İstanbul'da Fal - Falcılar

bi kişiyi daha bu fal işine bulaştırmasaydık iyiydi :) neyse tekrar teşekkür ederim canım

Yakında hepbirlikte cümle aleme rezil olacağız zaten
Vay başımıza gelenler.
Allah bizi islah etsin inşallah.

Birşey diyeceğim.bence yine maile bilgi düşmemiştir.
hotmail adresi:
hotmail.com dur.
hotmail.com.tr değildir.
Bir bakınız bakalım ne olmuş.

hotmail.com a attım teslim edildi canım..ama arkadaşın maili hotmail. com.tr imiş.. sonradan ona attım..o da bana cevap verdi tr li olan mailden..yani doğrusu com.tr olanmış..fakat hotmail açarken @msn.com veya @hotmail.com veya @hotmail.com.tr diye seçenekler var..yani onunla aynı adresten başka biri hotmail.com olarak açmışsa o maili kullanan biri var olabilir..neyse ya falcı numarası gönderdik fenamı oldu dertlerine derman bulur

Aaa ben gerçekten tr lide açıldığını bilmiyordum.
Hep arkadaşlarımında hotmail.com da ondan belki.
BAKALIM YENİ YENİ MELTEM HN YORUMLARI NASIL OLACAK.
ARAYANLARDAN YORUMLARI BEKLİYORUZ ARTIK.

ben yarın akşama tel görüşmesi sözü aldım bakalım inşşş iyi geçer

saol canım ya güldürdün valla beni iyi geliyo arada böyle
aynen valla rezil olucaz birgünde hadi bakalım inş o gün bugün değildir

Seza sana şey soracağım.Sen Sema Kılıç'a da baktırdın onun verdiği tarihlerle Meltem hanımın verdiği tarihler paralel mi?Bağdaşıyor mu?

ben yarın akşama tel görüşmesi sözü aldım bakalım inşşş iyi geçer

hadi canım yorumlarını bekliyorum falın büyüsü kaçmasın diye anlatmasan da hani en azından tutarlılığı konusundan bahsedebilirsin ben de bugün baktıracağım akşam aktarırım yazarım buraya :)

Ne olacak bu çektiğimiz gitmediğim falcı kalmadı sizin tavsiyelerine göre...Şaka gibi ya dileklerimiz muratlarımız kabul olsun bıktık:)))

Seza sana şey soracağım.Sen Sema Kılıç'a da baktırdın onun verdiği tarihlerle Meltem hanımın verdiği tarihler paralel mi?Bağdaşıyor mu?

Canım bak iyi hatırlattın..şimdi sema hanım dediki bana temmuzun ortasından ağustosun sonuna kadar sıkıntılı bir süreç olabilir..birde aralıktan mayıs ayına kadar fakat senin bazı davranışlarından dolayı eğer bu davranışları düzeltirsen o sürece kadar sorun hiç yaşanmaz dedi...aralık ile mayıs ayı arasında çok üstüne düşebilir kıskançlık yapabilir bunalabilirsiniz dedi..aralıkta askere gitmeyi düşünüyor.kısa dönem olursa mayısta dönecek..tabi o şuanda belli değil ama yüzde elli mayısta dönücek..olabilme ihtimalı olan tarihler..fakat bunları uyarı olarak görmemi eğer o da bende hareketlerimize dikkat edersek bir sorun olmuycağını belirtti..
Meltem hanımda dediki hiçbir sıkıntınız olmuycak..haziranın son haftasına kadar herşey şimdiki gibi normal seyrinde ilerliycek fakat haziranın sonundan sonra şuanki durumdan çok daha iyi olucak soruna sebep açıcak konuları çözüceksiniz dedi

Askerlik süresinde ise onun cok üstüme düşmesinden dolayı zor durumda kalabileceğimi söyledi.

aslında ikisininkide paralel..ben sema hanımın sinastrisinden sonra bana dediği şeyleri yapmaya başladım tavsiyelere uymaya başladım yani sorun olucak davranışlarımı yavaş yavaş değiştirmeye kendime çeki düzen vermeye başladım zaten bunları yaparsam hiçbir sıkıntı olmuycağını söylemişti..bu şekilde devam edersen sema hanımın tavsiyelerine uyup meltem hanımın dediği gibi sorunsuz bir süreç olur önümde..herşey bende bitiyo..yazıcam zaten tarihleri hep bekliyorum..sema hanımın notu hep önümde meltem hanımınkinide kaydettim..kıyasladım..tutarlı..
Şimdi sıra benim üstüme düşeni yapmamda herşeyide fallardan bekleyemem
ben saçmalamaya devam edersem nolursa olsun bişeyler düzelmez..zaten ben düzeldikçe taşlar birer birer yerine oturuyor..herkes elinden geleni yaptı :):):)

ben yarın meltem hanımla görüşeceğim ama bugün dayanamadım kadıköyde sini mantı evinde elif hanıma gittim. daha önce giden var mıydı,ben memnun kaldım çıkar mı çıkmaz mıbilemem dedikleri ama moral oldu bana ,daha önce burda bahsedild mi elif hanımdan?

İkisi de kıskanacağını söylemiş neredeyse...Yani üzerine çok düşeceğini evet tutarlı gibi.Çıktıkça tarihler paslaşalım haberleşelim böylelikle daha iyi tavsiyeler veririz arkadaşlara :)))

Ben herşeyi burdan paylaşıcam..olmulu veya olumsuz..çünkü çoğu insan burdaki yorumlara göre (foruma üye olan veya misafir olarak takip edenler )birçok kişiye gidiyor..o insanların,falcılarin veya astrologların ya da kendilerine her ne diyorlarsa ceplerine eminimki bu forum sayesinde fazlasıyla para girmiştir..zamanında iki üç yoruma kanıpta gittiğim paralarımı kaptırdığım dolandırıldığım çok oldu..o yüzden uzun süre izleyip takip etmekte fayda var..ben.. benden önce baktıran arkadaşlarım ve benden sonra baktıracak olanlar meltem hanımın tutarlılığını doğrulugunu veya tutarsızlıgını bir şeklide göstericekler..gerçekten iyi yapıyorsa işini zaten bugüne kadar kimsenin arayıpta bulamadığı o falcı bulunmuş olur ve bundan sonra hep çıkan fal haberlerini duyarız..inş herşey gönlümüzce olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…