bana mayısın sonunda gel sen benim yanıma dedi bi ara gitcem inş o değilde kişileride karıştırıo olabilirr mayıs ayında eski sevdiğim kişi bana çok dönmek istedi halada istiyo
GÜNEŞLİ SEDA :yalan yokk bu kadın hakkında dolandırıcı deniliyo ama ben 3 sene evvel gittiğimde bakın abartmıyorum kağıda yazdıklarından hariç söyledikleride birebir aynıydı hatta eski sevgilimle beni ayırmaya çalışan kızın tipini filan ismini vermşti ama 3 yıl sonra 2 ay veya 3 ay önce gittim dolandırıcı olduğunu öğrenmeden evvel kocam hakimdi vurdular dedi bu çocuklar ilk kocamdan dedi abla emin misin 3 sene evvel geldm çocuğun daha 5 6 aylıkdı sen hamileyken hemen bu adamlamı evlendn dedim :KK70: şaşırdı kaldı uydurdu bi kılıf bide ben bişi diosam yanılmam havalarında bi daha asla gitmem
REBİYE : yenibosnada bi bayan kocası ile bakıyordu kocası 5 para etmezde kadın iyi bakıyordu valla bi tesbih aldı eline o tesbihe bişiler sordu tesbih yön göstermeye filan başladı ürkütücü ama bi daha gitmem çok tırsmıştm.
BAĞCILARDA KADIN Bİ HOCA : hatta bu siteden gizem denilen arkadaşla gitmiştik bişi anladıysam arap oliyim sözü tam buraya cuk diye oturur sanıyorum :KK70: ne dedi naaptı anlamadım fiyasko
CENNETTEKİ ÖZLEM HANIM : onada gene bu siteden gizem ve sanırım ismi alev olan bi bayanla gttik bilemiyorum genel olarak bana söledikleri doğruydu aleve bi ay içinde sevgilin iş yerini değiştiricek demiş alev de öyle bişi olmasının mümkünatı filan yok demiş hatta çıktığında alev beyenmediğini söylemişti ama ertesi gün alevin sevgilisi kira yüzünden iş yeri sahibiyle anlaşamamış apar topar başka yer tutmuşlar hatta gizem de okuosa yazılaırımı fikirlerini sölesn ben beyenmiştim.
SERAP ABLA : falıı çok iyidir çok beyenirim dediklerinide bir bir yaşarım ama şöylede bi huyu var bende dahill sende büyü var diyip bişiler yaptırtmaya çalışıyo kaç senedir giderim asla yaptırtmadım gidenlerde asla yaptırmasın sadece falı için gidilebilir.ona kefilim
HÜNKAR HANIM : telefonla baktırmştm çok iyi bi kadın yön veriyo tamamen ben çok memnun kalmştm ama numarası silindi benden forumda numarası olan varsa verebilirse sewinirim :KK43: izmirde bu bayan
BURAK BEY: vallaa oda şahane bakanlardan ondan da çok memnun kaldm yakın gelecek çıktıı diğerlerinden zaten umudum ama an geçmiş ve yakın gelecek şahAHANE
ZELİHA HANIM : şuan düşündümde pekde tutarlı olmadığını anladm karaggümrükdeydi sanırım bu bayan geçelim
ELMİRA:kesinlikle gitmeyin derim daha öncede bahsetmiştim kağıtları açıyo açıyo açıyo sonra hahh bende bunu arıyordum ne arıodun abla dediğimde aşk kağıdını :KK70: o kadar bende araştırsam bende bulurum :KK70: forumuda takip edio GEÇELİM
BAĞCILARDA KÖYÜM CAFE DİYE Bİ YER VAR ORDA BAKTIRMŞTIM 17.5 LİRAYA :d KADIN FAL BAKARKEN SAATLİ BAKIYO SANIRIM VAKTİ DOLUNCA HEMEN KALKIYO MASADAN AMA SÖYLEDİKLERİ DOĞRUYDU
BAĞCILARDA ŞAHMERAN CAFE ZATEN TEK KİŞİ BAKIYO ODA HİÇ BAKMASAYMŞ DAHA İYİMŞ :)
TAKSİM MULLA MI MOLLA MI DİYE Bİ ADAM GALATASARAY LİSESİNİN YANINDAN AŞAĞI İNİNCE Bİ CAFEDE BAKIYO VASATKİ NE VASAT DEĞMEZ
TAKSİMDE HASAN DİYE BİRİNE BAKTIRMŞTIM ÇOK İYİ BAKMŞTI
MELEKLER KAHVESİNDE DİLEK VARDI GÖZLÜKLÜ BALIK ETLİ Bİ KADIN KART YORUMLADI SADECE ONU BENDE YAPABİLİYORUM
BİDE Bİ PASAJIN İÇİNDE Bİ YERE BAKTIRMŞTM BAKAN KİŞİ GAY Dİ HEMEN KURŞUN DÖKMEK İÇİN DİL DÖKMEYE BAŞLADI KALKTM ZATEN ORDAN
BEYNİM ŞUAN SULANDI DAHA ÇOK VARDA AKLIMA GELMİO WALLAA GELDİKÇE YAZARIM d:d

cennetteki özlem hanımın iletişim bilgilerini alabilirmiyim ?? yakın oturuyorum da gitmek deneyimlemek isterim :)

X