İstanbul'da Fal - Falcılar

bir çok falcıya gittim ama eşimle aramda sorunlar vardı çok nuska vss veren oldu ama antalyada birtane hocamı kahin mi falcımı anlamadığım biri vardı ismi kuzey birşeyler yaptı ve eşim eve geri döndü ben onun üzerine tanımam

Bir tane geleceği tutturan falcı yok burda yazanların çoğuna gittim hep iyi şeyler söylüyorlar ama olmuyor ya da bana denk gelmedi geleceği bilen

bana da imkansız şeyler söyledi bakalım olacak mı?

Kızlar symbol asiyenin bir dediği çıkmak üzere çıkarsa söylerim...Bursa demişti gitmedim gidecektim.

fıncan cafe senayy ınanma geccc kardes

bi de nerdeyse bi beş dakika ble sürmedi ne geçmiş ne gelecek bi şey dedi.tek dediği geleckle ilgili olumsuz şeyler kalktım bi an şoka girdim yani ben gördüğümü söylüyorum diyo bi de kimseden duymadığım kötü şeyler dedi yani.siz baktırmış mıydınız ona ?

evet tam bi palavracı aynı şeyleri banada söyledi 180 tl ver kurşun dökücem dedi onun sallama falına göre 75 gün sonra gidip çok mutluyum diyecektim kaç 75 geçti :)))) hiç bir dediği çıkmadı ayrıca tasula ve rozada tam sallamasyon sakın gitmeyin sakın.

bebm yorumlarımı okumssan gormussun daha once senay hakkında yazmıstım sanırım felaket tellalı gıbı bısey o kadn sınır sıstemımı bozmustu hangı kafayla fal bakıyolr anlamıs degılım

bir kez daha şaşırdım yaa. söylediği diğer şeyler de çıktığında burada paylaşacağım kesinlikle evet iyi anında baktı demekki ve genelde güzel şeyler söyledi. bi iki şey hariç onları da pek önemsemiyorum çünkü hedefimdeki şeyler değiller :) yakında tekrar gideceğim evine.

Merhaba arkadaşlar; yıllardır gitmediğim falcı kalmadı.. üç ay önce kimyanın ofisine bi arkadaşımla gittim.tarihlerine kadar söylediklerini yaşadım.bana tarif ettiği adamla tanıştım,adamın annesinin ismine kadar bildi.arkadaşımın ayrıldığı sevgilisini reiki olumlaması yaparak geri getirtti.. gece yarısı kızın kapısında ağladı ohaaaaa olduk.. yanlız kadın randevulu çalışıyor ve ofisi resmen çok profosyonel bu hizmete o fiyat inanılmaz!!! giden benim için dua etsin

fiyatı ne kadar ?

Kızlar iyi haftalar herkese... ben yaklaşık 2 yıl önce canana baktırmıştım felaket tellalı gibiydi çok şükür ki o zmanlar dedikleri çıkmadı dün bakırköy tarafında işim vardı gitmişken canana bir daha baktırayım dedim faldan hiç bişey anlamadım imkansız bir olay için defalarca kartlara baktı olacak dedi onun haricinde pek biey bilemedi karıştırdı insanları. üzgün olarak masadan kalktığımı hatırlıyorum birtek. son zamanlarda baktırıp çıkan çıkmayan yorum yapacak birileri var mı lütfen...

Bu arada zaten oradaki esmer kadın elif hanımın annesiydi, sini mantı'dan ayrılması biraz garip bence. İnşallah size dedikleri çıkar :)

Ben ona Nostradamus'tayken baktırmıştım ama maalesef onun da dediği hiçbir şey çıkmadı. Hatta çoğu söylediği şeyin tersi oldu. Kendi ofisini açtıktan sonra gitmedim, kendi yerini açtığı için eminim daha pahalıya bakıyordur :)

cennetteki özlem hanımın iletişim bilgilerini alabilirmiyim ?? yakın oturuyorum da gitmek deneyimlemek isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…