Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili unique-9 , basak hanimin fali hakkinda biraz daha detay verir misin? nasil bakiyor, gecmis mi gelecek mi daha cok konusuyor? gelecek tuttu mu sizde? tavsiye eder misiniz?
benim tanıdığım 2 kişi var adam gibi bakan gerisi boş zaten artık baktırmama kararı aldım ben
olgu nun fiyatı 100 lira olmuş.baktıran arkadaşlar ne dersiniz değer mi?
Aralıklarla yazabiliyorum, yaşamın hızına maalesef adapte olamıyorum artık. Sizlere kısacık başıma gelenlerden bahsetmek istiyorum. Lütfen bunu sizleri yargılayan ya da yine ahkam kesecek onlarca kişiden bir nutuk daha olarak algılamayın. Eskiler beni bilir ve tanırlar. Sonu olmayan bir aşk uğruna dolaşmadığım falcı kalmadı. İçimdeki yangın o kadar büyük ki kime nasıl anlatacağımı bilemediğimden, "duygusaL" kimliğimle, beni hiç ama hiç tanımayan insanlara anlatmak daha kolay geldi. Sanırım olayın özeti bu.
Seneler önce birine körkütük aşık olmuştum. Lisedeydik. En yakın arkadaşımla aldattı beni. Ondan sonra 30 yaşıma kadar aşka tövbe etmiştim. Kimseyi sevemedim. 2010 yılında bizim iş yerine zıpır biri geldi. İlk önce gözlerinin deriniğine kapıldım. Sonrası malum beklenen aşk.
Kişiliklerimiz, yaşama bakış açılarımız, hayattan beklentilerimiz o kadar farklıydı ki. Eski evliliğinden aldığı darbe ile ne hayata sıcak bakabiliyordu ne de bayanlara. Her hafta bir sevgili değiştiren bir adamdı işte. İçimdeki duyguları arkadaşlıkla sınırlama çok çalıştım. Akacak kan damarda durmaz hesabı, durmadı yüreğim. Bir gün beklediğim oldu, o da beni sevdiğini söyledi. Ama aynı serseri kurşundu işte. Değişmezdi, değişemezdi. 3 yıl düşe kalka devam ettik, kimi zaman sevgi sözleri kimi zaman acılarla... Aldatılmam, kandırılmam, dolandırılmam, kullanımam da cabası. 25 kilo verdim. Tükendim. Hayatı o kadar karışıktı ki, beni hayatında bir noktaya konumlandıramıyordu bir türlü. Her şeyin ilkini onunla yaşadım, gerçek ve umutsuz aşkı, doyumsuzluğu, ve söylenemeyecek nicelerini... En son 6 ay kadar önce mesaj attı, "Gel gizlice evlenelim diye"... Beni sürekli aldatan, kandıran bir insanla mı imkansızdı. Ama kalp bu işte sevince bambaşka oluyor.
Bu dönemde deli gibi gittim falcılara hergün birindeydim. Kimisi, "Bu oğlan çok hayırsız, sonunuz yok!" dedi, kimisi "Bekle gelecek..." 3 koca yıl bekledim. Her kapanan fincanda isim, aynı dilek aynıydı. Beddualar ettim. Bana yaşattıkları için, önüme bakamıyor, yeni birini hayatıma alamıyordum. Başım eğikti.
En son 10 gün önce gittim birine, "8-9 Haziran gibi hayatından tamamen çıkartacaksın" dedi. Saf kalbim, "Kesin biriyle evlenecek" diye geçirdim içimden. Hatta "Başkasıyla evlenirse ölürüm" dedim. Ve yine aynı beddular.
8 Haziran akşamını 9 Hazirana bağlayan gece balkondan düşüp vefat etti. Ağlamadan sakince yazabildiğime inanamıyorum. Ama öldü işte ötesi yok ki! Dualarım, fallarım, kiliselere dikilen mumlar, rüyalarım yarım kaldı.
Bu acının tarifi yok! Kendinize bunu yapmayın!
Biz Sedaya tavsıye ıle gıttık.Ne soyledıgıniz gıbi sarteller atıyor nede abuk subuk seyler soyluyor.Ne hıkmetse bizden sonra gıden en az 10 arkadasımda dahıl olmak uzere, sevgılıler,esler ısım ve soyısımlerıyle, yasanan olaylar neredeyse tam tarıhlerıyle, akıldan tuttugunuz sayı tam olarak, ayrıca sunuda eklemelıyım bıze kalsa bız her hafta gıtmek ısterız ancak soyledıklerınden bır veya bırkacı cıkmadan bakmaz bunuda gıden herkes bılır zaten..Sız nasıl bu yorumu yaızdınız cok sasırdım.Gıden ve memnun olmayan hıckımseye rastlamadım.Zaten bakamazsa sana bakamam deyıp hıc bır sey talep etmıyor..
herkese ıyı gunler
1 ay önce arkadaşım sevdiği kişiyi kaybettiğinde benide bir telaş almıştı , ya o da ölürse diye , bi hışımla aradım , yüzyüze görüşemedik ama defalarca telefonda görüştük ve neden olmadığını anlayıp yollarımı ayırdım.
Ama şu an ölüm haberini alsam naparıirm bilmiyorum , benden uzakta olsa Allah ona uzun ömür versin.
Zor bir süreç yaşadığını tahmin ediyorum , tek başına atlatamayabilirsin , sevdiğin adamın arkasından dua etmekten başka bişi gelmez
elinden , sen ise zorda olsa devam etmek zorundasın!
bir de caddebostan subedeki levent hakkinda bilgi paylasabilir misiniz?
taksim sembol'deki mehmet hakkinda genelde olumlu yorum duydum, olumsuz dusuncesi olan arkadaslar paylasabilir mi?
Minik artık fal baktırmaktan bıktım duaya sığınayım diyorum ama dualarda bana yol göstermiyor gelecekte şu olacak demiyor ama kalbim acıyor hangi ara böyle oldum bilemiyorum.falcıların ümit vermelerinden de bıktım bir yanda bakılan güzel fallar bir yanda bunlar...