İstanbul'da Fal - Falcılar

Şu ana kadar Symbol Levent,Symbol Mehmet'ten memnun kaldım fazlasıyla...Onun dışında Astroloji açısından Sema Kılıç'ı tek geçerim ve onun söylediklerini doğru kabul ederim çünkü bilim....Sema Kılıç Levent ve Mehmet'le sanki bir anlamda kesişti tarihte değil de evleneceğim kişinin profilinde...Meltem hanım daha farklı söyledi,ondan da memnun kaldım...Göreceğiz...Ama kesinlikle baktırın yorumları tutarlı karşılaştırma imkanımız oluyor :)

Son düzenleme:
ninadefuego ses kaydını nasıl yaptın? benim de bu akşam merakla bekliyorum

Kızlar merhaba...

Bilseniz siz bilirsiniz artık aramadığım yer kalmadı. Taksim'de önce Majestik'te sonra Uçurtma Cafe'de çalışan bir Emre vardı. Hafif kambur, uzun saçlı. 2 yıldır arıyorum bulamıyorum. Bugün öğrendim ki geçen yıl kendi kafesini açmış ama ne soyismini biliyorum ne kafenin adını ne de nerede olduğunu. Eşimle ikimize bakmış her şeyi tak tak söylemişti. Sizin haberiniz var mı nerede şu anda? Bir bulsam, nasıl arıyorum anlatamam. Bilen var mı? Teşekkürler şimdiden :)

Ödeme nasıl? Telefonla bakılırsa, 100 TL mi, banka hesap no.sunu hemen veriyor mu? tşk.

kızlar ben çok kötüyüm 20 gündür geceli gündüzlü ağlıyorum annem bbabam da mahvoldu üzüntüden bi çözüm bulamadım,çok seviyorum ama aklında bitirmiş nası geri döndürürüm dünden beri aaramadım artık arayıp ağlamam bi işe yaramıyo çünkü ama çok özledim canım o benim

Kızlar yardımmmmm :)

Bilseniz siz bilirsiniz artık aramadığım yer kalmadı. Taksim'de önce Majestik'te sonra Uçurtma Cafe'de çalışan bir Emre vardı. Hafif kambur, uzun saçlı. 2 yıldır arıyorum bulamıyorum. Bugün öğrendim ki geçen yıl kendi kafesini açmış ama ne soyismini biliyorum ne kafenin adını ne de nerede olduğunu. Eşimle ikimize bakmış her şeyi tak tak söylemişti. Sizin haberiniz var mı nerede şu anda? Bir bulsam, nasıl arıyorum anlatamam. Bilen var mı?

İletişim bilgisi vs olan varsa bana mesaj atabilir mi? Teşekkürler

merhaba kızlar,

uzun zamandır fal baktırmıyorum önerebılecegınız bir falcı var mı 1 hafta sonra tatıle gıdıyorum gitmeden baktırmak istiyorum :)

tarot kahve yada sadece kahve 20- 25 arası en fazla 30 tl olabılır. :)

Ben de bir ara falcılara dadanmıştım dimo kafedeki fatoş çok beynimi yıkamıştı, yok bana haberleri Allah katından veriyorlar falan diye saçmalıyor siz de bilirsiniz, sizin çıkmamış, ben de aynı şekilde mağdurum, kadın beni 2-3 kez resmen parmağında oynattı, çıkmadı diyince de eninde sonunda çıkar diyor.Sizin kesin çıkmadı değil mi onun dedikleri, sinirlerimi çok bozdu da ona giden herkese soruyorum kusura bakmayın

Sanemcim sana verebileceğim tek yanıt Symbol cafe Levent ve Symbol cafe Mehmet'e git...Artı bu durumda faldan çok davranışlarımız etkili olur bence cool kadını oynayacaksın gitme diye yalvardıkça basıp gidecektir.Onsuz da olabileceğini göstereceksin ve bu kadın nasıl beni bir kalemde sildi diyecek

ninadefuego ses kaydını nasıl yaptın? benim de bu akşam merakla bekliyorum

Sanemcim ses kaydını android telefon appleri var yükledim karşı tarafın sesi biraz kısık geliyor ama idare eder telefonun akıllı telefonsa call recorder diye arat programı yükle ve dene :)

Levent ve Mehmet Symbol cafe :) öneririm çıkıyormuş falları ben de baktırdım zamanını bekliyorum

Ya kıslar bir falcı hic mi bisiyi tutturamaz ya, yazık verdigim paraya, soyledigi seylerin hicbiri tutmadı, hic mi hic tavsiye etmiyorum, bence bosuna gitmeyin .....

Ya kıslar bir falcı hic mi bisiyi tutturamaz ya, yazık verdigim paraya, soyledigi seylerin hicbiri tutmadı, hic mi hic tavsiye etmiyorum, bence bosuna gitmeyin .....

çok şaşırdım, benim gecmis, şimdiki durum, 100% bildi. gelecek icin daha önce söylediği ve çıkan seyler de oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…