İstanbul'da Fal - Falcılar

çok şaşırdım, benim gecmis, şimdiki durum, 100% bildi. gelecek icin daha önce söylediği ve çıkan seyler de oldu.

Aynen bende sasırdım kaldım maalesef... soyledigi seylerin hepsi cok alakasızdı bi tarafından tutsa anlıcam ama tutunacak dal bırakmadı vallahi bende :)

Meltem hanımla ilgili bilgi alabilirmiyim.mesaj olarak numarasını atarsanız cok sevinirim.

Dot-seza ben seninle konuşmak istiyorum ama özel msj hakkım yok meltem hanımla ilgili

Ya kıslar bir falcı hic mi bisiyi tutturamaz ya, yazık verdigim paraya, soyledigi seylerin hicbiri tutmadı, hic mi hic tavsiye etmiyorum, bence bosuna gitmeyin .....

Cnm bende gittiğimde çok şaşırmıştım o kadın nasıl falcıyım diye fal bakıyor. Gördüğüm en kötü faldı. Ne geçmiş ne an hiç birşey yok daha önce yazmıştım isim vermemiştim bana ölen babam için dedi ki sana birikim yapıyor senin bilmediğin 2014 yılı başında kendi elleriyle vericek dedi kadın ölüyü diriltti ya.Tövbe ya.25 tl yememi yanayım ta oralara gittiğime mi:) ben burda birtakım insanların gizliden gizliye reklamı yapıldığına inanıyorum ve malesef ki bomboş kişilerin...

Canım benim,ben erkeklerin üZerine düşülmesinde oldum olası karşıyım.
aramamaya devam etmelisin.
Bir birlikteliğin başkanı-sürükleyicisi erkektir,o istese herşey güzel yürür.
Erkek isterse kadınını mutlu eder,aşık eder,kendine bağlar,
iki tarafın ailelerini mutlu eder,tüm dengeleri sağlar.
Kadının zorlamasıyla malesefki ilişki ilerleyemiyor.
Bence sabretmelisin canım.gün doğmadan neler doğar.
Hayrın nereden geleceği belli olmaz.
Belki bu ayrılık,birbirinizi özlemenize birdaha asla kopmamanıza sebeptir.
Belki de,senin hayatına daha sonra daha hayırlı birisi olacağına sebeptir.
Tabiki bu söylediklerim,bu ayrılıkta bir hatan yok ise canım.var ise tabiki aramalısın.

Hatam olmaz mı ben hatalıyım ... Ama arayıp arayıp aynı şeyleri söyler oldum papağan gibi çocuk gibi tutturuyosun oldu

Hatam olmaz mı ben hatalıyım ... Ama arayıp arayıp aynı şeyleri söyler oldum papağan gibi çocuk gibi tutturuyosun oldu

Sanem bunu söylemek çok zor yaşadığım için biliyorum.Biraz uzaklaş.Arkadaşlarının desteğini al aramamaya çalış.Titanyum oluyoruz oluyoruz da acı çeke çeke.Ve falcıların söyledikleri ne moralini bozsun ne mutlu etsin nötr yaklaş geleceğe ki kötü düşünüp üzerine çekmeyesin kötülüğü...

Yani bu konunun bitmesinde tamamen sen mi hatalısın?doğrumu anladım.
fakat;yinede sorulması gereken birkaç soru var:
-o mu seni hareketleriyle ,örneğin üzmeleriyle senin hata yapmana sebep verdi?
-yaptığın hata gerçekten onun uzaklaşmasına sebep olacak büyük birşey mi yoksa küçücük birşey mi?
Çünkü insanoğlu ufak tefek hatalar yapabiliyor,
Taraflardan diğeride duruma göre affedici olabilmeli diye düşünüyorum.
Bence yukarıda saydığım bu değerlendirmeleri aklından yap ve kişi neyi hakediyorsa öyle davranmalısın canım.

Sanmıyorum ki buradaki kullanıcılar 15 yaş altı olsun, yani, öyle yada böyle her kullanıcının kendine gore bir işi gücü, okul yada çalışma hayatı var, demekki az çok (?!) akıl fikir sahibi insanlarız.
o halde anlamıyorum, niçin kisinin diğer yorumlarını okumadan 'gizli reklamcı'
yaftası yapışıyor? herkesin profili açık, girin, diğer yorumlarını okuyun, bi zahmet düşünün ve mantık çerçevesinde bir sonuca varın. ben şahsen bu önyargılı yorumcuların adı geçen falcılara gizli düşmanlık duyduklarını düşünmeye başladım..

canım ben emre'ye ağustosta majestic'in karşısındaki bi cafede baktırmıştım, cafenin ismini hatırlayamadım ama karşısında telefoncu vardı bir de :) açıkçası ben emre'nin fal bakarken elimi tutmasından falan rahatsız olmuştum ama okulumu bölümümü şak diye söylemişti. Bir de cafenin önünde Emre'nin yeri yazıyodu sanırım :)

onu ben de hiç anlayamıyorum canım. Hayatımda bir kere fal baktırdığım Şehriban için 'bana iyi baktı, öyle iddialı konuşmadı' dedim diye ben de reklamcı olmuştum. Sen kendini bildikten sonra gerisinin ne söylediği önemli değil, boşver

O kadar karışık durumdayımki arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz şuanı ve geçmiş bilinmeyenleri iyi hissedebilecek birini bilen var sa söylesin lütfen :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…