meltem hanımın numarasını msj attım. ama bende lüblanlının numarası yok maalesef.
Ben de ÇArşamba aramayı, ona göre de randevu almayı düşünüyorum.Mail ve mesajınız geldi.Bakalım hayırlısı...
Ben de paylaşacağım buradan dediklerini, Sema Kılıç'la da karşılaştırıcam..
meltem hanımın numarasını msj attım. ama bende lüblanlının numarası yok maalesef.
Şu ana kadar Symbol Levent,Symbol Mehmet'ten memnun kaldım fazlasıyla...Onun dışında Astroloji açısından Sema Kılıç'ı tek geçerim ve onun söylediklerini doğru kabul ederim çünkü bilim....Sema Kılıç Levent ve Mehmet'le sanki bir anlamda kesişti tarihte değil de evleneceğim kişinin profilinde...Meltem hanım daha farklı söyledi,ondan da memnun kaldım...Göreceğiz...Ama kesinlikle baktırın yorumları tutarlı karşılaştırma imkanımız oluyor :)
Evet size çıkmayan fal haberleri vereyim...
Sen bu adamla evleneceksin hatta bir oğlun olacak diyen Angels kafe Burcu......
Telli duvaklı gelin olacaksın eşyalarını birer birer toplayacaksın diyen Dimo kafe Fatoş....
Düğün davetiyeni gönder bana kolleksiyon yapıyorum diyen Nostradamus kafe Anka...
Çok güzel bir yaz geçireceksin ayrılmak değil daha da çok bağlanacaksınız diyen Tiryaki kafe Semra hanım...
Bu iş olur ama sen istersen bak evlilik kartın var diyen Olgu hanım...
Bu adam sana aşık seni çok seviyor diyen Havva hanım....
Zor olabilir ama mutlaka bir araya geleceksiniz diyen Handan hanım.....
Evet fallarınız çıktı!!!Hem de nasıl bir çıkma....Birkaç satır yazıyla çekti gitti!!..Hepinize teşekkür ederim...Sayenizde birkaç ay da olsa mutlu oldum...
Kıssadan hisse:Eğer bir ilişki fallara kalmışsa ve falcının ağzından çıkacak cümleye ihtiyacınız varsa...O beraberlikten hayır gelmiyor demektir..Ve zamana bırakın..Herşeyin ilacına...Ben öyle yapacağım...
kızlar ben çok kötüyüm 20 gündür geceli gündüzlü ağlıyorum annem bbabam da mahvoldu üzüntüden bi çözüm bulamadım,çok seviyorum ama aklında bitirmiş nası geri döndürürüm dünden beri aaramadım artık arayıp ağlamam bi işe yaramıyo çünkü ama çok özledim canım o benim
Ödeme nasıl? Telefonla bakılırsa, 100 TL mi, banka hesap no.sunu hemen veriyor mu? tşk.
ninadefuego ses kaydını nasıl yaptın? benim de bu akşam merakla bekliyorum
merhaba kızlar,
uzun zamandır fal baktırmıyorum önerebılecegınız bir falcı var mı 1 hafta sonra tatıle gıdıyorum gitmeden baktırmak istiyorum :)
tarot kahve yada sadece kahve 20- 25 arası en fazla 30 tl olabılır. :)
Kızlar taksimde önerebileceğiniz bi falcı da olabilir ????
Ya kıslar bir falcı hic mi bisiyi tutturamaz ya, yazık verdigim paraya, soyledigi seylerin hicbiri tutmadı, hic mi hic tavsiye etmiyorum, bence bosuna gitmeyin .....
Levent ve Mehmet Symbol cafe :) öneririm çıkıyormuş falları ben de baktırdım zamanını bekliyorum