İstanbul'da Fal - Falcılar

Minik,

Öyle böyle bir şey değil yaşadığım. Ben hiç böyle düşünmedim ki. En son dedim yazgımız bir değilmiş diye. Bu kadar sevgiye ve uğraşa rağmen olmuyorsa vardır dedim bir nedeni. O nedenin bu olabileceğini hiç düşünmedim. Hala konduramıyorum. Koşarak dükkana gittim, kel kafası bir yerlerden çıkar diye. Geçen hafta rüyamda gördüm gecelerce. Bir dert var yine başında dedim. Arayıp aramamama arasında gittim, geldim. İnat mı, gururu mu ne ise aratmadı bana. Cumartesi gecesi uyuyamadim, içim daraldı, sıkıldım. Durup durup aklıma geldi, bir ara kokusu geldi burnuma, "İnşallah beni düşünmüştür" dedim. Sonra bir arada bi taş oturdu yüreğime, yine de aramadım. "O arasın!" dedim. Ne zaman böyle hissetsem bir sıkıntı olduğunu bilmeme rağmen aramadım. İçim yanıyor resmen.

canım ne diyeyim bana söylediği şeylerin bu ay ya da gelecek ay olması lazım ama an itibariyle imkansız...anı bildi ama o kadar...Baktıran varsa o paylaşsın benim durum şuan imkansız...

Merhaba, önceki sayfalarda paylaşmıştım. Levet, fena değil bence, ben toplamda 3 kez uzun aralıklarla baktırdım. Yakın geleceği bildi,uzak gelecek için bana da şu an imkansız gelen şeyler söyledi ama yaşayıp göreceğiz. En azından diğer falcılar gibi ukala değil.. Sohbet eder gibi konuşuyor..Ve de fiyat uygun. 20 TL. :) Deneyin derim ama sıklıkla gidince çok etkili olmaz gibi geliyor bana.Şansınız açık olsun

kim bunlar? bir mahsuru yoksa tabi.

aralarınada en en güzel diyebileceğim 2 kişi var demek istedim onlarda inci ve ayşe ama onlar kafede falan bakmıyor telefonda yada onlian yada yüzyüze bakıyorlar 50 tl.alıyor ama boşa verdim demedim yanii anı biliyor direk isimler veriyor atmasyon değil yanii isim verince zaten anlıyor insan ... burdan 4-5 arkadaş daha baktırdı yazıştık onlarda sevili çok çok beğendi ben tövbe ettim sevile baktırıp birdaha asla baktırmayacağıma dair..ama dün sevile burdan bir arkadaş baktırdı mükemmel dedi sanırım yorumu görürse düşüncelerini oda yazar onada baktırıp bu sayfayı kapatıcam söz verdim kendime :)
sevil
neysehalin@hotmail.com dan ulaşrılıyor
aysede aysecell@hotmail.com ulaşılıyor tel.falan ordan istersiniz herhalde

serender001 senin gittiğin hangi facılar canım

canım ...aralarınada en en güzel diyebileceğim 2 kişi var demek istedim onlarda inci ve ayşe ama onlar kafede falan bakmıyor telefonda yada onlian yada yüzyüze bakıyorlar 50 tl.alıyor ama boşa verdim demedim yanii anı biliyor direk isimler veriyor atmasyon değil yanii isim verince zaten anlıyor insan ... burdan 4-5 arkadaş daha baktırdı yazıştık onlarda sevili çok çok beğendi ben tövbe ettim sevile baktırıp birdaha asla baktırmayacağıma dair..ama dün sevile burdan bir arkadaş baktırdı mükemmel dedi sanırım yorumu görürse düşüncelerini oda yazar onada baktırıp bu sayfayı kapatıcam söz verdim kendime :)
sevil
neysehalin@hotmail.com dan ulaşrılıyor
aysede ayse sel adı aysecell@hotmail.com ulaşılıyor tel.falan ordan istersiniz herhalde

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim başin saolsun üzme kendini belkide en hayırli ayrılik bu olucakti sana baska zararlar da verebilirdi umarim iyi olursun..bu arada en son baktirdigin falciyi öğrenebilirmiyim kim oldugunu merak ettim.. tekrar başin saolsun canim...

sizlerin yorumlarını görmeden evvel baktırdım olguya.kimseye 100 lira ver baktır mutlaka diyemem ama ben çok memnun kaldım.Gördüklerini çok iyi yorumluyor bence

ne 100 tl mi yok artık günde 10 kişi =1000 tl ohh biz bir ay çalışıyoruz yawww:)))ben en son 50 tl baktırdım ilk defada acımadım parama neyseki çok iyiydi...:)) artık baktırmıcam ama....söz verdim

Kendini suçlaman hiçbirşeyi değiştirmeyecek .. Yaradan sığın ve bol dua et ..
Umarım kısa zamanda toparlarsın ..
Hatta yardım almanı şiddetle tavsiye ederim canım ..
Hayat o kadar kısa ki

serender canım senden aldığım sevil hanıma baktırdım..kesinlikle tavsiye ederim..gelecekle ilgili dedikleri şimdiden çıktı diyebilirim..çünkü olucağını bildiğim seyleri söyledi..askerlik olucaktı söyledi yazlık mevzusunu söyledi..düğün mevzusunu söyledi..önümüzdeki süreçte olucağını bildiğim şeyleri söyledi..kimsenin bilemediği şeyleri söyledi..ben paramı sonuna kadar helal ediyorum..diğer diycekleri çıksın çıkmasın..en azından tatmin oldum..ben memnun kaldım..

olguya baktırdım ben şubatta sanırım.50 tlydi. kesinlikle 100 tl ye değmez.bence 50 tl ye bile değmez.ama tabi bu benim yorumum.falı çıkanlar memnun kalanlar olmuştur belki ama 100 çoook.
sevil hanımı merak ettim.baktıran memnun kalanlar yorum yapabilir mi acaba.mail adresi neysehalim......... olan mı acaba:44:

bence 100 lira bütün falcılar için çok. Baktırdığın an beğenebilirsin ama çıkmama ihtimali çok yüksek. Daha hayırlı işlere harcamak lazım aslında.

sevıl hanım kım nerede kac paraya bakıyo?

Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ve astrolojiye çok meraklı olduğum için ilk aradığım bu oldu:):) zuzu'nun yerini buldum görüştüm merak edenler için yazayım dedim. kendisi fal bakmadığını danışmanlık yaptığını yüz koçluğu yaptığını söyledi. (ben ona gittiğimde ne kahve ne başka bir şey de içmemiştim zaten öyle karşısında oturup yüzüme bakmıştı) istanbul da görüşme kabul ediyormuş fakat belli bir grup olunursa gidiyormuş en az 10 kişi diyor bir de görüşmesi 100 tl miş.değer mi bence değdi zuzu değişik bir kadın. ben buldum çok rica ettim bana koçluk yaptı tek başıma. kendisi hala eskişehirde yaşıyor bu arada. görüşmek isteyen olursa diye yazdım.

sevil hanım kimdir? nerede fal bakmaktadır?

Kendini suçlaman hiçbirşeyi değiştirmeyecek .. Yaradan sığın ve bol dua et ..
Umarım kısa zamanda toparlarsın ..
Hatta yardım almanı şiddetle tavsiye ederim canım ..
Hayat o kadar kısa ki

Düşünüyorum zaten, en doğrusu bu kısa zamanda toparlanabildiğim kadar toparlanmalıyım. Desteğin için çok teşekkür ederim.

Kuzum nerde bakıyor bu Sevil hanım telefonda bakıyor mu?Teşekkür ederim canım :)

arkadaşlar sevil dediğim kadın..neysehalin@hotmail.com
bu maildeki kadın..50 tl ye bakıyor..ama isim analizi onunki..sadece ismini söylüyorsun gerisinde bişey söyleme diyor o alatıyor..ama fal tarot falan o kadar baktırdım ben bunun bildiğinin yarısını bilenini görmedim..o yüzden isim analizi diye küçümsemeyin derim en doğrusu bu valla..50 tl ye baktı..

bana hemen dönüş yaptı yarım saat içinde..ama müsaitti..şuanda burdan çok talep olucak gibi kadın napar bilmiyorum..
ayrıca bana maille baktı sesini bile duymadım..bende telefonu yok yani..direk maille iletişim kurdum

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada sevil hanıma baktıranlar olursa yorumlarını paylaşşın ki ona göre insanlar fikir sahibi olsun..serap hanımın foyasını ortaya bu şekilde çıkardık..o yüzden herkes yorumunu esirgemesin lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…