- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.364
symbol cafe besıktas da olan mı :) tesekkurler :)
Mehmet Besiktastaki Levent Suadiye Cadde Symboldeki rica ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
symbol cafe besıktas da olan mı :) tesekkurler :)
Mehmet Besiktastaki Levent Suadiye Cadde Symboldeki rica ederim
bu hafta sonu besıktas a gecıcem o zaman mehmet e gıdeyım ne kadar a bakıyor :)
çok şaşırdım, benim gecmis, şimdiki durum, 100% bildi. gelecek icin daha önce söylediği ve çıkan seyler de oldu.
mehmet taksimdeki symbol de mı yok beşiktaş symbol de mı :)
Canım özel mesaj attım..meltem hanımında serap hanımında nosunu yazdım..serap hanıma baktırmıştım daha önce dediğim gibi..meltem hanımada bu akşam baktırcam yazıcam fikrimi..21.00 da baktırıcam biter bitmez foruma girip yazarım..iş yerindeyim yorumlarınıda yeni gördüm o yüzden geç cevap verdim alınma sen
Meltem hanımla ilgili bilgi alabilirmiyim.mesaj olarak numarasını atarsanız cok sevinirim.
Ya kıslar bir falcı hic mi bisiyi tutturamaz ya, yazık verdigim paraya, soyledigi seylerin hicbiri tutmadı, hic mi hic tavsiye etmiyorum, bence bosuna gitmeyin .....
kızlar ben çok kötüyüm 20 gündür geceli gündüzlü ağlıyorum annem bbabam da mahvoldu üzüntüden bi çözüm bulamadım,çok seviyorum ama aklında bitirmiş nası geri döndürürüm dünden beri aaramadım artık arayıp ağlamam bi işe yaramıyo çünkü ama çok özledim canım o benim
Hatam olmaz mı ben hatalıyım ... Ama arayıp arayıp aynı şeyleri söyler oldum papağan gibi çocuk gibi tutturuyosun oldu
Hatam olmaz mı ben hatalıyım ... Ama arayıp arayıp aynı şeyleri söyler oldum papağan gibi çocuk gibi tutturuyosun oldu
Kızlar yardımmmmm :)
Bilseniz siz bilirsiniz artık aramadığım yer kalmadı. Taksim'de önce Majestik'te sonra Uçurtma Cafe'de çalışan bir Emre vardı. Hafif kambur, uzun saçlı. 2 yıldır arıyorum bulamıyorum. Bugün öğrendim ki geçen yıl kendi kafesini açmış ama ne soyismini biliyorum ne kafenin adını ne de nerede olduğunu. Eşimle ikimize bakmış her şeyi tak tak söylemişti. Sizin haberiniz var mı nerede şu anda? Bir bulsam, nasıl arıyorum anlatamam. Bilen var mı?
İletişim bilgisi vs olan varsa bana mesaj atabilir mi? Teşekkürler
Sanmıyorum ki buradaki kullanıcılar 15 yaş altı olsun, yani, öyle yada böyle her kullanıcının kendine gore bir işi gücü, okul yada çalışma hayatı var, demekki az çok (?!) akıl fikir sahibi insanlarız.
o halde anlamıyorum, niçin kisinin diğer yorumlarını okumadan 'gizli reklamcı'
yaftası yapışıyor? herkesin profili açık, girin, diğer yorumlarını okuyun, bi zahmet düşünün ve mantık çerçevesinde bir sonuca varın. ben şahsen bu önyargılı yorumcuların adı geçen falcılara gizli düşmanlık duyduklarını düşünmeye başladım..
Sana özel mesaj attım canım
merhaba arkadaşlar sevgilimden ayrıldım berbat durumdayım meltem hanımın telefonunu bana msj atarmısınız çok ihtiyacım var
yardımcı olursanız sevinirimmmm